Kakvi god da smo, Brnovic ne moze izvuc maksimun iz ekipe! A eo zivi bili pa vidjeli, nece ni od dovijeka.I dje mu je Vladimir Boljevic jbt???
Morate da svatite da mi vec evo 2-3 godine imamo vise srece nego pameti. Mislim da je nerealno ocekivati da cemo mi pored Engleske, Ukrajine ili Poljske poci na SP. Naravno, ja bih najvise volio da se to desi. ALi to su mnogo kvalitetnije i bolje u svemu reprezentacije, pa imaju po 3 igraca na svakoj poziciji. Ovo sto mi sada vec radimo je uspjeh, pa mozda jednog dana dodje nagrada i za to.
Kakvi god da smo, Brnovic ne moze izvuc maksimun iz ekipe! A eo zivi bili pa vidjeli, nece ni od dovijeka.I dje mu je Vladimir Boljevic jbt???
Ne mozemo mi igrati bez spica klasicnog protiv poljaka,raskantat ce nas vjerujte mi. Znaci 4-3-2-1 bez ovog kasalice koji je igrac manje na terenu.
Drina Zverka i Krkotic(Boskovic) -(da se razvale od trcanja citavu utakmicu) i onda Stevan Mirko i Damjanovic.
Nema nam druge.
1908.
Last edited by glup_ka_tocak; 15-08-13 at 23:22.
inače česi su igrali četvrtfinale eura, tj nijesu ni oni bili za bačit. ali da smo izvukli irce, prošli bismo sigurno
Evo citam Joveticevu izjavu gdje momak veli da nam protiv Poljaka nije biti ili ne biti.. Matematika mu ocito nije jaca strana...
možda je osjetio da ukrajina dobija englesku, i onda nam za drugo dovoljna i pobjeda na vembliju)
realno su i poljska i pogotovo ukrajina, da englesku i ne pominjemo, bolje ekipe, sa mnogo većom bazom kvalitetnih igrača. imamo 4 igrača koji nešto znače u evropi - vučinić, jovetić, baša i savić, par igrača koji mogu da u kontinuitetu odrade solidan posao kao što su zverotić, m. božović, drinčić, bošković, damjanović, i gomilu igrača koji su tu jer nema drugih iako igraju u nikakvima ligama, griju klupu, tribine, tek treba da se dokažu ili koji su "uvezeni" jer u datom trenutku, iako ne neki sjajni igrači, predstavljaju poboljšanje u odnosu na postojeće na tim pozicijama....
Last edited by drasko10; 16-08-13 at 07:04.
Ma to je sasvim OK. Biće tu još poneko od ovih mlađih, Đorđević bi mogao ove sezone mnogo da napreduje i da postane značajniji za reprezentaciju.
Bakićev razvoj će sigurno ići sporije ali će biti izvjestan u Fiorentini. Još ako Vojvodina rehabilituje ovih par igrača, nije to ni malo.
I već smo pokazali da sa svima možemo da igramo. A kad je moral i želja igrača u pitanju tu smo bolji od većine.
Jedino je problem što se naš trener obučava na reprezentaciji i što će možda jedna sasvim
dobra prilika da se izgubi zbog njegovih iracionalnih odluka.
Ali ima još dovoljno da se igra da se sve može desit.
Ne treba bit malodušan.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Hoce li biti sto organizovano za poljsku..??
Južnoamerikanci testiraju sokole?
Fudbalska reprezentacija Crne Gore mogla bi u septembru da odmjeri snage sa jednom od najjačih južnoameričkih selekcija.
Fudbalski savez Čilea uskoro bi mogao poslati zvaničnu ponudu FSCG za odigravanje prijateljskog meča između naše i selekcije “crvenih” iz Santijaga.
Utakmica bi trebala da bude odigrana 10.septembra na neutralnom terenu.
Naša reprezentacija će prije tog meča protiv Poljske igrati u Varšavi u okviru kvalifikacija za SP 2014.
Kakav gol dade Basa sinoc,to je nemoguce da stoper uradi. poveo je loptu nedje sa 70 m od gola i odradio nekolika dupla pasa sa saigracima i onda lagano bocnuo i prebacio golmana u stilu najjaceg spica na svijetu.
1908.
Volio bi da sam optimista i da vjerujem u uspjeh ali mi zdrav razum ne da... Ljudi moji pa ovaj nash ridji toloshanin od trenera mijenja pola ekipe, nalazi tamo nekakve levate iz Borche i Aleksinca da igraju za sveti Crnogorski tim i "eksperimentise" sa formacijama pred samu zavrsnicu. Evo neka budem citiran: svaki poraz manji od tri razlike protiv Poljaka i Engleza smatracu kao uspjeh.
Greota sto se napravi od ONOG Cicovog tima.
Basa je rodjen za spica samo je nekako zavrsio u odbrani![]()
ne mogu da nadjem taj gol
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks