Zablokirala Mi je rucna na 1/4 otprilike na forda scorpia, a za par sati treba na put da idem sa njim. Nemam kad za majstore, zna li ko kako da je opustim, svejedno je za mijenjanje?
Ljudi,čuo sam za nekog majstora u Zagorič koji se baš razumije u mjenjače...Zna li ko ko je,kako da ga nađem,je li stvarno dobar i br. njegov?
savovic.
za koje ti auto treba?
imam ti ja boljeg u NK ako ti nije daleko... provjereno provjerno bolji.
Neka ti CPU rece kako je zadovoljan sa savovicem..
the World's leading dance event
Sensation
Za Audija,kao tvog...Nije brate daleko,samo da mi napravi da me glava ne boli...
Pocheo je na motorno,5om i 6om da mi bruji,Milun reche da je neki lezhaj diferencijala,ali ipak da provjerim...
Daj mi oba broja pa da zovem sjutra...I hvala...
Lezaj diffa, a samo petom i sestom? LOL
TAKUMI
moze li se na audiju,pošto je fabrički blokirano, da se odblokira dvd ? mogu gledati dvd samo kad vozilo miruje a dok se vozim neće da mi pusti sliku. đe se to može srediti?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
1. Kljuc u ACC
2. Pritisni lijevo dugme na instrumentablu
3. Vrati kljuc u 0
4. Pusti dugme
5. Javi kako je bilo
TAKUMI
Moze li mi neko preporuciti neku dobru ljetnju gumu dimenzija 205/55/r16
ja sam prošle godine pazario uniroyal rainexpert i prezadovoljan bio njima
da li je neko mozda imao -Bridgestone ER300 Turanza ECOPIA- ili -Dunlop Sport BluResponse- ?
nabaci mi oznake i broj menjaca ako imas i sl.
ribomax imas broj na pm.
sa tim sto meni to lici na sinhrone ... ali opet kazem meni tako da nemoj me ozbiljno shvatati![]()
the World's leading dance event
Sensation
Te blue response su valjda nesto kao Michelin Energy? Ako jeste, hmmmm. Energy je uzas.
TAKUMI
Kod Vujacica ima Continental na neku akciju. Po svim testovima su odlicne gume
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks