Ne pljujem ja Stargate, to je solidna neopterećujuća zabavna serija, i SG1 i Atlantis. Samo što su tvorci Defiance očigledno pucali na nešto više, a nije im baš uspjelo.
Ne pljujem ja Stargate, to je solidna neopterećujuća zabavna serija, i SG1 i Atlantis. Samo što su tvorci Defiance očigledno pucali na nešto više, a nije im baš uspjelo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Da, pilot me odmah podsjetio na Jericho, posle toga, dvije epizode srednja zalost.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Ne čini li vam se da je poetska pravda što je predsjednika Hataveja iz Falling skies (inače onu dosadu od prečasnog Kemdena iz 7th heaven, što je maltretirao zdrav razum) ubio jedini otvoreni hrišćanin u seriji. Bitch please.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Taman poetska pravda, mada se ne bi bunio ni da je otisao na bilo koji drugi nacin jednostavno mi je premrzan tip, cush on predsjednik tutu.Serija ima dobar potencijal ali je unistavaju momenti (koji su inace predvidljivi) gdje glavne junake napusti mozak i svaka racionalnost kako bi se kreirala neka jeftina dramatika i dokazala da ce bez obzira na sve ljudi ostati dosljedni "pravim" vrijednostima.Inace seriju gledam rekreativno jer ima previse americke patetike i junastva za moj ukus koji unistavaju sav trud i potencijal koji serija ima.
Mislim da baš nema "američke patetike i junaštva". Upravo suprotno. Glavni lik je u početku pun lekcija iz istorije, bla bla bla, ali na kraju preživljava onaj koji se bori prljavo i ne bježi ni od čega. Koliko god bio scumbag, uvijek ispadne da je Pope na kraju u pravu.
Da nije ko odgledao Ray Donovan? Sasvim ok za ljetnju zanimaciju, mada su najavili da je odobrena druga sezona.
Ako cega tamo ne nedostaje to je upravo te patetike, citava prva sezona se vrti oko spasavanja njegovog sina gdje se redjaju price sta su radili dok su bili zajedno,price o zeni glavnog lika i glorifikaciji svega sto je cinjela, pa serija tuznih zivotnih pricatm ostatka ekipe, da ne pricam o "Sve za ljubav" sekvencama gdje sam imao osjecaj da slusam Milana Kalinica dok tjesi one ljude.A to "junastvo" je realno koliko i Vitez Koja, gdje 5-6 njih pobiju 10tak onih skitera i 2-3 robota koji pored sve moderne tehnologije raketa i 1000 metaka po minuti ne mogu pogodit nikoga dok grupa gradjana okupljena u vojnu jedinicu puca bolje od SWAT tima.
Pa prva sezona jeste najlošija.Priznaj da je druga badass, a treća ima potencijala.
Suits danas
Podgorica Podgoricanima!
Upravo. U Čarlstonu su ostaci organizovanih vojnih snaga s opremom i hijerarhijom. Ostali su ostaci najžilavijih amatera, koji, samim tim što su još živi pokazuju da su stekli borbeno iskustvo.
Što se tiče vanzemaljskih snaga, oni imaju niz problema u borbi s ljudima - nisu računali da će pronaći način da proizvedu municiju koja probija njihov oklop, tako da u startu nisu obezbijedili dovoljan broj kopnenih trupa, pogotovo mechova i letjelica. Skitteri bez problema nadjačavaju čovjeka u 1 na 1, ali su ranjivi jer nemaju nikakvu zaštitu. Zato su se Espheni fokusirali na infiltraciju, eksperimente s DNK i kontrolisanjem uma, a gradnju usmjerili da tornjeve globalne zaštitne mreže.
Otvori se u Suits treca sezona predobro![]()
Poceo je Suits?! Aaaa, banja, potpuno sam ih zaboravio. Jupiii!
DICIOTTO
Polako, ali sigurno, cast GoT-a okupira Suitse.
DICIOTTO
Utopia - vrhunska serija.
![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
utopia je vrh, predlagao sam je nedje ranije.bice i druge sezone.
1993-2020
Jel zna neko kad krece nastavak sulejmana?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks