Laciale da li si ikad mene voljela?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Umjesto sto hejtujete i piskarate odje, bolje da ste izasli da ove MOMCINE podrzite! Ovo je bruka, trg polu prazan, ali bukvalno! Pih!
Last edited by Lackie; 04-08-13 at 22:39.
Ao pusti tu pricu, mogu otic u posrani Top Hill da slusaju onu drolju, a ne mogu da ispostuju ovakav uspjeh! Sram da ih bude!
Ne vidim da je iko ista rekao [a garantujem da nije ni pomislio] kontra igraca, tako da mozes slobodno da nas postedish pravednickog gnijeva. Problem je sto ih drkaju od Dubrovnika do PG da ih prikazu tamo kao cirkuske nakaze na usiljenom doceku koji je vise djelovao kao koncert svih muzicara koji su se ikad pojavili i privatni shou program Ivana Maksimovica, na kojem su se, eto, pojavili i srebrni sa SP, ali samo onako, kao ukras.
Uz to, na kraju krajeva, docek je bio nevidjen kich. Nema to veze sa igracima, niti time njih ista manje postujem. To je kritika na racun organizatora, ne nikako na racun igraca [i strucnog staba].
Fire in the hole!
Cudi me da Mugi nije obeca jos jedno 10 bazena.
A sto je najjace, Knez je onamo najbolji bio, ima one hitove 90-tih, brze pjesmice, moze se djuskat, ali Sergej Cetkovic sa baladama i da se najavi koncert. Pi.
A Šćepo se smrkao i jedva čeka da ode. Vidi se da je njemu gubitak zlata najteže pao
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Rakun; 04-08-13 at 23:04.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Oprostite što sam hejter.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Posto ja nisam gledao na tv, niti prisustvovao doceku na Trgu, imam jedno pitanje:
Da li je voditelj bio doajen crnogorskih doceka Ivan Maksimovic?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Srbija je pobednik turnira u Aćirealeu za generaciju 1993. U poslednjoj utakmici naša selekcija je pobedila Italiju 15:11.
Sastav: Vitorović, Tanasković 2, Maksimović 2, Vasić 1, Subotić 5, Stojanović 1, Jakšić, Rašović 1, Randjelović, Manojlović, Matković, Obradović 2, Gogov 1.
http://www.waterpoloserbia.org/index...76056c9ead1f8b
Italijani su uz Srbiju, Hrvatsku i Madjarsku najbolji u ovom uzrastu.
A mali Gavril je '95. godiste!
Ljudi, mi smo 2. na svijetu, a ne igraju nam Prlainovic i Mandic, sjutra nece ni Subotic...fenomeni!
P r i m o r a c
Svaka cast svakoj, ali kotorska i novska skola su i ovim rezultatom pokazale da su medju najboljim na svijetu.
P r i m o r a c
iscitah 35 stranica foruma sad. bio sam svudje po evropi, ali sam gledao utakmice. steta, ogromna steta. ovo se nekako moralo uzet. kapiram da je svima nama krivo, ali vjerujem da ce njima sutradan biti najzalije jer znaju da su izgubili od slabijih od sebe. i to je po meni kljucno. nisu ovi bili bolji, nego mi slabiji. ogromna sansa propustena. znam da ce svi sebe ubijedjivat da je ovo ogroman uspjeh, da je srebro zlatnog sjaja i te floskule, ali kad se vec uslo u finale sa ovakvim madjarima, jednostavno se nekako moralo pobijedit. tuga je sto nije.
citajuci sad, gledam koliko smo mi proklet narod. cast izuzecima, ali prije nego sto je pocelo prvenstvo, ogromna vecina na ovom forumu hrabri momke, vjeruje u zlato i sve, i prvi kiks odmah protiv grka - kolektivno pljuvanje. onda pobjeda nad srbijom i italijom - svi do jednog postaju neka vrsta bozanstva. potom hladno trijeznjenje poslije finala... to nikad necu shvatit. mozes biti ili ponosan na njih ili razocaran, ali ako navijas za tu ekipu, nikad je ne smijes pljuvat.
po meni, uradjeno je mnogo vise nego sto trenutno vrijedimo. cijelo prvenstvo igrat bez centra je za naucnu fantastiku. da nije bilo leke i neshvatljivo lose srbije u zadnjoj cetvrtini, davno bi mi vec drugu pricu ovdje pricali. na tom talasu je i italija pobijedjena. i onda dolazimo do finala gdje su svi vec vidjeli titulu i... onda - razocarenje. zao mi je sto imamo trenera koji se konstantno gubi u odlucujucim utakmicama. tolika se euforija digla pred finale, vec je vidjeno bilo zlato na grudima, i onda madjari povedu 3:0. samo jer smo mi pogresno usli u utakmicu. krivica trenera koji nije pripremio ekipu za zadnji korak taj. tesko se onda vadit do kraja. mozemo mi sad bit ljuti na onog sto je promasio 7 suteva, onog sto nije posao na prvenstvo, onog sto jednu utakmicu odigra kao kapiten, pa onda sve zajebe, ali kako ne biti ljut na onog koji ima zadatak da smiri ekipu i spusti je na zemlju. ispricano je sve ovdje vise puta, ali koliko god da je oslabljena reprezentacija, mislim da je trener nije dorastao.
i licno, pala je jedna madjarica prosli vikend, tako da sto se mene tice je 1:1. mada sam cijelu subotu morao trpiti ono hajra magyarorszag... jos jednom kazem, steta, ogromna sansa propustena.
I nama su pustili pogrešnu himnu svaki put jer zna se koja je zvanična verzija naše himne! Ovdje su puštana samo prva dva stiha 4 puta ponovljena i to je to! Sramota!!!! Za organizatore, naravno!
upravo tako!!!
Inače, što se tiče dočeka, ne kontam što ovdje pričate sad kad je jasno bilo kako će to da se odigra!? Svi smo unaprijed znali scenaario, pitanja koja će voditelji postavljati, replike koje će izgovarati...odvratno, ali smo znali i sad se kao čudite....pušti brate, neka su zdravo ovi momci, meni se učinje da su ipak bili raspoloženi, bilo bi mi krivo da su smoreni bili![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks