Page 464 of 666 FirstFirst ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... LastLast
Results 11,576 to 11,600 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Molio bih administraciju ove firme da Old Bone-u promijeni nick u :

Old "Under the Dome" Bone

KOja bi me prosvetljenja čekala da nekako izadjem iz te, kako kažeš-kupole?
    Spoznaja da je opozicija valjana?
    Zadovoljstvo da par mjeseci gledam haotična hapšenja ljudi, po maniru nekadašnje 48-me, o kojoj sam se ja naslušao od oca -zanoćiš očekujući da ti kucnu na vrata likovi u kožnim kaputima, na prijavu sina, koji želi da bude dobar pionir?

Ili da gladam kako se ovdje dješava ono što sam skoro čuo da se dešava u Srbiji-da sve stoji, jer administracija ne radi ništa, nego čekaju kad će ih uhapsit?

Da gledam kako tajkuni iznose pare, i kako jedna po jedna fabrika ostaje bez plata mjesec, pa dva, pa posle par mjeseci bez plata radnici konačno shvate da NIKAD NEĆE VIŠE BITI PLATA, kao što su juče objavili da su shvatili u valjda Mat kompani u Pljevljima, čiji je vlasnik neko od Šarića...radili su evo godinu dana bez plate, pa su sad shvatili da su na ulici, a da država neće moći ni da proda novome vlasniku-jer ko je "mudonja" koji smije kupiti to dok je opasni Šarić živ i zdrav...

To da gledam Kvarni? NE HVALA!

Last edited by Old Bone; 10-08-13 at 00:53.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Opmne, leteo sam u Barcelonu na krilima mašte...a to ti je tako OFUCAN KOMENTAR...sitna pakost !

Btw,ja penzije nemam, niti ću je imati...pa šta bude sa mnom-neka bude!
    Ali se stavljam u situaciju ljudi koji nikada nisu bili na slobodnom tržištu rada, i NEMAJU NIKAKVE ŠANSE DA PREŽIVE AKO IM PENZIJE NE STIGNU, pa sam napisao to što sam napisao, t.j.

rekao sam onima koji imaju mozga da postiji ozbiljna mogućnost da se budžet uruši, ako dodje do velikih stresova u državi.... a ko to želi svojim roditeljima ili rodbini-MOJ SAGOVORNIK NE MOŽE BITI! Sa destruktivcima je monotono pričati, jer su totalno predvidivi i dosadni.

Ministar Dr. Žugić mi nekako uliva povjerenje da će namaći pare za opstanak države, konkretno penzija, jer je decenijama jedan od najvažnijih za opstanak nezdravo utemeljenog penzionog sistema, koji je iz dana u dan sve opterećeniji (danas su novih 200 radnika KAP "legli na državna jasla".
    Naravno ako se ostvare planovi Djukanovića, koji evo više od godinu dana animira razne investitore, od KIneza do Azera, sa velikim izgledom na uspjeh, biće dobro, pod udlovom da se IZBEGNE BANKROT DRŽAVE U MEDJUVREMENU. U slučaju da se ipak desi-prve žrtve biće penzioneri, nosioci tudje nege i pomoći, invalidi itd.

Ko taj banrot priziva zato što mrzi Djukanovća-LOŠ JE, ili, u najboljem slučaju-krajnje neozbiljan je čovjek, koji radi protiv svoje države..MA I NESVJESNO.
    Ako si ti jedan od takvih negativaca sa stavom :"Što gore -to bolje", A IZGLEDA DA JESI , onda ne želim da dalje raspravljamo....ja sa onima koji bi zapalili sve oko sebe, samo da bude po njihovome-NE ŽELIM DA KOMUNICIRAM!

Pozdrav,
    Bone ja napisah da te necu pitati za Barselonu, zato sto znam da nijesi bio isto kao i ja i mnogi drugi, ali zato su bili nasi politicari sa nasim parama. Dalje Bone, ja necu biti toliko iskljuciv pa upirati prstom u bilo koga odje da zeli zlo bilo kome, a kamo li svojim najblizim, ali ako je bankrot drzave cijena koja se placa da ovaj narod nauci da su mu djeca bitnija od kojekakvih politicara i da su ti politicari sluge naroda, a ne obrnuto onda daj Boze da se naucimo na svojim greskama kad nijesmo umjeli na tudjim. Dalje shvati da ja ne mrzim ni djukanovica ni one oko njega, a ni one koji bi po svaku cijenu na njegovo mjesto, oni svi nijesu dostojni mrznje, vec iskljucivo prezira.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Da gledam kako tajkuni iznose pare, i kako jedna po jedna fabrika ostaje bez plata mjesec, pa dva, pa posle par mjeseci bez plata radnici konačno shvate da NIKAD NEĆE VIŠE BITI PLATA,
    Ovo gledaš u Srbiji ili kod nas malo mi je nejasno (Hint: Dragan Brković)?

Činjenica je da je opozicija sposobna koliko i pozicija koju hvališ do besvijesti.

Zanimljivo kako misliš da su tebi milija tvoja đeca nego meni moja ili nama naša, pošto nas ima ođe još koji imamo đecu pa ne pišemo ode velikom vođi koje me neodoljivo podsjeća na Domanovićevog.
    Mslim da samo neko bez digitrona i malo zdravog razuma može da ne vidi đe putuje ovaj brod i tu nema više pozicija-opozicija, *****-palac, u pitanju je opstanak Crne Gore, a što se tiče bankrota to se neće desiti odma ne moramo se sjekirat oko toga, sve dok bude moga da se iscijedi i zadnji cent iz države banke neće dozvoliti totalni slom, e sad pitanje je koliko je to vremenski daleko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ahahah jes, prvo je pozvao 988 informacije da pita koji im je broj tamo pa ih je onda obrnuo i pitao "smijemo li mi puc da napravimo ovamo u CG"
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strani je to spijun stari

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Naručen tekst, nema imena autora.... Toliko o novinarstvu na Balkanu. Ko vjeruje neka vjeruje ali ima i nas malo koji razmišljamo svojom glavom a ne kako nam plasiraju u Kuriru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Kurir - cuveni srpski Gov.noid :-)
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Spijunske novine.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Last edited by A+A; 10-08-13 at 19:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    ako si naveo autora sve je Ok
    Naveo sam ga i takodjer sam postavio link na izvorni clanak na portalu "Analitika". Samo ne zelim da perfektna analiza g-na Jovanovica bude ugrozena od strane raznoraznih klerofasista uz pomoc formalnih pitanja...
    PS Ne znam umije li gn Jovanovic ruski ali nadam se da sam uspio sacuvat DUH njegovog clanka. Bio bih zahvaljan na komentarima.
    Last edited by A+A; 10-08-13 at 19:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neće imati nikakvih problema... A tebi svaka čast što predstavljaš Crnu Goru na ovako lijep i pošten način.

A Portal Analitika je zaista pravi rudnik zlata, što se tekstova i analiza tiče.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    A tebi svaka čast što predstavljaš Crnu Goru na ovako lijep i pošten način.
    Nemam drugog izbora od kad sam postao dio Cetinja

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    A Portal Analitika je zaista pravi rudnik zlata, što se tekstova i analiza tiče.
    +100

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni nije ovo smešno, nego primjer koliko su ostrašćeni neki naši političari....OVO JE KATASTROFA!

Ne radi se o strahu od demonstracija, NEGO KAKO BI SE PROVELI TI MLADI, NAPALJENI LJUDI KAD BI SA TAKVOM ORGANIZACIJOM DEMONSRACIJA DALI POKRIĆE ZA ONAJ NAJSUROVIJI ODGOVOR POLICIJE, ŠTO BI REZULTIRALO POLOMOM TIH MLADIH LJUDI!
    Ko nije gledao kakva je specijalna policija kad im se daju potpuno odrešene ruke-neće me shvatit!

Moj Medojeviću, pametnice zaludu, zar to da tražite.....????

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Bone, znate li vi kakav je casopis Kurir? Toliko toga ne znate, naravno, ne krivim vas, vjerovatno ste zivjeli u nekoj sredjenijoj zemlji i tesko je shvatiti situaciju koja je ovdje.
    Prosto mi bude nekad zao koliko ste u zabludi, i sto posto sma sigurna da sve pisete iz cistog pogresnog ubjedjenja a ne iz bilo kakvog interesa. Iskljucivo iz tog razloga vam pokusavam ponekad pribliziti neke stvari.
    I stvarno Bone, iz postovanja, drzim vam fige da sto prije shvatite situaciju ovdje.
    Veliki pozdrav sa prepunog primorja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Bone, znate li vi kakav je casopis Kurir? Toliko toga ne znate, naravno, ne krivim vas, vjerovatno ste zivjeli u nekoj sredjenijoj zemlji i tesko je shvatiti situaciju koja je ovdje.
    Prosto mi bude nekad zao koliko ste u zabludi, i sto posto sma sigurna da sve pisete iz cistog pogresnog ubjedjenja a ne iz bilo kakvog interesa. Iskljucivo iz tog razloga vam pokusavam ponekad pribliziti neke stvari.
    I stvarno Bone, iz postovanja, drzim vam fige da sto prije shvatite situaciju ovdje.
    Veliki pozdrav sa prepunog primorja
    Draga MOntenegrina,
    Prije svega-mnogo mi je drago što je primorje prepuno!
    Što se tiče glavne teme, kaže stara mudrost:"Ko kao mlad nije revolucionar, a kao star oprezan i konzervatrivac-on nije kvalitetan i kompletan čovjek".
    U tom duhu ja prihvatam da ja svjesno i forsirano idem linijom izbjegavanja haosa...I NEOSUDJIVANJA DRUGIH, u čijoj koži nisi bio.

Što se tiče članka u listu "Kurir", sa 99% sigurnosti vjerujem da g,. Medojević JESTE TRAŽIO ODOBRENJE ZA ORGANIZACIJU VELIKIH DEMONSTRACIJA!

On zna da bez podrške USA i EU nema pobjede, a ne košta ga ništa da iskoristi "napaljenost" dijela opozicionog članstva (mahom mladih velikosrba) koji žele nasilnu smjenu vlasti.
    Sigurno je da medju članovima PZP, Pozitivne i SNP (u ogromnom procentu) nema takvih, ALI IMA IH U MLADIMA "Srpske liste", i to u velikom broju!

E takve demonstracije bi bile ono što želim da se izbjegne po svaku cijenu!

Kontra -pitanje: Kako vi, kao nesumnjivo pametna, a rekao bih i ne baš mnogo neiskusna žena, ne vidite da bi takve demonstracije OTJERALE 80% INVESTITORA? To je sigurno! Članovi PZP i neki članovi SL su otvoreno i rekli da žele da par godina traje "čistka", a posle da MNE podje od početka! Odlično se sjećam da su Medojević i Radulović to rekli u par navrata.

JA TO NE ŽELIM I TO SMATRAM KAO NESVJESNU IZDAJU ZEMLJE!!!
    A mnogo teško izričem ovakve kvalifikacije! Kažu mudraci da je "Patriotizam poslednje utočište hulja", a moje iskustvo BAŠ TO POTVRDJUJE, i ne želim ni da slušam, a kamo li da probam ponovo na djelu, da živim u zemlji haosa i "naplate starih računa".

Nadam se da sam jasan .

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 11-08-13 at 23:11.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Jesam li ja jedini kojem je ovaj naslov više nego smiješan, ako izuzmemo povod koji je žalostan.

http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...vobitno-stanje

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Meni je smiješan zato što ne dolikuje ministru da nekome nešto "poručuje" preko novina, nego ako postoji prekršaj onda postoji i zakonska procedura i nečija odgovornost. Čuš "poručio".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

MEDOJEVIĆ: Vučić prodao interes Srbije za šaku vlasti
    - Ja nemam šta da prodam kao Vučić....
    Srpska napredna stranka reagovala
    Medojević u jednom zaista u pravi – nema što da proda, jer je obraz već davno prodao.
    medjunarodno dobrosusjedsko cascavanje.. ali dje bas Meda po obrazu. Bojim se da krv ne legne kad Medo ode gore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Jesam li ja jedini kojem je ovaj naslov više nego smiješan, ako izuzmemo povod koji je žalostan.

http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...vobitno-stanje
    Burić, moj Danilovgradjanin, vrlo je sposoban i radan čovjek, koji je inicijalni kapital doneo iz Njemačke (mislim da sam u pravu) i koji je BAŠ RADIO I GRADIO....dakle ima veze i ugled u toj branši. Pored toga radi briljantnu stvar-doveo je ipak najčuveniji brend u PG i CG (osim u Dubrovniku, u kojem je jedna vila preuredjena u Hilton) i gradiće se baš kod nas najveći i vjerovatno najluksizniji Hilton u regionu.

Hotel će biti FENOMENALAN i samo bi čovjek bez ukusa, ili maksimalno zloban čovjek mogao naći mane projektu.

Dakle, bilo bi van pameti da se onemogući gradnja, jer bi to bio direktno protiv interesa MNE.

Ali ja bih se zabrinuo da sam na mjestu g. Burića! Podiglo se mnogo prašine, mnogo je ljudi, koji su baš sad u najboljim godinama, baš u starom hotelu CG imali prva zaljubljivanja, pojeli najljepše kolače itsl....a oni su riješili da sačuvaju kultna mjesta, kao terasu.

Zaključak je DA ĆE IPAK MORATI DA VRATI TU TERASU I DA MIJENJA PROJEKT U PRVOBITNO STANJE, UKOLIKO NE DOKAŽE DA TLO ISPOD TERASE NIJE MOGLO DA NOSI HOTEL, A DA SE TO NIJE MOGLO ZNATI U VRIJEME TRAŽENJA GRADJEVINSKE DOZVOLE-DAKLE DA SU BAŠ ISPOD TERASE POTREBNI "ŠIPOVI" DA BI SE UČVRSTILA NOSEĆA KONSTRUKCIJA... ili tako nešto...

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 12-08-13 at 22:34.

Thanks Thanks Given 
    4,445
    Thanks Thanks Received 
    8,580
    Thanked in
    3,300 Posts

Zarko Buric... imao sam ''cast'' da radim s njim neko vrijeme... on i njegovi drugovi iz Mase i Granda. Gazda ''Kroling''-a Miskovic i kompanija... ti nista dobro nisu donijeli CG, a kamoli hotelijerstvu. Nacin na koji se ponasa prema zaposlenima je ispod svakog nivoa. Samo neka je zdravo, da je normalan ne bi radio sto radi.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Burić, moj Danilovgradjanin, vrlo je sposoban i radan čovjek, koji je inicijalni kapital doneo iz Njemačke (mislim da sam u pravu)
    ....

Zaključak je DA ĆE IPAK MORATI DA VRATI TU TERASU I DA MIJENJA PROJEKT U PRVOBITNO STANJE, UKOLIKO NE DOKAŽE DA TLO ISPOD TERASE NIJE MOGLO DA NOSI HOTEL, A DA SE TO NIJE MOGLO ZNATI U VRIJEME TRAŽENJA GRADJEVINSKE DOZVOLE-DAKLE DA SU BAŠ ISPOD TERASE POTREBNI "ŠIPOVI" DA BI SE UČVRSTILA NOSEĆA KONSTRUKCIJA... ili tako nešto...

Pozdrav,
    Koliko ja shvatam proceduru, sve i da je tako Buric je trebalo da trazi da mu se odobri promjena projekta a ne da jednostavno jedno popodne turi dinamit u taj hotel.

S druge strane, mozda je cuo za ukidanje biznis barijera o kome tambura vlada po cio dan pa malo kreativno to interpretirao :-)

Thanks Thanks Given 
    4,445
    Thanks Thanks Received 
    8,580
    Thanked in
    3,300 Posts

Buric je termin ''podici prasinu'' bukvalno shvatio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hotel Crna Gora je bio jedan kašun soc realizma,sa vrlo upitnim arhitektonskim vrijednostima ali zato,jel te bogati,emotivnim,zbog ispijanja kafe.
    Neka ga je sapurdisao,i da napravi Hilton Crnu Goru,imaće i tu famoznu kafanu i baštu,eno ga u projektu isto ima arhiktetonski kamen.
    Đe su sada ovi što brane investicije,Hilton je od 30 miliona,i nadam se da će investitor naći opravdanja u projektu,a Gvozdenović neka uživa u uspjesima svog sestića u tenisu u Kanadi,a pusti Burića da gradi.Oće li bit kafana u istim gabaritima,oće,kraj priče.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Page 464 of 666 FirstFirst ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)