Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Jbg, tada je i Lazio imao vise para, otuda i takvi igraci, kao Stam koji se kupovao za 25 miliona, ali zbog takvih trosenja umalo bankrot, i evo dan danas Lotito vraca dugove...
Uporedi i Realovu odbranu tada i ovu danas...smijesno. Zamisli kako je Kasiljasu koji mora da gleda Koentraaaaaaa, a nekad je loptu spustao Robertu Karlosu...eh
Ako Hernanes nije klasa, onda ne znam koji se VEZNI IGRAC iz Serije A moze tako nazvat. Momak koji podjednako sutira, izvodi slobodne, kornere i penale sa obije noge, moze da igra na vise pozicija u veznom redu, a uz to je dao 30-ak GOLOVA ZA TRI SEZONE...malo li je? Jedina mana mu je sto je spor, ali ne moze sad sve.![]()
cudo bi se desilo. a vi nijeste mogli protiv mutarelija, skalonija, zaurija, stendarda i kribarija - ovo je sastav koji se sprda s realom u rimu kad vam je pandev uvalio 2 gola. na drugoj strani su bili raul, roben, snajder, rud, guti...ali to su bile godine kad se s realom svako sprda u CL .
nocas juve-lacio iz x-2. ernanes i kandreva.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Palasio dva gola, i Guarin upisao dvije asistencije. Nije loše za prvu zvaničnu utakmicu.
Evo se i Ranokija upisao za 4-0A ušao i Kovačić, odma je ubrzao igru. Uh tačno se vidi koliko Inter na sredini ima panjeva, možda su dvojica čuli za igru iz prve... ajde otvori se Morati i dovedu tog veznog oganj ga izgorio.
Konačno zvanična utakmica.
![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
GdS: Dva tima su izabrali pjesme uz koje ce svaki tim izaci na teren kako bi se zagrijao pred utakmicu.
Lacio: Oasis - Morning glory
Juve: AC/DC - Thunderstruck
I znam da danas je danas
Kako nema prenosa na Arenu sve im *****??? Barem sam mislio da Italijane mogu gledat na ovaj gadluk
Ko prenosi super kup, te su zamračili Rai!?
DICIOTTO
Kako ce MI$a da istuli Lazio.
Ne prenosi niko evo. Strimovi mrtvi.
I znam da danas je danas
Da ne prenosi mozda Sport klub ?
Veliki pozdrav sa stadiona drustvo ,atmosfera je fenomenalna skoro pa ispunjen Olimico. Nek pobjedi bolji,ave Lazio!
Salim se naravno ,nego gledam na Rai HD pa taman kao da sam tamo))
Last edited by Albatros; 18-08-13 at 20:02.
I znam da danas je danas
Evo odlican stream - http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer...72&ci=162&si=1
jos bolji - http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer...11&ci=162&si=1
Last edited by forways; 18-08-13 at 20:16.
I can't explain and I won't even try
Koliko god bile taktički zanimljive utakmice u Italiji, toliko me mrzi da gledam Bijave i Bilje te lige, svaki tim ima bar po dvije takve njuške.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Pol jebeni Pogba.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I can't explain and I won't even try
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks