Kod Makija brate...
TAKUMI
069 015 527
Zovi, zakazi i to je to.
TAKUMI
Koliko kosta otprilike zamjena zupcastog za g4 1.9tdi pd i to sto ide jos uz zupcasti? Sve sa djelovima i rukama.
Oko 200 eura, kais, klizac, vodena pumpa i antifriz.
TAKUMI
Ok, hvala
Da li se i kod starijih vozila prilikom zamjene kaiseva mora mijenjati i pumpa za vodu ?
Pazi, ne mora ali vecinom vodene pumpe su plasticne pa je pametno stavljat novu pumpu ako je ona pogonjena zupcastim kaisem, npr kod VW motora zamjena vodene je dosta komplikovana jer se mora skinut sve, klinasti, svi natezaci, ZUPCASTI...
TAKUMI
Vozim Golfa 3 vec skoro 11 godina tj. oko 110.000 km i do sada nijesam mijenjao vodenu pumpu.
Da li da je zamijenim prilikom sljedece zamjene kaiseva(zupcastog i dr.) ?
Mijenjaj sto ti ja zla ocu
Rekli su mi da u Sloveniju postoji neka firma kojoj povedes stari kamion i doplatis za neki noviji(staro za novo),zna li iko ista o tome? ili slucajno nedje drugo,neka druga drzava?
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Da, kod Sinderele.
TAKUMI
imam Megana III interesuje me kada pritisnem 2 put dugme za zakljucavanje podigne mi sve prozore ukoliko su otovreni, da li se mo\e napraviti isto da kada npr pritisnem 2 put dugme za otkljucavanje da mi spusti prozore?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Trebalo bi samo jednom da drzis ali duze. Da ih otvori.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Radi li ovo na Scenica 2008. god (koji ima bluetooth karticu) ili samo na ove latest modele?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks