Да га изијем
a sto ce ti arginin?
Да га изијем
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ima li ko kakvu kantu od gainera ili proteina da je prazna da mi pokloni,treba mi za mass fussion koji mi je dosao u neki dzak pa ne mogu da ga zatvorim fino..Bio bih veoma zahvalan![]()
Ја мислим да је боље да ти остане у то у шта ти је дошао...
Немој ми вјероват', стварно га нисам никад користио, али знам да је друг пресуо у тегле читав гејнер и промијенио је мирис јако брзо...![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
uhhhh nista onda zaboravite, nekako cu ga zatvarat u ovo...ne daj boze da mi se pokvari ili nesto ako ga prespem, dobro si mi reka...![]()
A ne moze se pokvarit brate nikako ako ga prespes hahahaahah Ko zna na sto je ta teglaa smrdjela pa je povuka miris.
Prespi slobodno...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
e ne znam stvarnoneka baci neko poruku ako ima kakvu kantu praznu....
Imam ja jednu ovakvu cini mi se,ali sam na CT
![]()
Па не кажем да се покварио, није наравно, пробао сам га ја кад је он рекао да се покварио, али је стварно промијенио мирис... Неке ствари реагују на различите амбалаже... Типа, ја оставим мрвицу воде у шејкер онај црни протеини.си, сјутра базди на километар, а ако оставиш воде у боцу нпр од кока коле, неће ништа да буде, то кажем![]()
Pa nije isto tegla i ova plasticna kanta,oni bi ga mozda pakovali u tegle da im moze bit'![]()
Ма знам, провалио сам и сам то, само кажем то да бих упоредио материјале другачије![]()
haha...... 69 eura , oko 7kg cini mi se.....
Toliko je i u HN,7.2 kg je pakovanje.Ja mislim da se kod nas nemoze nidje nac jeftinije.
Kolko je whey izolat i glutamin?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Hellblazer...
ima li neko kantu od gainera ili proteina onu vecu da mi da a ja njemu nov sejker nutrabolics
![]()
Last edited by mnestefan; 19-07-13 at 15:12.
Е вала поштено да ебе оца :Д
Uspjesno obavljena razmjena..Zahvaljujem....![]()
Oisite te cijene dje sto kuoujete i koliko...mozda bude zanimljivo za trgovinu...
Hellblazer...
Oisite te cijene dje sto kuoujete i koliko...mozda bude zanimljivo za trgovinu!
Hellblazer...
Kupujem bučice, 15 kg po komadu. Ponude šaljite na [email protected]!
pocni kod zeke u teretanu i pusti se toga vuleee :P
Imam ovoga Mass Fusiona jos jedno 4-5kg dao bih ga za 30eura ako je ko zainteresovan....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks