Ima li ko iskustva sa micanjem folije ?
Dok ve je tako sretnih i zadovoljnih sa brzinom vađenja dokumenata i nema potrebe za boljim....
Ima li ko iskustva sa micanjem folije ?
Je li teško zamijenit osvjetljenje instrument table na a4 96'?
Bijo si poziw koi se neodbija
Foliju na stakla? Pa fenom, i ziletom.
TAKUMI
E to ne znam, ali znam kako mozes skinut one sto ih stavljaju.
TAKUMI
Kako sam čuo i kad skineš moraš lakirat, farbat itd. Bez fleka se ne može. Tako da udri opet sa fenom. Koristi yt sigurno ima makar 5 uputa za tog posla
Zato treba neko kod nas da pocne da radi Plasti Dip. To je prejebena stvar. Presvuces auto sa tim a mice se lagano. Uz pomoc tecnosti neke. Ili ko ima zivaca rukom moze a dugotrajno je. Na YT ima masu o tome pogotovo na canal dipyourcar.com
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
u pitanju je megane '96 , 1.6. poslije duze voznje desava se da nece da upali, sve dok se ne ohladi motor. zamijenjene su svjecice ali se opet ista stvar desila sa tim sto nece da upali ni poslije 2 sata, tek sjutra dan. majstor kaze da bi trebalo i kablove zamijenit od svjecica, sto vi mislite?
Last edited by kenwood; 06-08-13 at 10:54.
Merc c124. dize temperaturu na oko 90 ( mozda bi isao i dalje ali nisam pokusavao ) kad upalim klimu i klima duva slabije nego sto bi trebala .. ?
Bassman
Radi li ti ventilator?
TAKUMI
hahahahaahhaahhaahahahahahahahahahahahahah
Ko u Niksicu radi sequent plin. Trebam servis uraditi. Hvala
Sve to stoji, and so much more.
TAKUMI
Dje mogu poves auto na dijagnostiku?Momak koji se reklamira na forum iz gornje gorice je na odmor i nece biti tu nekih 20+ dana
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks