A sto rade ovi opozicionari po komisija I odbora? Ljuste krompir?
Zloupotreba javne imovine im nije preca koliko zapeta I zarez u udzbenike.
Ma ovo je druga kategorija podguznih muva onih malo manje vaznih "navijaca" niko ne pominje vladin avion sa prvom kategorijom "navijaca" i njihovih ljepsih polovina.
A sto se tice placanja cisto sumnjam da bi se iko od ovih uvatio za svoj novcanik da plati kafu i kiselu a ne avionsku kartu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A sto rade ovi opozicionari po komisija I odbora? Ljuste krompir?
Zloupotreba javne imovine im nije preca koliko zapeta I zarez u udzbenike.
Nemojte tako, to su ljudi koji su nam donijeli drzavu. Bez njih ona radost iz barselone ne bi bila moguca. Ja sam za to da im se svaki put besplatno organizuje let, ne samo jedan, nego makar 10 aviona za sve one koji su nam dali drzavu nezavisnu Crnu goru. Ipak su oni ti koji su zasluzni za puno srce nase crnogorsko.
Oni su poludjeli. Ka da im nije dosta afera I potencijalnih krivicnih gonjenja zbog korupcije no nastavljaju po starom.
Vuk dlaku mijenja ali cud nema sanse.
Svi mi volimo pljuvat po ovima glavesinama. Ali obratite isto tako paznju kako lijepo zive opozicionari. Stanovi, kuce, kola.. Kako ono nadjose njima troje iz DF-a 17 stanova?
Kakvi jedni, isti i ovi drugi..
pa ja i kazem da ih sve zajedno treba mac![]()
She is only here to annoy herself!
Ma najvise se isplati opozicinar bit. Pljujes vlast, tvrdis da bi sa tobom sve super bilo, ako previse pljujes daju ti se pare da batalis malo.. Moze li bolje![]()
Aj da vidimo i to...![]()
Last edited by Beethoven's C***; 08-08-13 at 14:02.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Bravo za Raška... Tako se čisti korov... http://www.vijesti.me/vijesti/konjev...-clanak-143288
Evo se i ovaj pileci mozak oglasio sa neviđenom dozom izrečenih gluposti.Zaboljeo ih je ovaj carter izgeda te angažuju sve moguće govornike da ih opravdaju
http://www.vijesti.me/vijesti/pejovi...-clanak-143332
Last edited by goldfinger; 08-08-13 at 17:32.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Boze, kad pomislim da sam u pocetku imao neki pozitivni utisak o toj Daliborki. Vala taman pileci mozak ali lavovska uobrazenost.
Porobić: Nemamo ništa sa organizacijom čarter leta
pa neka svako odluči da li je za vjerovat njemu ili onoj šmizli
Leteće patriote
08. avgust 2013. Share
Crnogorski sportisti, materijalno oskudni, rezultatima bogati - još igraju srcem! Elita su na međunarodnom nivou u mnogim sportovima, ali su ovđe, doma, u dno nogu lokalnoj novokomponovanoj eliti. Ta elitna grand parada ih laže: evropski uslovi, domaći stanovi, olimpijski bazeni... Kad tako lako letite u patriotizam - spuštite se na zemlju i dajte šampionima svoje stanove jer ste ih manje više svi duplirali. Sve je potopljeno u šarenoj laži, a samo su naši dični vaterpolisti opet isplivali i uzdigli nas do svjetski visina. Đe gođ odu, oni su naša putujuća ambasada. Za nas obične navijače jedina i prava utjeha je, što Crna Gora ima prije svega reprezentacije morala, pa onda sporta, a vartepolisti su primjer na najvišem nivou.
Piše: Mihailo RADOJIČIĆ
U Bosni NEMA VIŠE PENZIJA..."DO DALJNJEG"! O ovome pričam godinama....
http://www.portalanalitika.me/region...a-penzija.html
Puštite ovoga našeg Premijera da se bori sa životom i krizom i ne sjecite granu na kojoj svi sjedimo...NA IVICI SMO!
I nemojte mi ništa filozofirat o greškama, JER TO ZA SADAŠNJOST NIJE BITNO...sve je na ivici i onaj ko želi da se sve bestraga nije na mome putu i ne može me ubijedit u
cjelishodnost toga stava.
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
91 puštite našeg premijera /predsednika ako pobijede drugi crno nam se piše...
98 godina, puštite našeg premijera /predsednika ako pobijede drugi crno nam se piše...
2004 godina puštite našeg premijera /predsednika ako pobijede drugi crno nam se piše...
A mi jadnici prošli 3 rata, osude, pljačke... Zamisli kako bi tek bilo crno da smo drugačije glasali...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
I onda se nasi penzioneri zale sto su im zamrzli povecanje penzija, umjesto da ljube cipele premijeru sto je sposoban da sklapa milionske kreditne aranzmane kojima popunjava rupe u fond pio da bi se njima isplatile penzije... nema sto no da ga pustimo jos ovo malo dok se ne survamo u provaliju konacno, pa mozda onda dodje narodu u glavu nesto.
narod je postao gori od najgoreg gabelja, kako cemo lako cemo zivi se od danas do sjutra pa ce nas vec prihvatit u neko selo...
She is only here to annoy herself!
Opmne, leteo sam u Barcelonu na krilima mašte...a to ti je tako OFUCAN KOMENTAR...sitna pakost!
Btw,ja penzije nemam, niti ću je imati...pa šta bude sa mnom-neka bude!
Ali se stavljam u situaciju ljudi koji nikada nisu bili na slobodnom tržištu rada, i NEMAJU NIKAKVE ŠANSE DA PREŽIVE AKO IM PENZIJE NE STIGNU, pa sam napisao to što sam napisao, t.j.
rekao sam onima koji imaju mozga da postiji ozbiljna mogućnost da se budžet uruši, ako dodje do velikih stresova u državi.... a ko to želi svojim roditeljima ili rodbini-MOJ SAGOVORNIK NE MOŽE BITI! Sa destruktivcima je monotono pričati, jer su totalno predvidivi i dosadni.
Ministar Dr. Žugić mi nekako uliva povjerenje da će namaći pare za opstanak države, konkretno penzija, jer je decenijama jedan od najvažnijih za opstanak nezdravo utemeljenog penzionog sistema, koji je iz dana u dan sve opterećeniji (danas su novih 200 radnika KAP "legli na državna jasla".
Naravno ako se ostvare planovi Djukanovića, koji evo više od godinu dana animira razne investitore, od KIneza do Azera, sa velikim izgledom na uspjeh, biće dobro, pod udlovom da se IZBEGNE BANKROT DRŽAVE U MEDJUVREMENU. U slučaju da se ipak desi-prve žrtve biće penzioneri, nosioci tudje nege i pomoći, invalidi itd.
Ko taj banrot priziva zato što mrzi Djukanovća-LOŠ JE, ili, u najboljem slučaju-krajnje neozbiljan je čovjek, koji radi protiv svoje države..MA I NESVJESNO.
Ako si ti jedan od takvih negativaca sa stavom :"Što gore -to bolje", A IZGLEDA DA JESI, onda ne želim da dalje raspravljamo....ja sa onima koji bi zapalili sve oko sebe, samo da bude po njihovome-NE ŽELIM DA KOMUNICIRAM!
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 09-08-13 at 23:44.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Molio bih administraciju ove firme da Old Bone-u promijeni nick u :
Old "Under the Dome" Bone
![]()
![]()
![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks