Vi ste Meni legende. Smeta vam kad 5 puta obidjete evropu i vidite dvije patrole, a u cg vas svakih 200m zaustavljaju. Sad vam smeta sto nema patrola u cg. A ne mlatite nego pustite ljude da rade svoj posa', lajinjate ovuda a u cmar im se uvlacite bez vazelina kad vas zaustave (;
Nije policija kriva za NEsvijest gradjana, tuga za ovolike mlade zivote, a nazalost niko ne uci lekcije iz toga...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Ko da je vazno ko je kriv, dva zivota su nestaala.. Ljudi pamet u glavu
Ne, kriva je policija.
Znaju gdje su pravine, znaju gdje se ganjaju pile, znaju da su roditelji malo glupi i kupuju djeci motore i automobilcice, znaju da su ti klinci neizivljeni i da jedva cekaju da idu van kapije i da se prave mangupi da bi drugi klinci drkali na to.
E, zasto ih nema na tim mjestima? Njihova pojava je dovoljna da komplet raja uspori.
Dobro, pogine jedan koji je kriv za gluparije, ali sa njim pogine i ova jadnica, ni kriva ni duza.
TAKUMI
Odje nije kriva policija, kriv je narod, svako oce da izigrava mangupa. Prodji kod Elmaga, 15 motora, od njih je 10 preko +500 kubika, a prosjek godina je 16-17. Znao sam da ce ovo da se desi, samo sam cekao trenutak.
A djevojke, necu da grijesim dusu, stvarno vole 'brze motore'
But if you never try, you'll never know..
Nije policija kriva, niti moze bit prisutna svuda. Kriv je nas mentalitet svi koji voze one zujalice voze po 200 po gradu a kad izadju na otvoreno tu laganica jer ih niko ne vidi.
Niko ga ne dize na zadnji put ct, no svi od mashe do vektre. Ko da koga boli k.... Sto se on vozi na zadnji.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ok je to, nego ja pricam da ti divljaci treba da brinu vise za sebe...
Vidjeh ih i ja baš dan prije udesa su bili dva na motor. U toku dana i uveče do 10-11. A nakon toga skoro nikad da ih nema. I tada to postaje trkačka staza za njih.
Zato se i ogradih jer nijesam bio vidio koji je motor niti znam jesu li imali kacige ili ne. Kako god, njih dvoje nema i ne mogu se vratit u žive. Nadam se da je ovo dovoljna opomena za ostale vozače motora.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Druže moj dobri, ja brinem ali onaj što mi ide iz drugog pravca možda ne brine. To je poenta moje priče.
Ođe kazne izgleda ne pomažu puno jer se pola njih "završi" preko veze. Zato i kažem bolje policajac na neko vidljivo mjesto jer se svi mi cimnemo kad vidimo uniformu (čak i onu svjetleću gradske čistoće). Usporićeš, ako ne zbog sebe onda zbog nekog drugog.
I slažem se ja da svako vodi računa o samom sebi, ali džabe ti si pažljiv ako ti naleti s druge strane neki divljan sa neispravnom šklopocijom ili kakvim oklopnim vozilom. A da ne pričamo o saputnicima koji stradaju češće od vozača koji prouzrokuje udes, nažalost.
Ne mogu da vjerujem sta sam sinoc cuo, tjst. kako je doslo do pada.. Rece mi ovaj jedan drug, koji je poznavao i vozaca i djevojku ovu, da je ona 'igrala' na motor, a ko vozi motor zna i sam sta znace ta cimanja. Uglavnom, dok je on vozio ona se nesto 'pomjerala i igrala', onda su malo izgubili kontrolu i zakacili ili one stubice pored puta ili ivicnjak, nijesam siguran sad.
Motor od 150ccm moze da ide 100 na sat lagano, tako da nije to uopste mala brzina. Ako su zakacili ivicnjak, to je to, tu nema vise price. Tragedija.
ja mislim isto da su sve to price pricine , vozili su u 3h ujutro , bili sami , niko ih nije vidjeo , tako da narod moze samo naglabati sta i kako se desilo. Istina je da je brzina sigurno bila malo veca i pitanje je i jesu li uopste imali kacige
Ko ce ga znati sto se desilo . U svakom sl. zali bioze dva mlada zivota i te njihove porodice. Ova mala je iz moga komsiluka i znao sam je iz vidjenja bila je bas cura za primjer
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne kazem da je istina, ali isto tako i po malo vjerujem u ovo, valjda su bili negdje na zurku. Uglavnom, kako god i sta god da se desilo, greota je i stvarno ne mogu da vjerujem da ovaj narod vise nece da se unormali, svaki dan se gine i opet svi nesto luduju.
pa rece ova komsinica sto je bila sa njima da su bili zajedno u lokalu sa drustvom i da su njih dvoje posli da se provozaju i kao doci ce odmah
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne može bez opreme na motor, ja bez kacige i jakne ne idem pa i kad se samo po gradu vozimo. Ovi u kola rijetko obrate pažnju na motor, a i kad nas vide redovno nam ulijeću kao da mi možemo magično kroz njih da prođemo.. ali eto makar ovo što je do mene sam odradila,a to je obavezno oprema sva. Ne znam što je ođe bilo i što god da je ovo je tragedija, ali izgleda da đeci treba pokazivati slike nesreća ili u mrtvačnice da vide kako izgledaju ljudi koji imaju udes bez ikakve opreme, slike njihovih vršnjaka pa možda se osvijeste malo, možda shvate da treba kroz grad paziti i nositi opremu pa i kad hoće ' samo krug da ufate'
Are you suggesting coconuts migrate?
Pa putevi su za automobile, ne za motore. Vi samo smetate.
TAKUMI
Bili su pjani...
Kako znas?
TAKUMI
Tu informaciju sam i ja dobio, zato sam i rekao da su bili zajedno na zurku..
Rekla prijateljica, sestra joj je bila u smjenu kad je primljena ta mala...
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks