lol sad su na uefin sajt ispravili da je ipak 1-0 . Cucemo se...
Na uefin sajt pise 0 0 jos
poluvrijeme 1-0. nije lose
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
i dalje 1-o..sevilja ima brdo sansi ali trt.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
link ljudi?
2 : 0 o majq im
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
e steta ali svaka cast i ovako
2-0 iz penala, steta
izgleda sofranac napravio penal...a mogli su i bez toga...ali mladost je imala jedan sut u okvir gola...izgleda da ih ovi napadaju cijelo vrijemesvakako svaka cast momcima...dako se prodaju kukavci
Russia!
steta sto ne izdrzase jos ovih par minuta... u svakom slucaju, svaka im cast...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
3 -0 sad se iznervirah
Russia!
3-0 91 minut
e do quurca
dje stadose na kraj
moglo je da gori pod goricom
Vijesti pisu da je Bozo Markovic imao zicer za 1-1.
http://www.vijesti.me/sport/mladost-...-clanak-142069
stvarno steta.
nijesam uspio naci neki link da valja nakon sto su vaterpolisti zavrsili trening, i "njirio" sam na flashscore iscekujuci kraj utakmice...makar 2-0 da je ostalo.
no, ova ekipa je zasluzila da im se pruzi maksimalna podrska u revansu, momci su odusevili u ovim kvalifikacijama.
Pih majku mu, eto ne navijam za njih, ali tako bi mi noćas noć kompletirali da su ostali na 1:0 pa i 2:0. Šteta majku mu.
Baš mi krivo zbog tog gola u finišu kad su već toliko izdržali. E da mi je viđet taj zicer što je promašio Božo Marković, čovjek koji je klasično drvo u fudbalskom značenju te riječi. Što je najgore, ja sam svojevremeno mislio da će bit nešto od njega sve dok nijesam gledao prenos jednog meča dok je igrao za Sutjesku. Pa taj čovjek van 16 metara izgleda tragikomično.
Pozdrav za sve velike mislioce i poznavaoce fudbalske igre koji su nam kolumbovskim postovima predočavali kolika je razlika između našeg i evropskog fudbala (kao da to ne znamo) ne libeći se da se posprdnu na račun naših momaka. Za njih jedna informacija:
Fudbalerima Mladosti je mjesečna plata od 300 do 500 eura. Pa i pored toga nijesu se ni obrukali ni prepali.
Dick Laurent is dead!
Ada što bi se prepali. Ne biju ih... Odradili su posao kao da je trening što znači da nijeus imali tremu...
Bi li se ti prepao da dođeš i igraš na stadion Sevilje? Ja bih. Naravno da se opuste do poluvremena, ali zeznuto je to. To jedino ko je trenirao fudbal zna, tj zna taj osjećaj.. Krivo je svakome što ne izdržaše zadnjih par minuta, ali ja sam iskreno prezadovoljan rezultatom..Kako sam mislio, dobro je ovo..Samo se bojim da doma ne primimo više. Svakako, po ko zna koji put svaka čast ekipi.
Da je ostalo tamo 1-0 odje bi primili pet komata ...Svaka cast momcima veliki uspjeh dako se proda ko od njih...
ihh da je sotalo 1 ili 2 nula..samo tragikomicne greske se ponavljaju dje se igraci p[rodaju usred kupova itd i to kao da je neki auto a ne fudbaler..pa majka mu zar nij ebolje u kontinuetu igrati dobro 9kao igrac) i kao tim pa se tako moze i na kraju 20-30 puta vise zgrnuti para a i neki rezultat napraviti..ali nasi hoce to sve preko noci misle ihh ako ne uzmemo sad koju huljadu sledece godine ko zna kako ce biti mozda se umorimo pa necemo igrati sve utakmice 100%..ehh ludost
da ih ovamo nekako pobjediti ili nerijeseno za veliki podvig...a sa igracima se moze sve ali dje coce kad prodajes za hiljadu dvije ljude kao da su mazge
Iskljuceni igrac Partizana, Gulan, daje intervju odmah nakon utakmice za RTS i kaze
"Nije nimalo lako, jednostavno sam ostao bez komentara. Decko je jednostavno pao ispred mene, k'o da ga je snajper pogodio. Da sam ga udario da priznam ko covek, ali jednostavno je pao ispred mene, uklizao na loptu, ja sam stojao u mestu i jednostavno mi dao crveni karton, direktni, nemam sta da kazem....
Jednostavno nismo imali srece da stavimo tu loptu u njihov gol..." A NE NEGO U SVOJ haha
:lolblue:
ove godine ekspresno ispadose![]()
Last edited by BlackVelvet; 06-08-13 at 21:49.
Who let the dogs out
http://www.mozzartsport.com/vesti/sk...raku-scepovicu
ljudi moji je li ovo realno
edit: već su počeli
"Pošto kubik, Šćepoviću?"
meni ga žao![]()
Last edited by Miss_Lucifer; 06-08-13 at 23:13.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks