Page 457 of 666 FirstFirst ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... LastLast
Results 11,401 to 11,425 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    9,163
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

OK je shto je Bone ponosan ovim chinom,i meni se dopada,chime nisam ponosan to je da je ista ova vlast tada...znamo svi shta,uzalud ponavljanje !
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    Malo je KASNO... Momak je vec odavno MRTAV, zivot mu je oduzet zato sto je bio COVJEK. Ovaj cin je mene samo iznervirao.
    Ponosan sto si Crnogorac? NEMA VEZE TO SA CRNOGORCIMA SRBIMA KINEZIMA EGIPCANIMA MARSOVCIMA. Na ovo treba da obrati paznju SVAKI COVJEK bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost. Ili kakvu jos pripadnost ce ljudi izmisliti...

Koliko je samo dobrih ljudi umrlo, i nista nismo naucili.

Samo te iznerviralo što su mu dali ulicu?

Ja vas žalim, jer nije lako živjeti sa tolikom kolličinom negative...budi siguran da u životu ima dovoljno zla, da dobre primjere treba istaći, a ne da te i oni iznerviraju (dakle nervira te što nije sve, baš sve crno!)

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 12-07-13 at 01:30.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

Mora neko i negativan da bude... Zali zali ako mozes, meni ne smeta. :mrgreen:
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Nije no je sramota koliko si ti antiprotivan!
    Kako možeš da nalaziš manu potezu koji je otac pok. Srdjana sa suzama u očima nazvao čojskim, koji ga čini ponosnim na Podgoricu i CG? Dok sam gledao tu izjavu na vijestima ja sam bio na ivici suza i osjetio sam se ponosan što sam Crnogorac.

SVAKA ČAST ONOME KO SE SJETIO I TO JE SVE ŠTO TREBA REĆI.

Pozdrav,
    Bone da se razumijemo da su to ucinjeli koji dan poslije Srdjanovog ubistva to ne bi umiralo, oni samo bi zasluzili svako postovanje, a drzava koja ima takve vladare imala bi se cime ponositi. Onako su pozivali na mobilizaciju, huskali iz svega mozga na komsije, vodili rat za mir i sve drugo cime se Crna Gora mora stidjeti dok postoji. Toliko o njihovom cojstvu, ako su oni ljudi moj niko ne bio covjek, to su -------- zadrzacu nivo pa necu svasta kucati.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,997
    Thanked in
    4,013 Posts

A mi se žalimo što nam mrtvi samo glasaju.

Na izborima u meksičkom selu pobijedio mrtvi čovjek

http://portalanalitika.me/region-svi...tvi-ovjek.html

Mada, kakvi su pojedini naši, taman bi ovaj bolje radio od njih.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    4,442
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

Prijemi, kokteli i počasni plotuni, prigodan program u organizaciji SUBNOR-a i antifašista... Da li je to dovoljno za događaj koji je morao biti neizbrisiv u narodnom pamćenju i za koji je francuski filozof Žan Pol Sartr 1948. godine kazao da spada u najveće domete slobodarske tradicije dvadesetog vijeka, dok ga je nekadašnji francuski predsjednik Fransoa Miteran izdvojio kao najznačajniji događaj u Drugom svjetskom ratu.

O crnogorskom ustanku objavili su informaciju londonski “Tajms” i “Njujork Tajms”... Ustanak je snažno odjeknuo na cijelom jugoslovenskom prostoru.
    Tito je s nestrpljenjem očekivao vijesti iz Crne Gore, jer je Mitar Bakić, član Vojne komisije Centralnog komiteta, došao kod njega iz Crne Gore na referisanje oko nedjelju dana uoči Trinaestojulskog ustanka – i tada mu je, uz prisustvo Ivana Milutinovića, saopštio da se u Crnoj Gori može ići na opštenarodni ustanak. Kako je radosno u Vrhovnom rukovodstvu primljena vijest o crnogorskom ustanku vidi se iz dnevnika Vladimira Dedijera, koji je pod datumom 18. juli 1941. zapisao u Beogradu: “Danas smo Lola Ribar i ja izdali vanredan broj 'Radio pregleda' u čast Crnogoraca koji su se digli na oružje. Stigla je vest da je skoro čitava Crna Gora slobodna”, stoji u knjizi Milije Stanišića.
    Trinaestojulski ustanak je djelo crnogorskog naroda, izraz i iskaz njegove istorijske zrelosti i njegovih slobodarskih potencijala
    U proglasu CK KPJ narodima Jugoslavije prilikom obraćanja Srbima kaže: “Na ustanak srpski narode! Ugledaj se na Crnogorce”. A avgusta 1941. CK SKOJ-a poziva omladinu Jugoslavije da se ugleda na sovjetsku i na omladinu Crne Gore. Vijesti o crnogorskom ustanku podizale su moral Srba u Hercegovini, Bosni i Hrvatskoj u njihovom otporu ustaškom genocidu. “Trinaestojulski ustanak je jedinstven istorijski događaj.

Sastavni je dio džinovske borbe progresivnog čovječanstva za uništenje fašizma u Drugom svjetskom ratu. Crnogorski narod je svojim izuzetnim slobodarskim podvigom dokazao, ko zna koji put, da i mali narod može da odigra značajnu ulogu u krupnim svjetskim zbivanjima, i njegov zov nedaleko je odjekivao. Ustanak je svojim istorijskim podvigom dao doprinos riznici univerzalnih ljudskih vrijednosti i uvrstio je Crnu Goru u svjetsku kulturnu baštinu.

Trinaestojulski ustanak je djelo crnogorskog naroda, izraz i iskaz njegove istorijske zrelosti i njegovih slobodarskih potencijala. Buntovnička Crna Gora krijepila je duh ustanika, a KPJ ga je pripremala i predvodila. Ustanak je bio autentični crnogorski događaj koji personifikuje crnogorsko biće i njegovu samobitnost. U njemu su se zgusnule dimenzije, vrijednosti, i osobenosti crnogorske istorije, i došao je
    do punog izražaja istorijski optimizam i aktivitet Crnogoraca”, ocjenjuje Stanišić u svojoj knjizi.

http://www.vijesti.me/vijesti/ustana...-clanak-138740

Kad citam ove redove pitam se jesu li ovi danasnji ljudi sto zive u cg potomci ovih iz ovoga pera... ili je mozda istorija falsifikovana i ovo prenaduvano, posto tesko da se moze rec da ovakav jadni narod moze postat samo 60 godina nakon ovakvog herojstva.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Samo te iznerviralo što su mu dali ulicu?

Ja vas žalim, jer nije lako živjeti sa tolikom kolličinom negative...budi siguran da u životu ima dovoljno zla, da dobre primjere treba istaći, a ne da te i oni iznerviraju (dakle nervira te što nije sve, baš sve crno!)
    Pozdrav,
    Bogami, Bone molim te zaustavit ono tvoje klauniranje. Izgleda da ti si jedini tko nije shvatio poentu SpellStealer-a ili mozda samo glumis neku ulogu...
    Tvoja je POZITIVNOST zaista pretjerana.
    Razumijem da si osobno zahvaljan Milu o cemu si nekoliko puta pisao na forumu, ali nikava zahvalnost ne treba bit tolika plamena.
    Samo nemoj shvatit moju poruku ko uvredu ...

Thanks Thanks Given 
    4,442
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    me ni je žao što imam i oči i uši, jer dok čitaš OldBone-ove postove zaboraviš đe živiš...bilo bi lijepo Old Bone, ali svakako imaš respect za ogromni optimizam...ne znam kako drugačije da nazovem tvoje sagledavanje naše stvarnosti

EDIT- ovaj moj post je odgovor na Old Bone-ov na prethodno strani, ove nove nijesam ni vidjela...ovaj momak je bio žrtva ludila i u tom ludilu je bio rijetko pošten i neopterećen i zato sam saglasna sam sa Bone-om, neka barem ovako postane besmrtan
    Da sam od ove nove sorte crnogoraca sto se ne sjecaju sto je juce bilo, trceci bi nazad ako bi slusao Bone-a iz dana u dan

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Bogami, Bone molim te zaustavit ono tvoje klauniranje. Izgleda da ti si jedini tko nije shvatio poentu SpellStealer-a ili mozda samo glumis neku ulogu...
    Tvoja je POZITIVNOST zaista pretjerana.
    Razumijem da si osobno zahvaljan Milu o cemu si nekoliko puta pisao na forumu, ali nikava zahvalnost ne treba bit tolika plamena.
    Samo nemoj shvatit moju poruku ko uvredu ...
    Pušti ti Mila AA...

Tebi smeta što su dali ulicu jednom izvanrednom mladom momku, koji je pokazao šta je čojstvo i junaštvo u praksi I KOJI NAM SVIMA MOŽE BITI U NAJMANJU RUKU TEMA ZA RAZMIŠLJANJE O TOME KOLIKO SMO SLABI....

To je nezdrava ljudska reakcija, ista kao i pomenutoga nicka, jer ako je nešto dobro, proglašavati to za nepoželjno ili "neblagovremeno"(o gluposti!)-to je tok svijesti koji se može opisati kao apsolutno crnilo, a time i trovanje svega oko sebe....suviše sam formirana ličnost i hrišćanin da bi u dozvolio sebi da svugdje ok omene vidim vitriol i negativu. I PREVIŠE SAM JA CRNINE I ZLA VIDIO I ISKUSIO U MOJOJ 31 -GODIŠNJOJ PRAKSI ADVOKATA NA PAR KONTINENATA DA BI ME UČILI ZLU I DOBRU MLADI FORUMAŠI, ILI LJUDI KOJI NISU VIDJELI NI DESETI DIO ONOGA ŠTO SAM JA VIDIO....
    I shvati ovo kako godj hoćeš !

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 14-07-13 at 18:33.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

zašto bi Rusu smetalo što je Aleksiću data ulica?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

pokazao šta je čojstvo i junaštvo
    Pokazao, ali kome?
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

O Srdjanu Aleksicu samo mali ljudi mogu trositi rijeci. On je mnogo vise nego sto cemo mi ikad biti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    Pokazao, ali kome?
    Pokazao svima!

Da je više bilo Srdjana, koji su bili spremni život da daju za svoga bližnjega, POSTIGLA BI SE KRITIČNA MASA DOBRA, KOJA BI MOŽDA USPJELA DA NEUTRLIŠE ZLO.....NEGO NIJE NAS BILO DOVOLJNO TAKVIH

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Pokazao svima!

Da je više bilo Srdjana, koji su bili spremni život da daju za svoga bližnjega, POSTIGLA BI SE KRITIČNA MASA DOBRA, KOJA BI MOŽDA USPJELA DA NEUTRLIŠE ZLO.....NEGO NIJE NAS BILO DOVOLJNO TAKVIH
    Koje zlo?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Bone nemoj Milo da vidi kako velicas Srdjana, ipak je nas Milas bio jedan od kreatora situaciju koja je dovela do Srdjanove pogibije...
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Pokazao svima!

Da Bone apsolutno si u pravu, ali kad sve to znas kako ti promace da podrzavas upravo one koji su racunali kako je mnoo bezbjednije i isplativije sjedeti kod Milosevica na kanabeu i klimati glavom ?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

opet ste zlonamjerni...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    zašto bi Rusu smetalo što je Aleksiću data ulica?
    Ni ja ne znam. :shock: Bone je sam postavio pitanje, sam odgovorio na njega, sam interpretirao vlastite odgovore pa sam iznio zaklucak.
    Covjek je stvarno nositelj univerzalne istine ...

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Pokazao svima!

Velicaju tudje svetionike,ne bi li se zaboravio trulez i smrad kojim su zapisali stotine grobova koji zbog njih postoje.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako me Mugi nasmija.Danas je na ovu parlamentarnu istragu doveo sa sobom stručnjaka iz centra za liječenje zavisnika,ako Koča opet poaveta,da to konzilijarno sagledaju
    http://www.vijesti.me/vijesti/mugosa...-clanak-139531
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Pošalji mu čestitku i snimak sebe kako se smiješ, nisam siguran da Mugi čita ove forume, pa da ti ne propada šansa za stan...

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Kako me Mugi nasmija.Danas je na ovu parlamentarnu istragu doveo sa sobom stručnjaka iz centra za liječenje zavisnika,ako Koča opet poaveta,da to konzilijarno sagledaju
    http://www.vijesti.me/vijesti/mugosa...-clanak-139531
    Pokušavam u mislima da se stavim u poziciju tog stručnjaka iz centra (to radim kada pokušavam da razumijem nečije postupke)
    i zamišljam kako je dozvolio sebi da ga neko ''povede'' kao pratnju negdje gdje mu nije mjesto, samo iz razloga da bi se neko ismijavao.

Ne kažem da je taj anketni odbor efikasan , niti pravi potez za rješavanje problema snimka, ali tako mi tog stručnjaka koji služi kao sredstvo za performanse - blagoš njegovoj stručnosti i tim narkomanima kojima pomaže.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Da ga je mans doveo sigurno bi to bio strasan performans...
    f6

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Nebitno, da je i za MANS i za bilo koga došao, a da nije u korist naroda ili pacijenata - sramota za struku.
    On je očigledno došao samo zbog Mugoše i njegove vickaste ideje.

Kako su nam svi šaljivi i spremni da idu gdje im nije mjesto,
    a za prave pacijente obično nemaju vremena ili im je plata mala
    (ovo me posebno ljuti ako je dotični ljekar).
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Page 457 of 666 FirstFirst ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)