Ne isplati ti se to ugradjivat posebno u SDI-a jer ce tek onda da izgubi snagu, bolje doplati za istog TDI-a sa klimom ako bas oces Polo.
haahhaahhaahahhaahhaahhahahaahhaah
Njak Njak Njak
Neku azdahu hahahhaaah
je li ko presvlacio volan kod onog covjek sto drzi radnju Sumico? rekose mi da je poceo i time da se bavi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koliko pita?
TAKUMI
Pitanje za strucni dio clanova, da li koristiti aditive za dizel motore i koje aditive koristiti tj koji sve postoje? Takodje, kako se primenjuju, koja cijena i gdje kupiti.
Last edited by tiogama; 12-08-13 at 17:18.
Sea Foam - USA
STP - ovdje
Wurth - ovdje
Castrol - ovdje
TAKUMI
A koji je najbolji od pomenutih? Koji mi preporucujes?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Prije sam postavio pitanje ali biće ga niko nije zapazio, jel se može na audiju skinuti blokada da se gleda dvd u toku vožnje ili je to komplikovano?
Odnosi se na ove naše što po 20e spajaju na dijagnozu
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Seafoam je najbolji na svijetu a i sire, ali je tesko doci do njega.
STP je OK. Ja sam koristio Wurth i Castrol. Mislim da ti je Wurth (posto Seafoama nema) najbolji. Imas ga na CMC kod Delte.
Vidio sam pitanje ili bolje da kazem polupitanje.
Koji auto? Je li MMI ili obicna - starija verzija? Godiste? Model?
TAKUMI
audi A5 2010 god ,,, A đe se može vidjeti jel MMI ,RNS i SW to sto me pitate?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
pretpostavljam da je ova
postoji SW otkljucavanje, a postoji i Video in Motion spravice koje odradjuju ovo...
googlaj malo unlock Video in Motion mmi 3g
the World's leading dance event
Sensation
da li neko zna kako se na vw/skode od 2010 moze dodati usb/iphone prikljucak? valjda se zove MDI.
Muci me jedna nedoumica, citam razne stvari gdje sse preporucuje da se automobil pali i gasi sa pritisnutim kvacilom kako bi se sačuvao plivajuci zamajac. Da li to ukljucuje da automobil bude u brzini ili je samo bitno da je kvacilo pritisnuto?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks