Pogba ce biti bolji od Vidala i Markizija, ako vec nije.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Možda ga Konte proba na mjesto Pirla.
Pogba ce biti bolji od Vidala i Markizija, ako vec nije.
Od Markizija jeste, garantu ti ja dajem. A od Vidala teško.
DICIOTTO
A jes slobodno, nema boljeg. A Marchisio tuta.
Dobar jes, fudbalski talenat ima mozda i jednak ka obojica ali problematican je lik, za razliku od Vidala i Marchisia, posebno drugog, koji cuti i igra fudbal, a jos je i Italijan, tako da ocekujem da ce jos 10ak godina biti tu. jer i zasluzuje uostalom.
da mu je kukavcu zavardat 3, 4 gola s 30m, zaje*a bi Kediru i tako te najbolje igrace.
Last edited by clapton; 13-08-13 at 02:57.
Nemojte da dirate Markizijadobar je Pogba ali je jos daleko od Claudija.
Mnogo vi dizete toga Marchisia, dobar je igrac, ali ne toliko.
Markizio jer igrač zadatka. Najviše pretrči u Juventusu, pored živog Vidala...uz sve to ima dosta tehnike, zna da zabije gol (preprošle sezone 9 mislim u prvenstvu), tako da je on jedan sasvim dobar igrač. Možda nije među najboljima, ali uz sve ove kvalitete i činjenicu da je dijete Juventusa za mene ima posebno mjesto. Mada ja ga svakako godinama forsiram i pratim, jer sam od kad je dobio mjesto u timu u sezoni 2006-2007 vidio šmek koji nosi u sebi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Koliko je safre u vama dobri ljudi![]()
Pa o tome ti ja pričam. Niko nije rekao da je loš, ali da je sad neki veliki igrač, nije. I da se cijeni na 30+ miliona, to je presmiješno. Valja imati jednog Marchisija u tim, ali poenta je što ga svaki tim ima, a ovi iole jači timovi imaju bolje igrače od njega tu. Zato i kažem, nemojte se previše zanositi njegovim kvalitetom, jer su i Vidal i Pogba bolji igrači od njega. Možda Pogba nije zreliji i iskusniji, ali kao igrač je po meni bolji, i uvijek bih radije njega imao nego Marchisija.
DICIOTTO
Rastegliste ovo ka testeninu, ali da vam nacrtam.
Za Pogbu ce ova godina biti uvjezbavanje za Pirlovu poziciju. Posto ce maestro biti cuvan za CL, Pogba ce vecinu meceva u Serie A igrati umjesto njega. Momak nema problem u glavi nikakav, samo sto ljudima lici na Balotelija jer je crnac (ohohohoho). Ko tvrdi suprotno - nek mi navede jedan incident u kome je Pol akter.
Pogba bolji od Markizija.![]()
Claptone, ja razumijem da ti voliš Markizija, i sve to, ali tako ti je kako ti je. Po meni je Markizijo najprecjenjeniji srednjak kojeg znam. Daleko od toga da je on loš, ali ima takvih istih 50, i još 10-15 boljih od njega. Ja ti kažem, Vidal je duplo bolji igrač od njega. Makar duplo.
DICIOTTO
Pogba ima potencijal da bude bolji od Markizija. Ali Markizio je izgrađen igrač, mentalno jak, taktički potkovan, iskusan, konstantan. Čak i kad nije u formi, odigraće solidno i odraditi sve svoje zadatke.
Smiješno mi je ovo poređenje talenata sa već dokazanim igračima, treba francuz još luka i slanine da izije da bi dostigao nivo Markizija.
edit: poslije Rolanda, još jedan igrač stiže na pozajmicu u InterU pitanju je desni bek Čelzija, Wallace Oliveira dos Santos, 1994. godište. Zanimljivo da za Čelzi nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu, osim neke prijateljske. To su ta pojačanja za sredinu tabele, a čitam da su se na Taidera zalećeli ni da je Yaya Toure. Kako si plav, moj crni Žuti.
Last edited by Mitro; 13-08-13 at 13:05.
Sve precijenjeni igrači a Juventusova sredina melje sve živo heh..
Kako bi ovaj Fernando iz Porta dobro lega Interu. Samo što Morati neće da se otvori tih 10 miliona u kešu jer ovome 2014e ističe ugovor. Zato će ga uzet Šahtjor ili Monako...
Inače je igrao u tandemu sa Guarinom u Portu, i djeluje kao idealan igrač za Mazarijevu formaciju. Sa Kovačićem bi ta sredina stvarno bila i trkačka i tehnička.
edit: Juventisti, samo da znate da vam želim sezonu bez trofeja :P Ali eto mrsko mi je što se sve ovuda piše i kakvih stručnih komentara čovjek vidi. Sačuvaj Bože.
Steta sto bas u nedelju uzimamo jedan :biggrin:
Ma kakvi, Lacio ima da vas istrese iz gaća.
Svaki igrač sredine koji obavi sav onaj posao na terenu i koji pored toga ima zavidnu tehniku, šut sa obje noge i često se upiše u strijelce mora biti strašan. Nije sad Gerrard, Xavi i slično, ali mnogo dobar igrač. I to je to. Jedan od glavnih šrafova ove ekipe koja je bila ove godine u top 8 u Evropi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Zato sto nemamo nikakvu sredinu, svi precjenjeni :biggrin:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks