imao sam bbm od samog pocetka medju prvima sam bio u gradu niksicu koji su ga uveli, kad je pocela kisa da pada ja sam ostajao bez signala kad nazovem operatera kaze problem je u cijeloj crnoj gori iako nije jer na primjer ljudi u pg su imali, sledeci put kad sam nazvao operatera njihovog dobio sam sledeci odgovor: gospodine i kad je pocela mobilna mreza da radi nije bilo uvijek signala i ne svugdje, nase su ekipe na terenu strpite se malo, e mene je strpljenje izdalo, raskinuo sam ugovor sa njima u maju mjesecu, za pare koje oni naplacuju i ostali kabl,iptv operateri u cg ja mogu da placam nesto drugo i da imam mnogo bolju uslugua ne stalno da mi kaze pravo prenosa ima lokalna tv stanica.
Aj pustite 24 Kitchen,dako ona zena sto nauci.Ne mogu po cio dan jes krompira,supu iz kesica i toplih sendvica.Nemojte da se prebacam na M-kabl jer glad je cudo.Ne znam ni sto vi ovo pisem jer znam da necete jer Sit gladnom ne vjeruje.
24Kitchen i holandjanin Rudolf, najveći kralj za kuvanje kojeg sam ikad vidio. Jedino sto taj kanal kvari jeste Džejmi Oliver i njegova smaračka kuhinja.
Ukljucen i fox umjesto espn u osnovni paket, uzivajte!
Je li poskupila pretplata za BBM osnovni paket 10.95e+1euro taksa? Vidjeh na njihovom sajtu!
Može li mi ko objasniti zašto sve što se snimi na flešku sa BBM-ovog novog HD resivera može da se gleda 3-4 dana. Poslije toga resiver ne može da reprodukuje snimak. Promijenio sam 3 fleške i 2 resivera.
evo novog cjenovnika bbm usluga od 1 avgusta, ono sto je bitno, cijena osnovnog paketa ostaje ista:
paketi cijena (sa PDV-om)
Osnovni paket (58 najboljih kanala iz regiona i svijeta)
10,95 € Dodatni paket (14 kanala za sve ukuse i uzraste) 6,95 € Family paket (4 kanala iz Dodatnog paketa) 2,95 € Pink paket (prvih šest mjeseci besplatno!) 3,55 € Arena sport paket (Arena sport 2, 3 i 4) 5,05 € Family sport paket (Arena sport + Family paket) 7,65 € HBO paket (HBO i HBO Comedy) 5,05 € HBO plus paket (HBO paket i Cinemax kanali) 8,15 € Super sport paket (Osnovni + Dodatni + Pink + Arena sport paket) 20,95 € Super film paket (Osnovni + Dodatni + Pink + HBO plus paket) 23,45 € King paket (Kompletna ponuda - 84 kanala) 27,95 €
inicijalni troškovi
cijena (sa PDV-om)
Kompletna instalacija
0 € HD risiver 66,15 € HD risiver (na 12 rata: prva rata 20, ostale po 5€) 76,30 € HD risiver (aktivacija King paketa na godinu dana) 0,10 € Mjesečna pretplata za dodatni risiver 2,00 €
Family paket sa 4 kanala u ponudi je bvz.
vala da znas, ps, ne znam sto ne uvedu vise u zvanicnu ponudu c modul kartice, nego se maltretiramo sa resiverima. ja bih uzeo ovaj hd resiver, ali ne znam je li sto bolji od ovog starog, da li je barem ton na svim kanalima ujednacen :P
Ja imam takođe stari koji je mijenjan, užasno je spor. Slika je očaj u poređenju sa drugim operaterima kao i zvuk. Kakav je novi ne znam, koliko čujem nije ništa brži od starog
Sve u svemu, ponuda BBM je dosadna. Dosta ih vadi sportklub i to je jedini razlog zbog čega nisam prešao na extra tv.
da demantujem sebe, osnovni paket je poskupio, sa 9.85 na 10.95 :P
Ko je volio Fox Life prije nego je postao ******, neka nadje umjesto ESPN kanal "Fox"
Sve serije su na njega prebacene.
Hoce li biti Vijesti 2 na bbm-u ?
Koliko košta preseljenje opreme iz PG u NK?
preseli je sam i zovi nekoga da ti našteluje antenu jeftinije ćeš proć![]()
novi crni risiveri su bolji od onih starih crnih koji će se definitivno kad tad pokvarit... provjereno
Oce li bit ovih novih pink kanala sto se reklamiraju na bbm ?
svakim danom slika je sve gora i gora.
Pola Bara se zali da nema slike, samo sto zagrmi
Aj da pogađamo kad ce neka novost biti na bbm-u.Ako zanemarimo ove folklorne promjene zadnja promjena je bila 28.06.2013.Jos malo slave godisnjicu
23.09.2013Novi nazivi za Sport Klub kanale
17.09.2013Jesen je super!
03.07.2013PDV
03.07.2013Avgustovske cijene
28.06.2013Novi kanali
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks