ovo samo moze kod nas ...sprdnja.
Stvarno nevjerovatno, sve da se posvađa sa cijelim klubom zarad sebe bi odigra tu utakmicu.
ovo samo moze kod nas ...sprdnja.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pricao sam sa par igraca Mladosti prije nekoliko dana i oni bas tvrde da Taku nije dobar igrac nego je odigrao utakmice kakve nikad vise nece.Mislim da je u citavom klubu takvo misljenje o njemu i da vkerovatno misle da im nece puno falit.Odbijam da povjerujem da Taku nije ono sto je moje oko zapazilo.
Last edited by PrijekiLijek; 30-07-13 at 11:25.
Ma, ljubomorni naši momčići što im je mali Japanac odnEo šou.
pametan čoek, nije se mnogo trudio za utakmice našeg šampionata, odigrao dobro kad treba - na evropskoj sceni - i sad on ide u Njemačku a neko ide u Mornar.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Nevjerujem da ce im se vise desiti prilika da igraju zvanicni (dvo)mec protiv tima kao sto je Sevilja.
Znas kad je beciraj dosao u buducnost pitao sam tadasnju zvijezdu tj. Zvijezde sekulica i delica kakav je, odgovor kesa bi bio blag sto su sve rekli. Dje su sad njoh dvojica....
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Ljudi, pa naravno da niko nece da propusti priliku da predje u drugu njemacku ligu iz crnogorske, sta vam je? Mozda ce sad propustiti Sevilju ali zato ima realnu shansu da igra protiv Riberija, Milera, Rojsa...sledece sezone.
Deserve's got nothing to do with it.
Ma ne pričamo mi za žutog nego za ovog našeg što je iskoristio priliku da ode u Mornar![]()
A nije da nije moguće al sumnjam a na drugoj strani opet je moga odigrat utakmicu itd. No eto, vjerovatno nije jedini koji je poletio "ka zvijezdama" posle prolaska dva kola.
Takua i razumijem. Sigurno neće da propusti priliku da ode u Cvajtu, ali ovaj što ode u Mornar mi nije jasan.
Inat klasicni, posvadja se i nece sad rijec da prekrsi.
kako 70 hiljada eura
Jedino ako vode svi porodice sa sobom i spavaju u kakav hotel sa 5 zvjezdica 5-6 dana...
#fakenews
Neđe viđeh da idu u dvije grupe pa mi nije jasno kako al ako se ide avionom onda je čarter pa to skupo dođe.
50 povratnih avionskih karata x 250 (neka bude, iako je jeftinije vjerovatno) = 12,500
50 noćenja u normalnom hotelu x 75 eura (neka bude, iako je jeftinije vjerovatno) = 3,750
Neka tome dodamo i neke fakultativne, neplanirane troškove u iznosu od 5,000 dobija se nešto malo više od 20,000 eura - tačnije 21,250 EUR
Napominjem da njih u delegaciji nema 50 sigurno.
To što oće neko 50,000 da isklepeće u pdže i kupi X6 je druga priča.
Hoce predsjednik Mladosti da stavi nesto u dzep.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks