Jel postoji mogucnost neke sankcije UN ili EU ili neko veto na mogucnost igranja Celika u Evropi?
Smehoteka sta Ranjo radi...
Bravo Mladosti!
Jel postoji mogucnost neke sankcije UN ili EU ili neko veto na mogucnost igranja Celika u Evropi?
Smehoteka sta Ranjo radi...
Jel postoji mogucnost neke sankcije UN ili EU ili neko veto na mogucnost igranja Celika u Evropi?Smehoteka sta Ranjo radi...
Bravo momci !
Japancu drzavljanstvo , kao Nakamura je![]()
BISOGNA VINCERE !
Čelik - Metalurg 2-4
Metalurg - Čelik 7-0
Čelik - Honved 1-4
Honved - Čelik 7-0
Neko, dragi moji dečaci, ide u zatvor, pitanje je vremena.
Bijo si poziw koi se neodbija
Over 8.5 goals pre match odds at Bet365
26.00
![]()
Celik posrani, tacno su provalili bet365 pa se opushtili ka na plazu.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 11-07-13 at 21:40.
Ne treba im se vise davat licenca za Evropu
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Jebote, Zeta je primila 16. golova od PSVa, a ovi 13. golova od nekakvog Hondeva iz ne mnogo jace lige od nase.
Nije Čelik kriv.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
obracam se svim navijacima FAP masine,
ako obraza imate nikad vise na stadion poc necete dok su ovi lopovi na celu kluba. Cujem li da treba neku titulu da osvojite i onog vaseg posranog trenera kako vise ne vidi poentu i prineti odlaskom kao murinjo sve bi vas na ...... natakao.
pih
p.s
ovo je post za ban ali i sigurno nesto najvulgarnije sto sam i sto cu ikad napisat na ovaj forum ali ovo je krajnja sramota da ima srece iz lige bi ih izbacili
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Apsolutno se slažem.
Bravo Mladost, svaka cast. Koliko dobijaju para oni i Rudar za prolazak u drugo kolo?
Ovo ce potec ozbiljnu istragu. Honved nije u istoriji nekog dobio tako. I ko je nama kriv sto ne igramo to smece 7+? Ko nam je kriv?
Ja ipak gledam na ovo kao na (ne)kvalitet Celika. Ako namjestaju, nek' im je sa srecom, makar para imaju.
Mladost - e ako sam za koga mislio da ispada, i to u stilu Celika, to su oni. Da ih ne izbaksuziram, neka ih do sledeceg dvomeca.![]()
7+ na Celik je danas u sporting pao sa 15 na 7
Who let the dogs out
U casablancu bilo 6.40
9 hiljada...
Slazem se.
Sramota za fudbal, sramota za grad, sramota za ono 100 momaka sto ih prate po livadama..
Slazem se.
Uh sad će po PG-a za Mladost navijat, proljev ću dobit, a EU takođe nabijem na moj divni racku
Ove prvoligaše još majka nije rodila
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Moram da se pofalim da sam bio na stadionu juče. Argentinska atmosfera, publiku najviše oduševio Kavasaki Suzuki Kitakoruka Kakogodsevećzoveonajjapanac. Ne što je toliko predobar igrač već što je najveći šmeker na terenu a i imao je par ''pljunuti Kagawa'' poteza. Videoton razočarao u svakom segmentu, na svakoj poziciji, osim onoga crnca lijevog beka što je jeo Vlada lopticu Savićevića, ali kapiram da nije imao pretežak posao, posebno u drugom poluvremenu kad su svi napadi Mladosti išli po lijevoj strani. Šofranac, štoper Mladosti, iako je ćuran i šutan, kretnjom, silinom ulaska u duel i skokom podsjeća na mnogo bolje štopere. Kapiten Tomić najgori na terenu. I Marković, ne znam đe su doveli onoga napadača, iz neke vulkanizerske radnje. Mnogo padanja, simulacije i prodavanja faulova, to su naučili od najboljih, ali dva pasa povezat nisu.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks