Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Au druže, đe je lopta
Nego što ovo trabunjaju za Teveza, htio da se povuče sa 28/29 godina iz fudbala. ALi se predomislio zbog Juventusa? WTF
PSV, Real Sociedad, Pacos Ferreira, Fenerbahce i Metalist Kharkiv su moguci protivnici Milana u kvalifikacijama za LS. Izvlacenje je u petak.
A Milan za nekih sat vremena igra protiv LA Galaxya za trece mjesto.
Bgm ako ne izvuku MEtalist i Pacos, nimalo im lako nece biti
Mozda i najbolje ako izvucemo Sociead, to bi bilo bas idealno![]()
Isto je sve. PSV, Fenerbahce, Metalist... Lagano to Milan prolazi.
Inače, Sky Italia javlja sledeće: Milan ponudio Interu, 11 miliona + Antonio Noćerino, za Rannochiju.
Не'рно болсесни!
PSV I Fener lagano prolazimo... Aha...
Ranokija 11 miliona.. Kuku.
Slazem se.
Bravo Baloteli
Zakardo na desnom beku hahaha. Kesa. Nocerino - kesa. Emanuelson kao lijevi defanzivni - suludost. Ipak dobro teku akcije, osjeca se hemija.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Niang na ovim pripremama pokazuje da se ozbiljno treba racunat' na njega. Odlicno ga zavuce lijevom sa 20-ak metara.
plus je pjanio njihove bekove cijelo vece
Nocerino kromanjonac, dobro se bori u odbrani ali u napadu je smor za gledat. Silvestre nula fudbalskog znanja.
Dobro igra Milan ali ovo protiv jacih protivnika nece prolazit. E da, Donovan i dalje klasa u svakom potezu.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Sad odma bih ponudio razmjenu Ranokija-Niang. Da vam vratimo za Pirla.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sto rade Inter i Milan sa trampama ne moze prelazni rok proci a da ne zamjene igrace ....
Fino igra ovaj Poli, bas je siguran sa loptom u noge. Mogao bi da bude odlicno pojacanje.
Kad juventini pocnu da pricaju sta mi mozemo a sta ne mozemo u LS. Pa valjda nas/vas je istorija nesto naucila.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Apsolutno, milion puta sam gledao Milanove utakmice dobijene na ime kad je protivnik jači u tom trenutku, ali taj Milan je imao neke klase u ekipi. Sad imate 'rađajuće' klase i dosta problema. Naravno, Metalist je ekipa koju lako može da italijanski tim ugasi, ali sam ih se previše nagledao zadnjih par sezona, jer su mi simpatični. Kao i sinoć.
Jaki su i to bi mogao da bude strašan dvomeč. Podjednake bi šanse bile.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Milanu je najlaksi protivnik Pakos Fererira, posle nje PSV. PSV nije sto je bio jer su im posli tri glavna igraca iz ekipe-Strutman, Lens i Mertens.
Deserve's got nothing to do with it.
Sto znaci da mogu biti zajebaniji nego inace
Dje je posao Lens?
U Ostin, Teksas, ako mislis na Armstronga
P.S. U Rusiju negdje mislim.
Deserve's got nothing to do with it.
Mislim da bi ih Fener išklepa.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Vala ako Inter sad proda Ranokiju neka se je*bu.
Baby tridende Balo,El Saravi,Niang sinoć odlični,Niang odigrao najbolju utakmicu od kada je u Milanu,očukujem sredinu Poli-De Jong-Montolivo,pozadi Zapata bez izgubljenog duela,Silvestre nije loš,imao je par lijepih dalekometnih pasova,ali očekujem Hondu,lepršavost i miris na sredini!
![]()
Trojac Niang, Sharaf, Balo stvarno izgleda premocno. Sa Hondom bi to bilo to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks