Cu, Osvaldo 18 miliona, qq ocu qq majci
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
fiorentina prosle sezone u ovo doba 12.000 pretplatnih karta - danas 22.000.
60.000 navijaca ce biti u finalu super kupa Italije.
nejasno sto radi roma...sad na sky vele da pregovaraju sa totenhemom oko pjanica i lamela i sa sautemptonom oko osvalda. ako prodaju ova 3 igraca mislim da mogu klub da ugase...osvaldo 18 miliona a ova dvojica u paketu min 35.
Last edited by laciale; 15-08-13 at 11:35.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Cu, Osvaldo 18 miliona, qq ocu qq majci
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Potpuno se slazem sa tobom, bas niko ne razumije sta se desava.. Osvaldo ide sigurno, za njega me zabolje. Ali bez Pjanica i Lamele mi smo 3 puta slabiji.
Spominju se Nani i Eriksen ako ovo dvoje odu, ali sumnjam. Ako prodaju njih bez kvalitetnih zamjena ode sve u kur*c..
47 miliona eura je ponuda totenhema za duo rome pjanic-lamela.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
To je to, dovode Lamelu kao zamjenu za Bejla. Znači ovaj ipak stiže u Real Madrid, sve su prilike.
Ekipa totenhema
Lloris
Assou-Ekotto - Verthongen - Dawson - F. Coentrao
Sigurdsson - Pjanić - Dembele
Lamela -Soldado - Lennon
Eto'o sve trči u Romu![]()
Ako Roma proda Pjanica i Lamelu ugasili su ga kako god da okrenete jer zamjene za njih nema. Jedino da dovedu Injestu i Mesija, sto je nemoguce.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
I nikad ne moze AsueKoto da igra desnog beka, niti Koentrao da igra prije njega lijevo.
Ja sam citao da je Thohir velika mutljavina i da Moratti nece da mu proda klub. A Massimov biznis se raspada, prosle godine bio u gubitku 170m, ove 200...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Moratti traži garancije da Thohir neće zamanut klub kad mu dosadi. U suštini se sve svodi na jaku finansijsku konstrukciju, izgradnju stadiona i opciju da familija Moratti nakon 2-3 godine može otkupiti nazad akcije Intera ukoliko se ugovor ne ispoštuje.
A ima Moratti para, nije da mu se biznis raspada. Samo neće više da troši kao prije.
http://www.mondo.rs/a606583/Sport/Fu...gledaniji.html
Nema rezultata, nema para ali navijaci ostaju najvjerniji! Andiamooooooooooooooooooo.
Milan:lolblue:
ocekivao sam da ce se posao sa njim (tohirom) zavrsit ranije i da ce, da bi se tisnuo navijacima, dovest par zvucnih pojacanja...medjutim, kako sad stvari stoje od toga nece bit nista.
Završeno vam je to sve sa Thohirom, samo su sitni detalji ostali. Eto vam sad pogledajte italijanske portale.
DICIOTTO
pod ovim da od toga nece bit nista, nijesam mislio da se posao oko prodaje nece zavrsit nego da od zvucnih pojacanja nece bit nista.
mada, iskreno se nadam da grijesim...
![]()
ovo je jednom u 10 godina.
Ja očekujem da budu bar 2 ili 3 zvučna pojačanja ako dođe do ove kupovine. Thohir ulaže oko 300 miliona € za akcije, i sigurno želi da pojača ekipu za narednu sezonu kako bi dogodine ušli u LŠ. Nema logike da se sad ubrzava procedura oko prenosa akcija a da igrački kadar ne osvježe prije januara 2014.
Navodno, spremno je 30 miliona € da se potroši do kraja ljetnjeg prelaznog roka. Indonežanin će skoro sigurno pogurati posao oko Naingolana za kojeg Kaljari traži 15 miliona, od čega će vjerovatno 5-6 miliona biti klasične talijanske igračke trampe. Sledeća meta je Isla (ukoliko Juventus dovede Zunigu ili Kolarova), i za polovinu njegovog ugovora Inter bi platio između 5,5 do 7 miliona €. Treći igrač je skoro sigurno napadač, što je meni jako poražavuje obzirom da Inter već ima naprijed Milita, Palasija i Alvareza, a skoro su kupljeni mladi Ikardi i Belfodil. imajući u vidu da Inter ove godine igra samo prvenstvo i kup Italije, pet napadača je dovoljno da se to izgura. Od imena, prvi pik Mazarija je Osvaldo iz Rome (2.5 miliona € za jednogodišnju pozajmicu + otkupna klauzula koja se vrti oko 15 miliona). Spominje se i mogućnost da Samuel Eto'o odradi comeback, sa ovim prilivom keša Inter bi mogao bez problema da mu ponudi veliku platu.
I sve je to super, ali ako dovedu još jednog igrača u navali, mislim da će to loše da se odrazi na ove mlađe napadače. Još kad se vrati Milito (doduše ne očekujem da bude na visokom nivou, ali će ga na ime i staru slavu sigurno forsirat dosta), zatvoriće ih potpuno.
Prenosi li ko Superkup?
Nema na arene i sk.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Svi počeše osim Italijana. Moraju oni kasniti i u ovome.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
@mitro
sumnjam da ce se macari obazirat na staru slavu i na osnovu toga nekom davat minutazu.
sto se gomilanja napadaca tice (kad se sjetim problema koje smo imali zimus) samo neka ih kupuju!
p.s. nek vrate eto-a uz ovo sto si pominjao i ja zadovoljan prelaznim rokom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks