Moj auto potroši sve što mu uspem. Koliko god mu usuo sve posrka..
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
Kupi dCi pa se i sam uvjeriNe ulazim u priču do kad će ovako i kolko su pouzdani motori ali zasad stvari stoje tako....I da, rekao sam da ispod toga teško da može, a vjerovatno bi i moglo da živim na zlaticu i idem svaki dan u grad na posa. Isto tako može i puno više da potroši ako ga bucaš od smafora do semafora i turiraš u mjestu, al nešto nemam potrebu to da radim ne znam za ostale. Bitno mi je da stignem tamo gdje sam krenuo, da mi auto ide uzbrdo bez muke i da mogu da preteknem brzo kad me neko nervira ispred mene. E sad da sam vozio dizela koliko sam vozio benzinca ne bih morao dizat kredit da kupim dizela nego bi te pare imao ušteđene na razlici u cijeni i potrošnji...
^Jos mi reci da vozis 1,5 dCi? I da je on taj koji moze bez muke da ide uz brdo i da pretece brzo.
Ne, vozi 1.9 sa 120 KS. I taj je koma za uzbrdo.
TAKUMI
Meni je realno prosječna 11l/100km da ne lažem ni sebe ni vas jer meni ni u džep ni iz džepa.
Otvoreno da se baš mrcvari ne može ispod 7.5-8l nema šanse a po gradu 15l maximum (i to nagli start sa semafora, pun gas dje god se ukaže prilika)
podgorica-bp-prijepolje-selo[uzbrdo,makadam i to]-cacak-kragujevac-beograd[autoput, 150-170 i to]-beograd[guzva, promasivanje ulica, potraga za parkingom i to]-prijepolje-seo[uzbrdo i to]-bijelo polje-podgorica
2.0hdi 110ks
Svo vrijeme 4-5 osoba, pun gepek naravno i klima naravno.
6.6l po bordu
Po mojoj racunici [pun rezervoar, kilometri i to] 6.5l na 100km
Ja casti mi zadovoljan. Auto star 10 godina, presao 200 hiljada i tako to...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
prelud si + paz frizura i tako to.
ja sam se vozio u te 1.5dci renoe i mogu vam rec da su to obicne tranje. Odlicne su za taksiste i sluzbena auta. Malo trose i ne mogu nikudj![]()
..Reno Fluence 1.5dci, ja + 3 osobe(nijedna nema ispod 100kg) i prtljag, uz Cetinje pod klimom 5om na vr gasa 120. Takodje, uz crkvine pod klimom i prtljag i isti ljudi, auto leti...
A te price rekla kazala ostavite... VI mislite da bi Mercedes uzeo te motore da ne valjaju? No poznati cdm naucnici...
Last edited by Femaman; 29-07-13 at 15:00.
Prosla nedelja. 2 puta za sloveniju i iz slovenije se dovozi Clio 1.5 dci onaj sa 60konja i drugi put sa 80. Oba su isla dobro. Cak ovaj od 80 extra. Nidje nije bilo muke za preticanjem i tako to. Ja znam da je megan tezi ali ne sad drasticno nesto. Tako da i 1.5 ce ici fino. 190 sa Cliom auto put. Od granice HR-BIH sve normalne voznje po ogranicenjima jer ne znam dje su drotovi, i dobre prce od Trebinja za Niksic. Potrosnja 25l - 802 km.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Last edited by AmFi; 29-07-13 at 15:04.
Uz cetinje? Velikog uspona u pm.
190 reno klio 1.5dci, idi u francusku da budes test vozac, oni nisu toliko mogli.![]()
Last edited by kupus; 29-07-13 at 15:18.
A uz to 3.1 na 100...
Cemu ove price oko potrosnje? Sto hocete time da kazete?
TAKUMI
Ako ne vjerujes uzmi nedje klia pa probaj. Ovaj je bio kao nov. Uradjeni svi servisi i presao 54000. I 190 se nije vozilo 200km nego sa 130 doslo do 190 i opet nazad
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Last edited by AmFi; 29-07-13 at 16:03.
Ovo treba hitno preimenovati u "Vjerovali ili ne". Odoh na plazu:lolblue:...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Kako majku mu, kako? Kad je nov ide 175, MAX, ne ide preko toga. To je fabricki podatak. A polovan sa 150-250 000 km ide 190? Objasni mi na koju foru?
Dalje:
Fuel consumption combined: ca 4.2 l/100km Fuel consumption (urban): ca 5.3 l/100km Fuel consumption (extra-urban): ca 3.7 l/100km
Fabricki podatak - otvoreni put je 3.7, i to je podatak koji nema veze s mozgom. Tu dodaj jos litar minimum. A ti si uspio da zajebes fabricki podatak, i to gazenjem...
Ja mrzim price bez backgrounda, znas?
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks