koji ovo aut moze bit?
![]()
koji ovo aut moze bit?
![]()
Seat, cini mi se... Mada, kad bolje pogledam, mozda je neki Hyundai SUV... Preveliko je za Leon/Altea
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hyundai ix35.
TAKUMI
Da podijelim odje sa vama. Sinoc se vracam iz slovenije i vozim auto col tablice Ljubljana. I zaustavlja me policajac u Trebinje i pita me ocemo li traziti da vidimo sta nemas ili da me castis 10e. I ja radim nemam ti sitno nista nego me pustaj da ides. i on radi a ima li taj pored tebe para da nam da. Ja radim nema ni on ni ja i daj da idemo. On radi aoo ajde ajde. To treba snimit ta *****
A brate preposten je
Ja bih volio da su nasi takvi![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja ovome pokazujem novcanik i on gleda i radi pun si para a sitnisa nemas.ja radim e sta cemo. Mada je prosle nedelje dobio 10€ od brata mog pa ga pozna sinoc iza mene je bio sa autom i radi aj drugi cete put
![]()
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Vidi, dao bih guzu samo da su nasi takvi.
Nigdje nisam sreo policajce koji imaju toliko slobode kao u BiH. I that's the spirit.
Sent from my whiteass iPad using Tapatalk
TAKUMI
Ovaj put nijesam imao. Ali cu mu drugibdati 10€ i reci tu ti je i za naredniA ko ide za Sloveniju da zna da imaju presretaca Skodu oktaviju karavan, sivu.
kad su nekad bile stare vozacke i saobracajne, papirne, sa preklopom, i ujak mi se vraca nedje sa sjevera i ostavio 10e da ima nedje da svrati da jede, i slucajno ga zaistavi policija, a inace on bio 100% ispravan i polako vozio, samo bila rutinska kontrola, a one pare mu bile u vozacku, i kad su ga kontrolisali, mislili valjda da je o stavio unutra da njima da, i oni uzeli te pare i ne rekli mu nista za to samo mu vratili dokumenta i aj vozi.![]()
Ima li ko da bi se trko online![]()
Evo sto uslikah danas na aerodrom tivat :-).![]()
To je onaj niklovani sto je bio,pa uradjena folija...kako je gadan sve mu prosto
bas je kritican, vidi mu tablica, vidi boje... ima li ko broj ovoga, mogu mu upaljac odma prodati![]()
Jos jedan auto koji cu samo da sanjam
Prije bih rekao da cu se buditi sa erekcijom
Dobra ova resetka za hvatanje buba u letu![]()
Jedini Lexus sa dobrom unutrasnjoscu.
Pi, ima ugravirano samo 260.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks