sigurno najgori mec koji su odigraliFederer je prvi put ramom odigrao pred kraj drugog seta i nakon toga je sve otišlo u out.
kakvi majstori...
sigurno najgori mec koji su odigraliFederer je prvi put ramom odigrao pred kraj drugog seta i nakon toga je sve otišlo u out.
Hahaha, a zipa ovog iznad, kakvi majstori, nerealno casti mi.
Federer kao da je sve dao u ovom mecu, odlicno kretanje u odnosu na cijelu godinu, servis koji ludacki ubaca ali dzaba kad krstenica ne da.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
pa vjerovatno jedan od najgorih,ali ipak dovoljno dobar za ove danasnje prilike,istina je da je tenis dosta izgubio time sto je federer zadnjih nekoliko godina posustao,ali sta da se radi,VAMOS RAFA
@jakuza,ti koji nadala odje nazivas ciganinom,brao ti ga kralju,mozes puc od muke,najbolji je![]()
Last edited by AdO_pG; 17-08-13 at 02:01.
Pumba da su na ovakvoj podlozi igrali koliko na sljaci H2H bi mnogoooooo drugacije izgledao. Ali jbg Roger je stizao do njega u uslovima koji su najgori za njega, ovaj od njega nije i onda imaju zaludjeni Nadalisti osnova da pricaju o nekakvoj dominaciji i da se sprdaju sa najvecim.
moram jos nesto dodat,nadal ima duplo vise pobjeda od federera u medjusobnim mecevima...ko se odje sprda s najvecim?ko je najveci? hihih
@MR_Gospodin_Signore,necemo sad plakat sto je nadal sva tri puta imao prvi servis,tako se potrefilo ovaj put,svejedno je dovoljan jedan brejk da bi se dobio taj set...
Last edited by AdO_pG; 17-08-13 at 02:08.
Bice ga cudno u ponedeljak vidjet' na 7. mjestu, no isto mu je radi zrijebova bio 5. ili 7.-8.
ma isto mu je koji ce biti. Vazno je samo vjeruje li u sebe vise, i ima li volje da nastavi. Sljedece godine 7-8 turnira da odabere i cao, nema on snage za vise. mogao je ovo da dobije i ja vjerujem da je prvi servirao u drugom setu da bi dobio.
Inace jakuza je li ikad ovaj slajs servis u djus stranu pravio ovoliko stete?
pribojavao sam se ovog meca, iako je sve islo i prilog rafi...
idemo dalje.
steta za rodza sto se nasao u ovom dijelu kostura...
Nije bitno je li se potrefilo. Sad u Rafinu korist, drugi put u Rodzerovu, ali to ne mijenja cinjenicu da na ultrabrzim podlogama jedan igrac ostvari u startu prednost.
Fino prvi servira koga zapan, drugi set drugi, treci kakav bude rezultat na kraju drugog...
Udari na kraju Rodzer dosta lijepih bh. Moze to kad se ima koncetracije i snage.
I moram pohvaliti Rafu sportsmena, koji je ispratio Rodzera srdacnim aplauzom.
Rafa je sef.Kako igra ove masterse na hardu bruka. IW titula, Montreal titula, Sinsinati za sad polufinale, Miami je preskocio. Lise onog ispadanja sa W, brutalno dobra sezona.
Djokovic je igrao sa 40% snage zato je izgubio. Cuva se momak za US open.
treba zaspat sad nakon ovog padanja... No evo repriza trijumfa velikog Iznera, pa ce lakse bit...
Rafa El Animal Nada1
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Cestitke Rafi i navijacima, naravno, ali nekoliko stvari:
1. Shvatite ljudi da Federer vec vise godina SVE OSTALE turnire koristi kao pripremu za slamove i rezultat mu nije u prvom planu. Ovo nije nikakvo opravdanje za sinoc-na kraju krajeva, osvojio je proteklih godina dosta Mastersa i ATP turnira. Ali je cinjenica.
2. Ocigledno je da povreda ledja i dalje problem (insistiranje na ultrakratkim poenima i silovanje igre a la Tsonga u nekim momentima) ali takodje je ocigledno da je situacija mnogo bolja nego sto je bila-servis je ponovo mocno oruzje, i nadati se da ce dodatnih 10 dana odmora dodatno popraviti situaciju. Fed ima dobru shansu da na US Open dodje sa 90% spremnosti-lagan zhrijeb u prvih par kola moze da znaci mnogo toga dobrog.
3. Nadal je pobjedom na prethodnom mastersu pokazao da je u odlicnoj formi-ovakva igra sinoc protiv Rafe zato dobija jos vise na znacaju. Sve u svemu, prica o Federeru zrelom za penziju i nesposobnom da se bori sa najboljima ravnopravno je sinoc, i pored poraza, vise nego ubjedljivo opovrgnuta. Naravno, to jos vise vazi i za Rafu kog su mnogi prozivali da je sposoban samo na sljaci.
I dalje stojim kod moje prognoze za US Open, Fed-Rafa finale ako ne dodje do ukrstanja u zhrijebu, a jedan od njih svakako osvaja Slam.
Deserve's got nothing to do with it.
US Open nikad bolji nece biti. Nadal je opet onaj stari. Djokovic i Fedex tempiraju formu, jos se traze, dok je Rafa at the peak of his game. Del Potro i Marej su vec dokazali da im lezi US Open. Dje ces bolji GS. Mozda turnir sa najjacom konkurencijom do sad. Ko ovaj osvoji, priznajem mu se.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Vise servis je izbacio Rafu iz ritma. Do poslednjeg gejma drugog seta Rafa nije bio blizu brejku upravo zbog servisa. E sad, zamisli da je fizicka sprema dopustila Rogeru da strpljivije gradi napade (kao sto inace i igra, agresivno ali i kontrolisano, sa naglaskom na shotmakingu-naravno, tu uskacu all court sposobnosti da izmijesa kad treba)-2:0 za Rogera bi bilo i to glatko.
Deserve's got nothing to do with it.
pa sinoc je bio bolji teniser dva seta, jbg, cim je prvi put ramom udario lopticu rekao sam to je to, kraj. Slajs servis je bio sjajan, ali on je odlucio o 70odsto poena u prva dva seta. Kad god Rafa stigne do prednosti u poenu Rodžer šklepi i najčešće pogriješi, a čak ni Rafa nije mogao da slavi na UE. Ne znam, sinoc sam bio prezadovoljan stavom, nadam se da moze jos!
Del Potro se muci i ocigledno ima povredu..ukoliko se prekine i npr prekine Del Potro, koja je kvota na mecu onda?
kvota 1...kao sto sam i mislio,izner ce vjerovatno u finale,sa rafom nadam sedel potro strasan prvi set ali kao i federer sinoc pad pri kraju drugog
vamos rafa..kakva masina
Dobar rafa...melje...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks