Namrtvo mi je drago zbog ovih momaka što će imati priliku da igraju na tako velikom stadionu protiv jednog od najvećih španskih klubova![]()
Prolaskom u 3. kolo LE Mladost ce dobiti od UEFA-e 390.000 EUR(izvor RTCG).
Plus tu su im jos valjda 225.000 EUR(a mozda cak i malo vise) od transfera Jovetica u M. City.
Svaka cast fudbalerima Mladosti i Rakojevicu! Nacerase me sad da se vracam u PG da gledam utakmicu protiv Sevilje.![]()
Evo su ti danas sapnuli 7 kvotu pa si se mogao omrsit'.
Slazem se.
Sevilla - Mladost, 1.8. u 19 sati
Mladost - Sevilla, 8.8. u 21 sati
Budući da očigledno ne pratiš našu ligu, evo ti par prepiski između Mladosti i Lovćena, inače direktnih konkurenata za ispadanje
http://www.vijesti.me/sport/opet-se-...-clanak-125995
http://www.vijesti.me/sport/vujovic-...-clanak-126580
http://www.cdm.me/sport/fudbal/cetin...li-na-prozivke
Dick Laurent is dead!
Sevilja u gostima 8+, na domaćem terenu 5+.
To je razlika između našeg i evropskog fudbala, nažalost.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ma dobro je to, znam sve vise o tome.
Ali znam i to da je Lovcen "morao" da ostane u ligu, jer je slavio 100god postojanja ove godine, i iscekivali su neki novac iz uefe povodom toga.
Naravno ne bi ga dobili da su ispali u drugu ligu. Iskreno ne znam ni jesu li ga sad dobili![]()
Who let the dogs out
Shock i Neweritza! Svaka im čast. Sevilja dolazi..Da se klepi Pod Goricom, pa tamo može petarda slobodno![]()
Pa izbacite taj sastav Sevilje ljudi? Negredo i Navas su posli, ok.
Jos postoji mogucnost da ce igrat opusteno s nekim b timom, nije iskljuceno da bude neizvjesno jos ako se prva igra u Titograd.
edit;
Sevilla FC can count on the services of forward Kevin Gameiro for the next five seasons after the French international clinched a transfer from Paris Saint-Germain FC.:unconscious:
Last edited by Rookie; 26-07-13 at 02:22.
Gameiro je rekao da ce dat' tri u Podgorici, jer mu se svidjamo ko narod.
Bogami se Senica ispromasivala propisno.
Ali ljudi gledajte na 1:33 trk Dejovog malog, otvoren put do gola
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Da ga vidi babo...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Goalkeepers
No. P G 13 Javi Varas 0 0 25 Julián 0 0
Defenders
No. P G - Alexis - - - Nicolas Pareja - - 2 Federico Fazio 0 0 3 Fernando Navarro 0 0 5 Juan Torres Ruiz 0 0 12 Hedwiges Maduro 0 0 21 Alex Sandro Mendonca dos Santos 0 0 24 Alberto Botía 0 0 35 Alberto Moreno 0 0
Midfielders
No. P G - Marko Marin - - - Jairo Samperio - - 8 Gary Medel 0 0 11 Ivan Rakitić 0 0 15 Piotr Trochowski 0 0 17 Javi Hervás 0 0 22 Geoffrey Kondogbia 0 0 23 Jorge Andújar Moreno 0 0 30 Bryan Rabello 0 0
Forwards
No. P G - Raul Rusescu - - - Víctor Machín Pérez - - 6 José Campańa 0 0 9 Álvaro Negredo 0 0 10 Diego Perotti 0 0 18 Miroslav Stevanović 0 0 19 José Antonio Reyes 0 0 20 Baba Diawara 0 0
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
niđe krštenog igrača, nije to više ona Sevilja
šalim se, mada u svakoj šali..
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Negredo je u Siti.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Marko Foken Marin.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kako Rakitić ima da odradi jedan vozić. Nadam se da ću moć' gledat' meč samo zbog njega.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Kako će Seratlić i drugovi da se prošetaju kroz ovu odbranu Sevilje![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks