Last edited by Randy Orton; 16-07-13 at 19:58.
When one S4 is not enouf
![]()
Kante![]()
TAKUMI
TAKUMI
rekao bih da LFA moze ispod te 4 vala 0-60 mph...osim ako mu nisu utantali prenos potpuno u sto sumnjam
mogli su da stave i 0-20 mph tu bi audi bio jos ubjedljiviji![]()
She is only here to annoy herself!
Lex ide za 3,5.
TAKUMI
Nije mi jasno šta oćeš da kažeš sa ovim života mi, moraš li da ga podcjenjuješ samo zato što je to, gle čuda, AUDI? Zar možeš da zamjeraš nekom ko iznosi takav podatak, full luksuzna limuzina prepuna svega a da ide ovako jebeno dobro
Ni ti nisi normalan kad možeš da staviš S8 i neki dvosed supercar u dvoumljenje "nekog". Valjda će taj znat za šta mu treba auto, a ne da se razmišlja između totalno dvije različite klase
a eto.. ipak uporedjuju nekakva ubrzanja.. ne znam sto se pokusava s tim postic.
A kako sto brate, auto koje je napravljeno za brzinu, olakšano, karboni i ostala sranja a audijeva najveca limuzina brza od njegaNe velim, zna se kakva je razlika u ležanju između tih auta i vjerovatno posle tih 100km/h, ali nije mala stvar ovih 3.5 sec vjeruj mi
znas li kakav uopste osjecaj pruza ferrari ff ili LFA i jedan s8? osjecaj u voznji? mislis da je sustina danas stic sto prije do 100km/h? ili 200km/h?
Hahahaha, a znas li ti stevane iskusnjaku, vrsni trkačujesi li ih vozio?
Nema potrebe to da mi pričaš, fino sam gore rekao da ta auta ne možeš ni da upoređuješ, ali zašto ne naglasiti ovako brutalno ubrzanje jedne ovako full limuzine
i dobro bice brzi prvih 50 metara i sto onda? I neki Subaru 4x4 koji kosta 15000 nov ce biti brzi od LFA prvih 20-30 metara i..?
She is only here to annoy herself!
Objasnio ti je covjek gore 2x,ali ti mjesas babe i zabe(pored toga pljujes po svemu sta ime veze s imenom Audi,pretpostavljam vozis BMW-a).Al ajde da ti jos jednom objasnimo,slika gore govori o tome da A8 koji ima preko 2t,limuzina nije klasicno sportsko auto kao Ferari ili mozda LFA ide brze do 100km/h.Jel ti sad jasno?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks