Zato sam ja kupio SAT risiver a tv mi je full HD. Danas na eurosport gledam utakmicu u full HD. Kad se kamera zumira na igrača vidiš mu čak svaku kap znoja. Ludilo od slike
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Zato sam ja kupio SAT risiver a tv mi je full HD. Danas na eurosport gledam utakmicu u full HD. Kad se kamera zumira na igrača vidiš mu čak svaku kap znoja. Ludilo od slike
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Straus, kako misli po istoj cijeni? placas napr. 13 .11 eura ona prosireni paket i to ti je pretplata na oba tv-a?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ja sam prije koristio m-kabl na 3 televizora cijena je ista tada je bilo čini mi se 10 eura![]()
Slazem se da je na Rtcg2 najgora slika ubjedljivo od svih digitalnih kanala. Dodao bih jos i to da se na Rts2 i Kcn slika cesto automatski zumira pa dodje uvecana, pa se mora vracati rucno na 4:3 format slike, ako hoces te kanale normalno da gledas. Mogli bi na Vijesti i Arenasport da stave automatski 16:9. Za ostalo mislim da nemam zamjerki kada je u pitanju digitalna tv.
Laciale, na drugi tv je 60 kanala samo kazem da je taj paket digitalizovan.
Meni drug ima ovaj m-kabl, pg je u pitanju, ja goru sliku u zivotu nisam vidio, svaki ali baš svaki program mu ima snijeg
To je zato sto ima stari crt tv i analogni paketnek uzme digitalni paket i imace extra sliku.
Neka ti drug izvrši pretragu digitalnih kanala ako mu to njegov tv podržava, pa nek gleda digitalne kanale (a ti daj onda ocjenu kvaliteta slike ;-)), osnovni paket od 60 kanala, besplatan je ko ima tehničke mogućnosti (bez kartice i risivera), tačnije cijena je ista kao za analogni signal i može na 3 tv da gleda digitalnu sliku. A ako hoće prošireni paket od još 20 kanala neka doplati nešto preko 2 eura, pa će imati na jedan tv 80 digitalnih (sa karticom ili risiverom) a na druga dva 60 digitalnih (bez kartice i risivera). A analogna mora biti loša, jer je kvalitet prenosa signala zbog same tehnologije sam po sebi promjenljiv, plus su ga oni na par kanala još više unazadili.
Kakva vam je slika kad je kiša ili neki vjetar?
Meni digitalni kanali sjeckaju i ne mogu se pratiti, dok analogni imaju šuma ali se mogu gledati.
kod mene nema problema nikakvih.
imam jedino problem sto im se ponekad gubi epg na pojedinim kanalima, jos uvijek ne radi cmc kanal. sto se analogne tice slika je bzv
meni je idejalan net i kablovska najbolja. Fina slika programska sema ista skoro kod svih ali moze vise televizora toje jos jedan plus
Moj komšija je imao takav problem. Snježilo mu je, ali je razlog bio što je antenski kabal išao preko starog video rekordera. Njega je koristio jer mu (stari CRT) televizor nije mogao naći sve kanale. Mnogo je bolja situacija bila sa slikom kada je vezivao kabal od antene direktno. Na kraju smo došli do zaključka da je problem bio do samog antenskog kabla, jer oni stari nisu valjali ništa, izolacija loša ili neki drugi problem. Baš sam probao taj isti kabal na moj tv da to potvrdim. Zaključno, pošao sam do quantuma, uzeo njihov antenski kabal i nastavke, skrojio i povezao, i slika je sad masu bolja.
Ja sam od juče prešao na digitalni paket, i ima baš dosta kanala. Za sad su otključane sve arene i hd kanali, a slika je na ove ostale solidna. Razliku u odnosu na analogni signal nisam vidio kod ovih domaćih kanala, očito jer im je takav originalni kvalitet. Ostali su dosta bolji.
I rekoše mi da će uskoro duplirati brzine interneta za istu cijenu.
Ko zivi u blok 5 sve zgrade ce dobiti novu infrastrukturu sto se m-kabla tice tako da ce slika biti fantasticna sa mnogo vise hd kanala( sportklubovi i arene)
Moramo li imat onaj dvb t tjuner ili moze na obicne plazme?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
Imaju obije opcije: i receiver i klasičnu karticu za tv.
doplacuje li se sto za taj reciver ili karticu?
Renault
Ako imaš onaj osnovni paket ništa ne plaćaš, a ako ti po prvi put uvode, plaćaš možda najviše desetak eura za kablove i ostale djelove. Otprilike, svu opremu koju ti postave iznajmljuju besplatno dok si njihov korisnik. Kad ne budeš više, onda im je vraćaš.
Samo dvb-c
Ako m-kabl, u odredjenoj zgradi, iskoristi postojecu infrastrukturu (svaki stan ima prikljucak za zemaljsku antenu) a oni maknu na vrhu zemaljsku i postave svoju, tako da u svakom stanu ste prinudjeni da imate m-kabl, jer nemate izbora,(zemaljska antena ne funkcionise), mozi li da se tuzi m-kabl? To je jedan vid zloupotrebe i prisiljavanja koristenja njihovih usluga! Ako ima kakav pravnik da kaze...i pretpostavljam da se moze prijaviti slucaj Agenciji....
Ne mozes im nista. Moraju da ti ostave prvi i drugi rtcg, ostalo mogu da ti ugase.
Isti slucaj ti je sa svim zgradama. Ili je uzeo bbm ili m-kabl. Ne vjerujem da ih vec neko nije tuzio ali nema nista od toga nazalost .
Htio bih da uzmem M-kabl na televizoru koji je HD Ready, da li ce slika biti dobra i da li ga preporucujete?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks