View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Cico za čije smo vrijeme skočili sa 73 mjesta na FIFA rang listi na 16to, a sad smo na 28 ? Toliko o kvalitetu, brojke ne lažu
    Kao prvo ta FIFA lista ne znaci mnogo. Kad je Cico otisao u septembru 2011 bili smo 26, znaci skoro isto kao i sada. Evo ti link http://www.fifa.com/worldranking/ran...stranking.html (Izaberi sa lijeve strane Montenegro a sa desne strane stavi Last four years)

Uglavnom za nas je uspjeh sto smo u prvih 30 ali nista nam ne znaci ni da smo u prvih 10 ako ne podjemo na SP ili EP.
    Last edited by filip__pg; 18-08-13 at 12:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico za čije smo vrijeme skočili sa 73 mjesta na FIFA rang listi na 16to, a sad smo na 28 ? Toliko o kvalitetu, brojke ne lažu
    Rakune lupetaš. Brazil je ove godine prije Kupa Konfederacija bio 20-ti, sa reprezentacijom koja je realno u prvih pet.

Liste su beznačajne, naročito kad se igraju prijateljske ili kad pola svijeta igra nešto što ti ne igraš.

Mislim, svima nama nije Brnović najmiliji trener na planeti ali pozicija na FIFA listi nije parametar ni njegovog kvaliteta ni kvaliteta reprezentacije.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Rakune lupetaš. Brazil je ove godine prije Kupa Konfederacija bio 20-ti, sa reprezentacijom koja je realno u prvih pet.

Liste su beznačajne, naročito kad se igraju prijateljske ili kad pola svijeta igra nešto što ti ne igraš.

Mislim, svima nama nije Brnović najmiliji trener na planeti ali pozicija na FIFA listi nije parametar ni njegovog kvaliteta ni kvaliteta reprezentacije.
    Tačno, liste su na koncu beznačajne ali koliko mi se čini one označavaju broj pobjeda.
    Sa Cicom smo 2010 bili na 16tom mjestu a danas smo 28mi i jedva izjednačujemo sa jebenom Belorusijom
    16ti znači više pobjeda, više pobjeda znači bolji kadar. Prosto kao 2+2
    Last edited by Rakun; 18-08-13 at 14:47.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O broju pobjeda opet netacno:

Manager Career Played Won Draw Lost GF GA Win %
    Zoran Filipović 2007–2009 23 8 8 7 28 31 34.78%
    Zlatko Kranjčar 2010–2011 13 6 2 5 14 11 46.15%
    Branko Brnović 2011– 15 6 5 4 23 18 40.00%

Shvati da ta lista nista ne znaci.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    120 Posts

Minus dvije sa San Marinom znači Brnović 4-5-4 a Cico 6-2-5 učinak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako ste dosadni sa Kranjcarom sve vam prosto. Koliko jos jedna te ista prica???????

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Cass View Post
    Minus dvije sa San Marinom znači Brnović 4-5-4 a Cico 6-2-5 učinak
    Sve si reka'. Da ne pominjemo da smo sa Cicom imali samo 2 neriješene, a sa Brnovićem 5 (koje mu se sva je prilika računaju kao uspjeh)

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Kako ste dosadni sa Kranjcarom sve vam prosto. Koliko jos jedna te ista prica???????
    Izvini Hari ali ovdje se priča "gdje ode ovaj igrač","što otjeraše tog i tog iz reprezentacije", "što devedoše tog pojmaša" itd... . Prema tome mislim da imam pouno pravo da pišem o prošlom treneru "Što ga Dejo otjera i dovede kuma"
    Last edited by Rakun; 18-08-13 at 16:12.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Pricajte sta hocete ali Cico je jedna velika alkoholicarska prevara dje smo imali vise srece i raspolozenog Bonju nego pameti. A igra je bila nidje veze
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tačno, liste su na koncu beznačajne ali koliko mi se čini one označavaju broj pobjeda.
    Sa Cicom smo 2010 bili na 16tom mjestu a danas smo 28mi i jedva izjednačujemo sa jebenom Belorusijom
    16ti znači više pobjeda, više pobjeda znači bolji kadar. Prosto kao 2+2
    Ne označavaju broj pobjeda, jer ćeš da dobiješ više bodova ako igraš neriješeno sa Engleskom u zvaničnom meču nego ako u prijateljskoj pobijediš Bjelorusiju. Ako igraš samo prijateljske, dobijaš manje poena od ekipe koja igra zvanične, pa sve i da ih igraš 10 i da pobijediš svaku sa 3-0.

Što se kadra tiče, prilično sam ubijeđen da imamo bolji kadar sad nego u Kranjčarevo vrijeme, gledajući samo fudbalski talenat momaka koji igraju.
    Last edited by Čika Džo; 18-08-13 at 18:03.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Ne označavaju broj pobjeda, jer ćeš da dobiješ više bodova ako igraš neriješeno sa Engleskom u zvaničnom meču nego ako u prijateljskoj pobijediš Bjelorusiju.
    Naravno. Znači za Cicovo vrijeme smo igrali sa jačim timovima i imali bolje rezultate nego danas

Sent from Rosetta Stone using Chisel

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Pricajte sta hocete ali Cico je jedna velika alkoholicarska prevara dje smo imali vise srece i raspolozenog Bonju nego pameti. A igra je bila nidje veze
    Cico prevara alkoholicar i ljudi gusteri su dvije najjace price ikad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i pijani Cico je bolji od Brnovica!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno. Znači za Cicovo vrijeme smo igrali sa jačim timovima i imali bolje rezultate nego danas
    Dva meča sa Albanijom su dobar indikator, recimo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necete ovako pricat kad dobijemo Poljsku

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ahh, da zaboravili su da uračunaju sreću u statistiku

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ajde mi dajte jednu utakmicu sa Cicom dje se moze reci da smo mi igrali dobro i yasluyeno pobjedili??
    ja ne kazem da mi se svidja i ove izmjene brnoviceve i njegova taktika ya sada on je jedino imao dobru taktiku protiv Ukrajinaca u Kijev dje su ovi za 90 min napravili jednu polusansu u 89 min.
    ajde mi nabrojte jednu utakmicu sa Cicom dje se moze ovo reci, dje smo dobili a da protivnicu nisu stvorili 5/6 100% sansi i da nas precka ili Boyovic nisu vadili. a mi dali gol i jedne jedine sanse.
    a sto se tice statistike i pozicije na tabeli sa Brnovicem imamo istu situaciju kao i sa Cicom ni bolju ni goru.
    i da je Bozovic bio na nivou utakmica u prosle kvalifikacije kao i Mirko mi bi ukrajince dobili u Pg 1 0 do 2 0 jer prvi je kiksao a drugi nije dao ono sto mora da da. tako da bi sada i bolje stajali nego sa Cicom.
    mislim da bez razloga prizivate Cica i da je to ispricana prica i pomalo dosadna a i nema neke prevelike osnove za nju pa gledajte koju hocete statistiku nije bolje nego sadasnja
    Last edited by lepetanac; 19-08-13 at 00:11.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

ajde mi dajte jednu utakmicu sa Cicom dje se moze reci da smo mi igrali dobro i yasluyeno pobjedili??
    ja ne kazem da mi se svidja i ove izmjene brnoviceve i njegova taktika ya sada on je jedino imao dobru taktiku protiv Ukrajinaca u Kijev dje su ovi za 90 min napravili jednu polusansu u 89 min.
    ajde mi nabrojte jednu utakmicu sa Cicom dje se moze ovo reci, dje smo dobili a da protivnicu nisu stvorili 5/6 100% sansi i da nas precka ili Boyovic nisu vadili. a mi dali gol i jedne jedine sanse.

Znači da ti neko navede utakmicu sa Cicom gdje smo pobijedili po tvojim standardima ? I izdvojio si čak jednu utakmicu sa Brnovićem koja ispunjava tvoje kriteriume ! Možeš li za Cicovo vrijeme navesti neku blamažu tipa poraza od Ukraine ili jbne Češke?

Znam da ćeš reći "čovjek je priznao da je pogriješio", e pa nismo u osnovnoj školi da bude "ko priznaje, pola mu se prašta".
    Priznao pogriješio za Češku, priznao pogriješio za Ukrainu. Dva puta nas je koštao SP ali čovjek je priznao da je pogriješio pa nikome ništa

sto se tice statistike i pozicije na tabeli sa Brnovicem imamo istu situaciju kao i sa Cicom ni bolju ni goru.
    Najbolju poziciju smo imali pod Cicom, a to je 16ti (slovima ŠESNAESTI)
    Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Necete ovako pricat kad dobijemo Poljsku
    Iz tvojih usta u Najkine uši

Last edited by Rakun; 19-08-13 at 02:05.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mogu ti reci samo Albanija 2x, Makedonija, sto da ne i Wels u goste a ti mi ne odgovori mozes li mi pod Cicom navesti jednu utakmicu za koju ces reci bili smo bolji od protivnika nadigrali ih , sabili na njihovu polovinu da nisu ni imali sansu za gol.
    po meni nikad nije opravdanje to sto ce on reci da je pogrisio u taktici jer je on placen da to ne uradi, i neces nidje procitati da sam mu dao podrsku nego naprotiv .
    ali ja se sjecam utakmice sa Ceskom kuci dje smo ih nadigrali i razbili u igri, drugo poluvrijeme protiv Engleza kao da igramo sa San Marinom. imao je Brnovic par bljesaka mada je imao par nebuloza sa izmjenama i taktikom da to ni ja ne bi uradio sto sam laik u tom poslu.
    a vjeruj mi da se sjecam pod Cicom i one precke onog celavog cini mi se Welsana, onih sansi Svajcaraca kod nas, sjecam se odbrane Bonje Runiju kao i ne sviranog cistog penala za Engleze. a i sjecam se igre protiv Welsa kod njih isto tako.
    igra nam je u tim kvalifikcijama bila uzas a rezultati odlicni.

ja ne pricam o tabeli dje je Brazil 30 jer za mene ta tabela je smjesna. ja ti govorim o tabeli kvalifikacionih grupa i o toj poziciji i sto jedino treba da nas zanima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajde da i ne pominjemo Cica vise jer je "dosadno". Govorim o organizaciji tima, igri koja ima glavu i rep i nekakav smisao. Dje svi znaju dje im je mjesto i koji zadatak trebaju da izvrse. Evo, od sad neka sinonim za sve to bude Luka Pavicevic an ne Cico ;-)

Ovo sad kod naseg toloshana ni nasta ne lici, danas jedno, $utra suprotno. Igre nidje. Pa i igraci vide da chovjek veze nema i polako se gubi vjera u sebe. Znachi, kad bi Brnovic barem tezio da ostvari ono gore navedeno ja bih prvi bio 100% za njega.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

evo procitah da je bolji poraz od Ceske kuci dje smo ih "razbili" nego pobjeda protiv Velsa ili Svajcarske kad su protivnici imali neke sanse i prilike za gol.
    i vidim da je poraz u Velsu ravan ovom protiv Ukrajine kad je rijec o blamazama. 2:1 u goste je isto kao 0:4 kuci dje si na poluvrijeme sa igracem vise. hahaha

vidim i da mozes cijele kvalifikacije da igras "na srecu" , da je za dobre rezultate u Cicovo vrijeme presudna bila sreca i rezervni golman iz madjarske lige.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    O broju pobjeda opet netacno:

Manager Career Played Won Draw Lost GF GA Win %
    Zoran Filipović 2007–2009 23 8 8 7 28 31 34.78%
    Zlatko Kranjčar 2010–2011 13 6 2 5 14 11 46.15%
    Branko Brnović 2011– 15 6 5 4 23 18 40.00%

Shvati da ta lista nista ne znaci.
    itekako znaci, na osnovu te liste se odredjuje u koji cemo sesir biti pred izvlacenje grupa za euro.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Vrhunac izdanja reprezentacije je onih 0-1 protiv Ukrajine. Totalno smo ih bili neutralisali.
    Zajebali smo se kad smo mislili da mozemo sa njima da se nadigravamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darknes View Post
    itekako znaci, na osnovu te liste se odredjuje u koji cemo sesir biti pred izvlacenje grupa za euro.
    Valjda se za to koristi UEFA lista, a ne FIFA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto se tice statistike i pozicije na tabeli sa Brnovicem imamo istu situaciju kao i sa Cicom ni bolju ni goru.
    i da je Bozovic bio na nivou utakmica u prosle kvalifikacije kao i Mirko mi bi ukrajince dobili u Pg 1 0 do 2 0 jer prvi je kiksao a drugi nije dao ono sto mora da da. tako da bi sada i bolje stajali nego sa Cicom.
    mislim da bez razloga prizivate Cica i da je to ispricana prica i pomalo dosadna a i nema neke prevelike osnove za nju pa gledajte koju hocete statistiku nije bolje nego sadasnja
    najveca utakmica cg je pobjeda protiv svarcaraca.. vrijeme ce pokazati koliko je jaka ta reprezentacija.. ono je bio pravi mec, a ne ka ovi jozmaji sto sa po 4 spica igraju najvaznije utakmice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemojte Cica lepetancu spominjat, sve možete samo ne to alkoholičarska veli prevara...džizs krajst!

Nego, ajde da vjerujemo da će Brna i momci opet pozitivno iznenadit protiv Poljske kao onomad u Ukrajini! Pa da odemo za Brazil ako Bog da!

Ali, Ako nas Poljaci pak dobiju, onda će i Englezi naravno. Onda protiv Moldavaca doma nek mu bude zadnji meč na klupi, a ako ga Dejo opet ostavi onda je to bruka. Jer, ispostaviće se, bojim se, da će drugo poluvrijeme meča protiv Ukrajine kući biti pogubno za nas. I stvarno, izgubit 0:4 pred svojom publikom, u situaciji đe si na poluvremenu imao 0:0 i igrača više, a znao da u Moldaviji Poljaci igraju neriješeno, je mora se reći prava umjetnost. Naravno u režiji trenera i nikog drugog. Horor. On je i sam to priznao, ali kakve vajde mi imamo od toga?

Stevan veli da ne treba da se gleda na meč s Poljacima kao biti ili ne biti. E pa sine, ja ga gledam tako, nemoj što zamjerit. No viđi da daš možda neki gol za promjenu. Čekamo te masu.

Page 1360 of 2255 FirstFirst ... 3608601260131013501356135713581359136013611362136313641370141014601860 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)