Nekome moze od 2 piva pokazati 0,5, nekome od deset. To ne moze zakonodavac da odredjuje.
Ja bi za alkohol minimalnu kaznu stavio 2000e
Nekome moze od 2 piva pokazati 0,5, nekome od deset. To ne moze zakonodavac da odredjuje.
all is worthwhile if the soul is not small .
Drug popio dva, tri koktela posle toga jeo ...i posle 2,3h kad je duvao pokazao NULA..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
Ovo je opsadno stanje u Novome, na svakih 300m saobracajna patrola, i samo skidaju s puta.... Ne pamtim ni za vrijeme tenkova u Kumboru toliko policije na put. Jedino ih je vise kad poglavar ide na cilipe.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Mimir je odgovorio na pitanje Fabie, koji bi kao iskusan vozac ili eto iz opsteg obrazovanja trebao da zna da prag tolerancije na pice kod svakog nije isti! Samim tim alkotest nije zakonit. No o tome drugom prilikom...
Cek, cek, cek. Alkotest, koji imaju skoro sve drzave, nije zakonit?
Sve je to bajno samo što alkotest ne pokazuje broj pića koja si popio, već upravo ovo što ti govoriš... Tako je npr meni i drugu koji smo popili isti broj pića u istom vremenskom intervalu, pokazao značajno drugačije rezultate, mada se i na prvi pogled to moglo viđet...
#fakenews
O tome ja i pricam, i kako nesto takvo se moze zakonski definisati. Ja kao pravnik ti mogu rec, nikako! Hrvatska je imala ovaj nas sistem , ali ubrzo su odustali od istog jer je bilo masu napisanih, ali neplacenih kazni, jer Hrvati iako sa vecim zivotnim standardom nisu mogli placati ove drakonske kazne. Zato, bolje manja kazna, koja ce popunjavati budzet, ali i opominjati vozaca da to vise ne radi,kao u ovom slucaju mene. Iako je stvarno bilo, za ne vjerovati sta mi se desilo, ali kako to obicno biva, kad se desi, niko ne vjeruje![]()
Samo što sam ja rekao da je alkotest pokazao ispravno, jer on dosta lošije podnosi alkohol i njemu je pokazao dosta više nego meni... Obično se rezultati sa alkotesta i vađenjem krvi pokažu približni... Jedino što ima i neispravnih dregera, pa ako vam pokaže neki nerealan rezultat valja tražit da vas vode na vađenje...
#fakenews
Ono na sto ja aludiram cijelo vrijeme jeste da ne bi smjeli da budu razliciti rezultati tebe i druga ti moj dobri Medoje, ako ste isto popili. To je nauka, a ne zakon, i ne smije isti da se primjenjuje ili zakonodavac da ga definise. Meni je to protivustavno.ALi dakako, to je moje misljenje.
Spajkeru oces da kazes da ako popijemo po 2 rakije ja i ti da moramo bit isto pijani?
Ako ja imam 140 kila a a ti 60 i pojedemo po hamburger, jesmo li isto siti?
I ne lupaj za zakon vise da te zamolim.
Vi ste u pravu, nema sto! Bravo.
Nista nego da pocnu da nas bodu na ulice da vide koliko je ko piva popio.
But if you never try, you'll never know..
Ja bi predlozio da svako cuva racune fiskalne koliko je popio piva, i kad te zaustave, evoo 3 tocena i 2 rakije.
AOOOOO to ti je 300 eura![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks