TAKUMI
To znaci da sam glup a...? znam brate sto je referentna tacka... nego pisem sto sam cuo...pa da potvrdim... ali oprosti...![]()
Pooca mi kobaja da sad dokazujem pamet s tobom
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Hellblazer...
Izvinite momci ima li te brzine ?
But if you never try, you'll never know..
Objektivno - nisi kriv dok se ne dokaze da jesi kriv. Dakle, ako je rijec policije protiv tvoje, a policija nema dokaz, svaki valjani sudija ne bi trebao da prihvati tuzbu rekla kazala.
Cak i ako je to praksa, praksa je na pogresnoj osnovi.
Ja ako tebe ulovim da si krao u mojoj kuci, ja moram da dokazem da si ti krao, sta si krao i kako si krao. Ti u tom slucaju ne moras da prdnes, a citava moja tuzba pada u vodu ako se sve svodi samo na rijeci. Tako bi trebalo da funkcionise sistem.
Ali, kad se vidi plava boja, odma' strah i ulizivanje - sa sviju strana....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ako policajac kaze da si napravio gresku u saobracaju koja se moze uociti okom (tu ne spada prekoracenje brzine) u praksi bar kod nas je 100 % da si najebo i da ces platit kaznu
Da te zaustavi u Igalu i kaze da te vidio na crveno kako prolazis na semafor platices kaznu recimo, to samo kod nas ima…
Mada kad smo kod policije u Hn tvrdim da nema bezobraznijih ljudi u Evropi od nase policije, cast izuzecima…
Sent from my oDrezak od jabuke
Kod Šteke/Kornet bijela salauka, NK AL 219, mnogo deadly!
TAKUMI
Fabia,sreli smo se danas u podne kod Vidikovca iznad BD,ja sam taj koji je svirnuo...
Opet si poceo Bimmera da vozis,nista yare...
Nije klio nego plavi yaris.
Plavi Yaris? Zar postoji plavi?![]()
TAKUMI
Ma ima Vilson nekoliko Yarisa u gepek. Otvoris mu gepek od Bimera, izaberes Yaris, das mu pare i vozis... To je pravi trgovac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodji, kuci sam, imam jednog za tebe, sladak je.
Mislim na Yarisa 1.0.
TAKUMI
Ne hvala![]()
pa zamijeni clia...
She is only here to annoy herself!
Vozim Yareta, teget boje....kakav crni, bijeli Clio.. :confusion:
Motor, oprema, godina?
TAKUMI
Passat TV AB 719 CT BD.
TAKUMI
juce put ct na dijelu puta dje je izgreban asfalt, ogranicenje 60, stizem presretaca on vozi oko 70-80... idem za njim jedno kilometar, kad spusta staklo i mase mi rukom da ga prodjem...
samo sto mi nije rekao aj da se probamo hahhamotociklom sam bio...
presretac pasat sivi tv tablice...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks