kad ce Alegri shvatit da Emanuelson ne moze da ispunjava defanzivne zadatke???
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
kad ce Alegri shvatit da Emanuelson ne moze da ispunjava defanzivne zadatke???
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Odavno je situacija ovakva kakva jeste za većinu vas koji ste, prije svega, ozbiljni momci pa onda realni i objektivni navijači. Ovo je otrijeznjenje za šaćicu tvrdoglavo i bezobrazno nerealnih i neobjektivnih.![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Ja mislim da se tu neko opasno zahebava![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
moram priznati da kad prica oko otreznjivanj potice od navijaca reala, to ima itekako tezinu.
ipak su oni, kao navijaci reala, sampioni u otreznjivanju!
![]()
Ček da nađem kad je Inter osvojio tripletu![]()
Prema Tuttosportu (ne povjeren časopis) Keisuke Honda bi danas trebao potpisati za Milan. U pitanju je 4.godišnjii ugovor, po sezoni će igrač zarađivati 2,7 mil eura, a odšteta koja bi bila isplaćena CSKA Moskvi bi bila 4,5 mil eura.
Evo da vidimo i ovo...
Не'рно болсесни!
kao i situacija oo Ljajica bi trebala se rijesiti u ova dva dana,izgleda da je Ljajicev otac najavio prelazak Adema u Milan,tako da ce pregovori sa celnicima Viole biti danas i saopstiti im to!
Non č una voce ufficiale e va sottolineato, come nessuna affermazione č stata rilasciata in merito, ma Samir Ljajic (padre dell'attacante della Fiorentina Adem) sembrerebbe "tifare" per il Milan, nella bagarre con i viola. LaGazzetta dello Sport riferisce di una ipotetica "preferenza" del genitore, spesso decisivo nelle scelte prese dal figlio. Il Milan spera che l'arrivo in Italia di Ljajic senior, sblocchi definitivamente la situazione a proprio favore. La Fiorentina č invece pronta a resistere.
eo da vidimo
Milan ako dovede Ljajica, onda ce imati bas mnogo opcija u napadu. Ljajic je proslu godinu (pogotovo drugi dio prvenstva) odigrao ludacki.
Nego ne znam sto ce Milan sa ovim disbalansom izmedju odbrane i napada, u odbrani sve sami lubenicari.
Veceras u 00:30 Juventus - Inter. ako im je Valensija dala 4 mi mozemo 6![]()
Produzio do 2018. Jos nije objavljena visina plate, ali govori se da je najveca u Italiji (dosadasnja najveca primanja ima De Rosi - 6 miliona godisnje u Romi).
Pregovori sa Rajolom oko produzenja ugovora Pogbi su u toku. Katanac na 2 najbolja igraca![]()
Masu precjenjuje Juventus ovoga Vidala, čuš on da prima preko 6 miliona eura... tuga.
Juventus bez Vidala na terenu je 2 puta sporija ekipa, upola manje dinamicna i naprijed i pozadi. To se vidjelo svaku utakmicu dje nije igrao. A kako u Londonu dade Celskome gol sepajuci po terenu, to se ne zaboravlja lako :mrgreen:
A 6 miliona - po Evropi toliko primaju i 3 puta gori igraci.
Jes, tacno znam da cu se iznervirat kad vidim sastav. Oce da prodaju ove vucibatine (Matri, Quag, Padoin, De Ceglie) pa moraju svaku pripremnu igrat.
Kakav će ovaj Niang da bude igrač, bruka. To sam više puta ponovio. Samo malo realizaciju da popravi, ali, ima tek 18 godina, još će on mnogo da napreduje. U narednoj sezoni očekujem da on bude veliko pojačanje za Milan, samo ako ga Allegri bude forsirao.
Не'рно болсесни!
a nece nego koliko znam Alegrija ubacivace Robinja, Pacinija i, ako dodje, Ljajica.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Kad je Internazionale igrao dobro pripremne utakmice? Rijetko kad.
Imam neki osjecaj da cemo sve zivo da prosipamo kroz prvenstvo, taman cemo uc u formu i noge vise nece biti teske zbog paklenih priprema Macarija.
Ako kojim slucajem Inter osvoji skudeto bolje vam je da se gubite sa foruma jer necete moc zivjet od mene.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Predsjednik Rome J. Palota puca i brani penale sa De Santisom
http://video.gazzetta.it/pallotta-pa...c-bf7eb34d7b9f
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks