vazi... a kod koga da odem na reglazu? neka preporuka?
Vjerovatno je poslijedica nekog sudara pa je kriv krak sasije ili rame. Na neka vozila se to moze ispraviti lako jer rupe koje drze amortizer za glavcinu nisu okrugle vec ovalne pa se moze nastelovati (golf), dok na fiatima nema stelovanja vec sve mora biti tip top. Doduse mogu se rupe na amortizerima napraviti ovalnima ili napraviti excentricni sarafi sto drze amortizer ali to se radi samo ako se ne moze na drugi nacin otkloniti problem.....znaci na reglazu da ti kazu mogu li oni to napraviti ili ne, ako ne mogu, onda kod limara...neemoj placati ovima sa reglaze ako ti nista ne naprava pa ma kakav listing i grafikone ti dali
vazi... a kod koga da odem na reglazu? neka preporuka?
Castellana u Tuzi.
TAKUMI
Po mene bato uzelaz tata mata za reglazu
Šole prije no Franjo![]()
Zna li neko ima li guzve prema Cilipima, i guzve na granicu, oce li mi bit dovoljno 2 i po sata voznje od Tivta do Cilipa???
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
ja prije 20 dana kad sam bio od Pg do tamo 3 sata i 10min, nije bilo guzve velike
Mozda ti je bolje da podjes na granicni prelaz Kobila, tuda obicno prolaze samo domoroci sa obadvije strane da izbjegnu guzve dok arbanasi idu uglavnom na Karasovice
Послато са GT-I9505 користећи Тапаток 2
Ako sprštim biciklistu koji prelijeće preko pješačkog imam li olakšavajućih okolnosti zbog toga?
Kako da promjenim na displeju oznaku temperature sa F u Celzijuse, u pitanju je 728i -E38
Ocete da mijenjate branik koji ste nasli povoljno sa strane i da ne biste placali carinu i sve te matrake kako idu, vi podjete kolima, namontirate bull bar, vinch i krenete nazad. Moze li vam KAKO na granici provjerit ili nac, ne znam ni sam zato i pitam, da imate novi dio koji trebate platit carinu?
:?::?::?::?::?:
I am so post-rock I shit sad birds.
Ne bi trebalo. Ljudi zamijene gume u trebinju, a stare u gepek, pa progledaju kroz prste...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
moze li se subotom podici saobracajna?
the World's leading dance event
Sensation
shit...![]()
the World's leading dance event
Sensation
Sta pogresno? Ako sam dobro ukapirao, ides u BiH, stavis novi branik na auto i vozis nazad. Niko ti nece pravit problem, nikakav.
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks