Ma popnes se na zgradu i slikas cijeli parking
Sent from my oDrezak od jabuke
TAKUMI
Od tri parking mjesta mislio sam da ce izabrati sva tri, ali jedno je ostavio
Gledam i ne vjerujem
![]()
Degenerik 1:
Degenerici 2:
Degenerik 3:
Eno ih u pozadini, Talijani neki..
Aploduj to na imageshack, zajebi dropbox.
TAKUMI
Posao malo prije do Volija u Blok kad cujes (preko zvucnika): moli se vozac bijelog Mercedesa PG BA *** da pravilno parkira auto...kad ono, pazi, ispred ulaza u Voli, bijeli GL parkiran, blokirao jednu traku i ulaz u Voli...
I pita me cura, zbog cega se parkiraju tako?...a ja njoj: to je jedini nacin za nekog skorojevica da reklamira GL od neke banke tamo...
TAKUMI
Hahaha cus od banke.A sto jes' jes'. Zivio sam prosle god u zgradi celebic kod Ekonomskog iz te zgr neko vozi bijelog GL i nece da placa parking nego parkira na trotoar preko puta kod sutjeske i narod da prodje mora na ulicu da gazi
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Čime se vi zamarate, ja ne vjerujem... Podsjećate me na one drugare iz osnovne, e su znali svakog u kraju šta vozi, koliko kubika, boja, oprema, koliko troši... Koji je brži... itd, itd... :lolblue:
Samo me zanima kako ćete reagovati kad vam priđe neko, uzme telefon iz ruku i pita ''što slikaš???''... :lolblue:
"You must spread some Reputation around before giving it to Fabia_Elegance! again." Dodjavola! :hammer:
mene je tako jedan pitao, i ja mu reka sto te boli *****, i on usa u auto i posao..
Pazi degenerika, parkirao je auto east of your zgrada, to znaci da tamo nema sunca od 13 do 9 i frajer je stavio sunshield...a uz to reklamira najgoru osiguravajucu kucu na svijetu.
TAKUMI
Ja bih se stidio...
TAKUMI
Trebao bih samo da slikam jedno vece sve te mandjupe koji dodju da popiju pivu u kafanu kako ostavjalju svoja auta
But if you never try, you'll never know..
neko je stavio ovaj link na totalno drugu temu al mogao bi da ide i na ovu
http://www.nbp.me/
She is only here to annoy herself!
Neki nacitani a?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks