Rajs - Sehovic - Dasic - Dubljevic - Pekovic/Vucevic
a mačko, a?
Pricalo se o tome, medjutim nije mogao protiv Boa.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Rajs - Sehovic - Dasic - Dubljevic - Pekovic/Vucevic
a mačko, a?
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Tu se napada titula.
Mislim da nije doslo do brkanja loncica vec su se nas i makedonski savez cupali oko njega. I bila je prica da je prihvatio ponudu Makedonaca ali prije neki dan objavise da ce ipak opet igrati Mekejleb, sto ce reci da su nasi izgleda ipak vise ponudili. Ili je momak shvatio da po imenima mi imamo ipak konkurentniju ekipu.
Inace ja se nadam petorci sa Vucevicem i Pekovicem zajedno, sto prije neki dan u intervjuu je i nagovijestio ovaj prvi. Sto i nije nemoguce s obzirom da je Vucevic dosta dugo vazio za cetvorku, cini mi se cak do sophomore godini na USC. Dakle, prva petorka Rajs, Suad, Dasic, Vucevic, Pekovic. Druga Ivanovic, Sead, Aleksa, Dubljevic, Sekulic. Ne izgleda lose na papiru, uopste.
Bojana Bakica bih ja gurnuo odma u vatru, na beka.
Jos kad dodas Todorovica i Bojana Bakica dobijes bombon ekipu
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mirotic who?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja ne bih davao neku preveliku prednost Dasicu u odnosu na Todorovica, ali pripreme ce pokazati, ne vjerujem da nas premocni selektor moze da kiksa![]()
Rocestija smo svi zavoljeli, ali lik je odigrao veoma "nezapazenu" sezonu...
Rajs je BUKVALNO 2x kvalitetniji od Rocestija, nadamo se i da ce se dobro uklopiti... i bice svasta
Mene samo i dalje "brine" ovaj status Pekovica i Vucevica(mada u njega sam nekako siguran da ce se pridruziti...) ...
F.C.F.
mogu li vas zamolit da ne pominjete mirotica vise,stvarno...
Ne treba nam Rice nimalo. Sto ce nam real hard core niggaz da pokvari hemiju? Sa Rochestijem sasvim dovoljno. Jedan glas protiv.
No se plasim da to vec zavrsena stvar kad je vec stigao. Za' mi je Zlocestija...ipak nam je dobro valjao tokom kvalifikacija.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vrbica ima dobru viziju, posle dvije utakmice i cetvrtinu to se moze reci
Opet Plavsic baksuz
Ovi njemci znaju dat kos samo iz zakucavanja
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Sto cine Vrbica i LatkovicMozda se ipak dignu ponovo.
Vrbica odlicnu utakmicu igra za sada ,Mugosa kriminalno los u odbrani ..
Mugosa mi se uopste ne svidja.
Ponasa se na terenu kao Dasic a nije mu ni primac po talentu i fizikalijama
V.Drljevic-DAN
utripovao Mugi da je Brajant ali čak i Brajant igra odbranu i ne pušta igrača da prolazi pored njega kao pored mačka Feliksa zašto baš njega nije bitno sad
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Ovi Njemci se 100% pale na NBA zakucavanja. Vjezbaju odraz po cijeli dan i boli ih ona stvar za ostale stvari
V.Drljevic-DAN
E moj Masane, ka' da si mora' da sutiras na kraju i kvaris 100% ucinak![]()
Radosavljevic je veliki potencijal
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks