View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 624 of 942 FirstFirst ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... LastLast
Results 15,576 to 15,600 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Perfektna odbrana u drugom poluvremenu samo da se napad popravi. Bice to dobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    I za kraj, ucinak kapitena 4 kontrafaula u proplivavanju I 2 iskljucenja, oba na protivnickoj polovini. kao sto rekoh, covjek samo smeta!
    Momku se treba zahvaliti na saradnji i postaviti nekog drugog za kapitena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je to! Upravo ovakav mec sam ocekivao. Odbrana odlicna, kakva treba i mora da bude u svakom mecu! Radic i Mladjan sjajni i premilo mi je zbog njoh dvojice. Steta sto ih ne dobismo sa 3 razlike jer smo mogli s ovom odbranom, ali idemo dalje, bez kalkulacija...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Svaka im čast, čini mi se da je u ovom meču odbrana bila savršena, samo nek nastave ovako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zaboravih da dodam, nas igrac vise je tragican, bukvalno mi je bolno za gledanje. lopta sporo kruzi, ne dodaje se na ruku nego na vodu, svi moraju zacimat po 2-3 puta, ne daj boze da se proba kombinacija na stativu. uzas. mislim da mi taj segment igre nikad necemo popraviti.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Toooo! Vraćamo se.

E da znamo da odigramo dobro sa igračem više gdje bi nam kraj bio.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    zaboravih da dodam, nas igrac vise je tragican, bukvalno mi je bolno za gledanje. lopta sporo kruzi, ne dodaje se na ruku nego na vodu, svi moraju zacimat po 2-3 puta, ne daj boze da se proba kombinacija na stativu. uzas. mislim da mi taj segment igre nikad necemo popraviti.
    isto sam to pomislio, narocito kad je desnjak desno e onda bas nikakve sanse za gol nemamo, katastrofa. Bila je ona akcija kad je kruzija povukao na sebe dvojicu ali je gol bio iz dva metra.
    Sto se tice meca za mene potpuno ocekivana pobjeda, steta sto ne plus 3, sad smo na nuli grci na plus dva i ako ih spanci dobiju sa dva razlike treba bas da napunimo NZ kako bi bili prvi!

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

sta ako spanci dobiju grke 2 razlike a mi ne dobijemo novi zeland preko 10 razlike,sta onda?po nekom mojem razmisljanju onda bi mi ispali ako bi se u tom krugu gledala gol razlika...
    edit:sad vidim,pumba napisao ali u toj situaciji,mi moramo da dobijemo novi zeland sa 16 razlike za 2 mjesto,ili 21 za prvo,valjda tako ide
    Last edited by AdO_pG; 24-07-13 at 23:16.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

mislim da je sve jasno da crna gora ne može nikako da bude prva jer nisu dobili špance sa 3 gola razlike...znači drugo ili treće mjesto je u igri

španija-novi zeland 18:3
    grčka'-novi zeland 24:4

grčka je na +22 a španija na +13,crna gora je na nuli

španija ako dobije grčku sa 3 gola razlike oni su prvi,zar ne ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Poprilicno sam popizdio kako Capo vodi utakmicu. Tip svojim necinjenjem dopusta da nasi osim peterca, 10-tak vezanih napada ni ne sutnu... Potpuno odsutan, bez reakcije na lose sudjenje, bez reakcije na nemoc u napadu...
    Koliko je odbrana dobra, toliko nam je napad tragican. Moglo se i moralo juriti 3+ razlike!
    Prije utakmice sam prizivao Radica, ali nisam to zelio pisat odje'. Scepu ne leze Spanci.
    Sudjenje jako lose za nas, duplo vise iskljucenja i kontrafaulova. Sudije nekorektne prema kapitenu, sude mu kao da je on neki pocetnik. Mozemo ga voljet ili ne, ali nema logike da je svih 6-7 puta u ove dvije utakmice njegovo uplivavanje/borba za poziciju - bilo kontrafaul!? Mislim, gledam makar po jos dvije utakmice, vidim kako se sudi...
    I veceras, izuzev Ivovicu onaj put kad je dao gol, gotovo da nismo dobijali faul na 5m. Bezobrazno.
    Tacno je, nama vise od pola tima u ove dvije utakmice gotovo ne ucestvuje u napadu. Kruzija malo igra...
    Moram da pohvalim Klikovca veceras, izboreni peterci...to je ono sto ocekujem od njega. Misic 0 u ove dvije utakmice...ocekujem i njegovu reakciju.

Moze i mora mnogo bolje. Na trudu i zelji im se ne moze zamjerit. Nocas nismo bas ni srece imali, Spanci su imali 5-6x drugi napad nakon suteva, kad tome dodate duplo vise situacija sa igracem vise - jasno vam je da smo se gotovo 2/3 meca branili...
    Last edited by cattaro; 24-07-13 at 23:30.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

-Logicno mi je da ako Spanci dobiju 3+ razlike da su prvi u grupi. Mi smo onda drugi.
    -Ako dobiju dva - pretpostavljam da ce se gledat' ko je najvise napunio Novozelandjane, jer ce medjusobno svi biti na gol razlici 0. Mislim da nam je ovo jedina sansa da budemo prvi u grupi!
    -Grci i ako izgube 1 razlike - prvi su u grupi. Mi drugi.
    -Nerijeseno i pobjeda Grka nama donosi drugo mjesto.

Nemamo mi sto od koga da bjezimo, sami smo sebi najveci neprijatelji!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vise od 17 minuta nismo primili gol. Od domacina, koji je u tom periodu promasio 6-7 situacija sa igracem vise.
    EDIT: PrimoracTV u izvjestaju http://www.primorac.tv/sport/item/29...barseloni.html navodi da 8 igraca vise Spanci zaredom nisu koristili.
    Last edited by cattaro; 24-07-13 at 23:41.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Poprilicno sam popizdio kako Capo vodi utakmicu.
    Previše mi je ležeran, imam ponekad utisak kao da mu je princip rada: aj pa snađite se... Ponekad koji time out pred kraj.
    Porobić je meni bio bolji, iako ga mnogi ne vole.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    6,293
    Thanks Thanks Received 
    6,818
    Thanked in
    3,264 Posts

A vise fala qurcu da se Mladjan primjeti....godinama ga nije bilo.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledao sam danas samo SRB-MAĐ i CG-ŠPA mada se moglo gledati još 3 meča. Mlađanu i Radiću pre svih svaka čast. Danas Mlađan 5(7) a protiv Grka 0(3). Oba Brguljana ponovo loši, 0(2) protiv Grčke a danas Darko 0(3), Draško 1(6). Posle prva dva meča nisam siguran koliko je pametan potez Kruzija. Slažem se sa nekim ko je gore napisao da je lopta na centra prilikom igrača više ''misaona imenica''. Može li mi neko odgovoriti šta je danas sa Danilovićem i da li je istina da je i Seman dobio poziv za širi spisak ?
    Kod Španaca Aguilar dobar sa 12 odbrana, čudo jedno s obzirom na to kakvi su im golmani. X. Garcia 1(6), Perrone 0(4), igrač više 2/11. 1/5 igrač više CG. Smešno izdanje Španaca pa čak ni očigledna pomoć sudija nije bila dovoljna. Ali dobro, bolje suđenje nisam ni očekivao.

SRB-MAĐ, Vanja ponovo kapitenski ( 4 as ), danas se probudio i Andrija 3(5), Nikić 3(3) kao Duško protiv Australije, Filipović ponovo solidan 2(4). Igrač više opet odličan 8/13, Mađari 7(15). Kod Mađara Madaras 2(9) ali i 3 as, Vamos 2(2) i De. Varga 3(6). Mitrović 9, Nagy 4 odbrane. Meni se čini sa 80% odrađeni Mađari, moglo je i ubedljivije da nije bilo opuštanja na 11-7. Na poluvremenu 7-5, svih 5 golova Mađara sa igračem više, Srbija 4 gola iz igre. Kao što je Cattaro već pisao, bilo koja jača ekipa da je bila protivnik sa onakvim kriterijumom Srbija bi imala problema a možda i izgubila meč. Mađari jednostavno ne mogu ništa iz igre, a ni igrač više im nije Bog zna kakav. I današnji poraz je 9 u 10 utakmica protiv Srbije, sad se već može pričati o kompleksu. Poslednja 3 meča se ama baš ništa nisu pitali, London, Čeljabinsk i Barselona.

Kazahstan svakako najprijatnije iznenađenje grupne faze, danas 7-4 protiv Rumuna a u 1. kolu 8-9 sa Švabama. 4-8 posle 3/4 i onda veliki povratak i poslednji napad na meču za remi. Branko Peković igra za Kazahstan, to nisam znao.

P.S. Filipović je u toku meča sa Mađarima dobio sina, nek' je živ i zdrav !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Verujem da su mnogi od vas gledali mečeve SRB-AUS i HRV-SAD, pa ću postaviti samo highlights sa mečeva ITA-RUM, ŠPA-NZL i nešto malo sa meča MAĐ-KINA.

Što se tiče današnjih mečeva, SRB-MAĐ, ITA-NEM i HRV-KAN.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

99,9 % igramo sa Srbijom u 1/4. Šansa da budemo prvi u grupi postoji samo ako dobiju Španci Grke sa 2 razlike pa da mi dobijemo Novi Zeland sa +21, a za to su šanse skoro nikakve. E sad, nisam siguran da smo mi drugi u grupi ukoliko dobiju Španci Grke sa +3, jer se valjda onda u tom trouglu gleda međusobni duel te tri reprezentacije?? Zar ne bi trebali da smo treći onda, a Grci drugi?

U svakom slučaju, ako mislimo da uzmemo neku medalju, a mislimo, moramo dobit meč u 1/4. Ako protivnik bude Srbija, da bi ih pobijedili moramo imati mnogo više raspoloženijih igrača u napadu, igrač više mora biti puno, puno bolji, a odbrana moćna kao sinoć u drugom poluvremenu, ako ne i još bolja! Prije svih mora da proradi Nikola Janović (sudije ga *ebu u zdrav mozak + on slabo igra), Brguljani, Mišić i Kruzija, takođe i Pasković mora bolje. I meni je poslije ova dva meča Kruzija velika enigma. Momak ne dobija puno prostora, a i to što dobije ne koristi čini mi se kako treba. Sinoć nije ni šutnuo nijednom.

Srbija bi u tom meču svakako bila favorit, realno su i jači u ovom trenutku, ali to je jedan meč, dako ovaj put mi njih eliminišemo i pošaljemo doma bez medalje moje je neko mišljenje da pobjednik tog meča (ako to bude četvrtfinalni par) osvaja zlato. Viđećemo...

Takođe, što napisa i cattaro, Čapro mora biti mnogo aktivniji i agresivniji pored bazena. I prema igračima i prema sudijama. Onako kad ga vidim da se šetka i depresivno hvata za glavu, muka me spopane. Ali vjerujem i u njega!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    E sad, nisam siguran da smo mi drugi u grupi ukoliko dobiju Španci Grke sa +3, jer se valjda onda u tom trouglu gleda međusobni duel te tri reprezentacije?? Zar ne bi trebali da smo treći onda, a Grci drugi?
    U tom slučaju drugi ste u grupi.

Španija +1
    Crna Gora 0
    Grčka -1

Slažem se sa ostatkom posta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači 99,99 % Crna Gora-Srbija 1/4. Uh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Znači 99,99 % Crna Gora-Srbija 1/4. Uh
    Ma sve se to menja iz dana u dan. Ja sam juče bio ubeđen da će Srbija u 1/8 igrati sa Kazahstanom a u 1/4 sa Grčkom. Danas postoje velike šanse da će to biti Rumuni u 1/8 i Španija ili CG u 1/4. Sutra se opet sve može promeniti, Španija dobije +2 Grke, Crna Gora +21 N. Zeland i opet su Grci drugi u grupi. Ako je mogla Grčka +20 može i CG +21, valjda je svima jasno da je ono bio samo loš dan, tj. jutro.

Pisao sam pred početak SP da imam osećaj da će se itekako pitati i Grci i Australijanci u A i C grupi. Grci su već napravili iznenađenje, čekam da vidim koliko kenguri mogu sutra sa Mađarima. U svakom slučaju, očekujem bar jedno iznenađenje u 1/8 i 1/4 finalu i neočekivanog gosta u 1/2 finalu ( kao SAD 2009 u Rimu, pa čak i Španci u finalu ).
    Last edited by Maksa; 25-07-13 at 09:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maksa View Post
    Ma sve se to menja iz dana u dan. Ja sam juče bio ubeđen da će Srbija u 1/8 igrati sa Kazahstanom a u 1/4 sa Grčkom. Danas postoje velike šanse da će to biti Rumuni u 1/8 i Španija ili CG u 1/4. Sutra se opet sve može promeniti, Španija dobije +2 Grke, Crna Gora +21 N. Zeland i opet su Grci drugi u grupi. Ako je mogla Grčka +20 može i CG +21, valjda je svima jasno da je ono bio samo loš dan, tj. jutro.

Pisao sam pred početak SP da imam osećaj da će se itekako pitati i Grci i Australijanci u A i C grupi. Grci su već napravili iznenađenje, čekam da vidim koliko kenguri mogu sutra sa Mađarima. U svakom slučaju, očekujem bar jedno iznenađenje u 1/8 i 1/4 finalu i neočekivanog gosta u 1/2 finalu ( kao SAD 2009 u Rimu, pa čak i Španci u finalu ).
    Kad sam napisao da su šanse da budemo prvi skoro pa nikakve, nisam mislio na to da mi ne možemo pobijediti N. Zeland sa + 21, nego na to da Španci dobiju Grke sa baš 2 razlike. To njima ne odgovara, tako da se tome nemamo što nadat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi a Nikola Janovic , kako ga komentarisete ? pristup , igra , ponasanje ? Bitno da je on za Jug odigrao utakmice na nivou a ovdje bukvalno sve greske on pravi ovo je nevjerovatno .. izludio me juce
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

evo kolega mi je poslao poruku, dakle gol razlika sa Novi Zelandom nema nikakve vaznosti jer se uopšte ne uzima u obzir kada se napravi trougao.
    Evo vam primjer kako se racuna stanje na tabeli :
    Kad se dobije najbolji u trouglu (sa najboljom gol razlikom uz tri meča), gleda se medjusobni meč

Znači, ako Esp dobije tri razlike prva je, a mi treći , Jer nas je Gre dobila iako u trouglu ima slabiju gol razliku.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ovo sto Maksa pise o potencijalnom iznenadjenju - ja tipujem na Grke.
    Vjerujem da ce biti prvi u grupi, lagano ce proci 1/8 finala, a onda ocekujem da prodju i Madjare (oba meca na turnirima pred SP su ih dobili, cini mi se).
    Dakle, prvenstveno sam siguran da Spanci vise od 1 razlike nece dobiti Grke, sto Grcima donosi prvo mjesto u grupi.

Volio bih izbjec' Amere u 1/8 finala, a o Srbima (sto mi mozemo u tom mecu) cemo kad dodjemo do 1/4 finala. Sto se njih tice, veliki plus je odlazak na SP Cuka. Gocic, iako cijelio zivot kao desnjak igra na nezgodnoj strani, se sada koristi i na beka, Mandicu je minutaza sve veca. A.Saponjic nije donosio nista ovoj ekipi, tako da je Srbija sada jaca nego na OI.

I ovo zaboravljam da napisem - nakon ova dva meca sa kvalitetnim, ali ne top rivalima, ja se pitam koja je to akcija (makar jedna!!!!!) koja je uvjezbavana sa igracem vise.
    Nije problem sto ,,stative'' ne postoje (iako je protiv Grka bilo losih pokusaja), problem je sto kad Capro trazi time out - mi nakon toga preko desnjaka (Drasko) sutnemo sa nezgodnog krila!? Je li to akcija? Je li to trazeno na time out-u? Je li to taj visak???
    Da se razumijemo, vidim ja da uglavnom igramo na izvlacenje zgodne stative (prelazak iz 4-2 u 3-3), ali to ocigledno ne ide.

Sinoc je Mladjan igrao nezgodnog vanjskog, uplivavao, koristio prostor...ali ne sto mu to nije prirodna pozicija, nego na jak presing u pozicionom napadu on ce odatle biti bezopasan. Stavio bih tu Nikolu u 1/4 finalu.
    Last edited by cattaro; 25-07-13 at 11:48.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    evo kolega mi je poslao poruku, dakle gol razlika sa Novi Zelandom nema nikakve vaznosti jer se uopšte ne uzima u obzir kada se napravi trougao.
    Evo vam primjer kako se racuna stanje na tabeli :
    Kad se dobije najbolji u trouglu (sa najboljom gol razlikom uz tri meča), gleda se medjusobni meč

Znači, ako Esp dobije tri razlike prva je, a mi treći , Jer nas je Gre dobila iako u trouglu ima slabiju gol razliku.

Kad sam pominjao Novi Zeland mislio sam da ce se oni uzimati u obzir ako Spa dobije Grke 2 razlike. U tom slucaju, u trouglu, svi ce biti na gol razlici 0.
    Potom nema sto drugo nego da se gleda ukupna gol razlika.
    Ako Spa dobije tri razlike Grci u trouglu idu na gol razliku -1, te mi ne mozemo biti treci...
    Last edited by cattaro; 25-07-13 at 11:49.
    P r i m o r a c

Page 624 of 942 FirstFirst ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)