Jes, te su milicajci rekli da takvih nemani nisu gledali ka njihovih navijača![]()
je li to onaj isti proslogodisnji poljski predstavnik?
Jes, te su milicajci rekli da takvih nemani nisu gledali ka njihovih navijača![]()
prdnjavi nasa milicija, sto bi radili da im dodju Lehovi ili Legijini navijaci..
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jedan se žalio sa pričom "bijem ga a on i dalje ide naprije, neće da pane majku mu"![]()
evo jedne kratke retrospektive od prije godinu dana
Who let the dogs out
Kum mi je pricao da je kolega njegov iz saj-a konstatovao "ubi me jedan,okrenu mi slem naopako.
Coeku je zamalo nos nastrada trajno.
No kad je djao dosa po svoje radile su palice i cizme po glavi,uprkos zabrani.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Neka slave jer su prošle godine ispali od Jermena a imali su mnogo bolji tim u kom su bili Igumanović, Igor Ivanović i Alić. I to su ispali bezveze i sramno. Ajde, Budućnost se prepala u prvom meču što je možda razumljivo jer nijesu očekivali da poljski šampion može bit toliko loš, ali je zato u drugom dala sve od sebe, a Rudar se baš obrukao. Svaka pobjeda i prolaz nekog našeg tima je uspjeh. Kakav je Slask ove godine ne znam, ali ako je kao prošle čak Rudar (koji je ove godine puno lošiji nego prošle) ima neke šanse.
Dick Laurent is dead!
Treće mjesto, nešto igrača im je otišlo a i drugi dio će izgleda. Kako mi se čini, pojačali su se nekim slabijim iz druge lige isl. Ne vjerujem da imaju jači tim nego prošle godine ali imaju umorniji jer je sezona kod njih prije mjesec završena.
Oce li dat ovim navijacima da dodju ovaj put? to bi bila bas banja![]()
Priča se kroz grad da će novi predsjednik Sutjeske biti neki Balša Papović (totalno nepoznat lik).
I ako to bude istina, ne znam čemu to, jer je konačno klub stabilan, i nikakve promijene ne bi valjale...
Не'рно болсесни!
Kako se ispromasiva mladost sto je ovo!?
Mladost odlicna. Samo da ce ga ugurat. Dobar Japanac i Savicevic. Voza ih kao tata Barselonu svojevremeno.
umuntu ngumuntu ngabantu
Ovo samo pokazuje koliko je Čelik sramotno odigrao, a podsjećam da je Mladost sa istim ovim sastavom u zadnjem kolu izbjegla baraž. Jeste da nam je liga loša, ali se to previše naglašava. Kad se ne napune gaće nakon žrijeba i umjesto toga se skupe testisi stvari postaju drugačije.
Dick Laurent is dead!
Sto radi Peco 10 minuta doziva samo Boza aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuku, oće li ovaj Videoton ugasit Mladost smrdeljavu, ili će to da me bači za pare?
Nece vlado, ne brini!
![]()
2. kolo: FK Senica (Slovacka) - Mladost![]()
Brao Mlados. Ugasiše ih. :lolblue:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Potpuno zasluzeno!
Ja odavno nijesam gledao raspaliji tim (bez namjere da umanjim kvalitet mladosti) od ovog videotona.
Ne znam sta su bili utripovali, al ovakvom igrom ne bi ni nas 11 sa foruma prosli a ne neki iole ozbiljniji tim.
Bravo za Mladost. Penis za pojedine![]()
Slazem se.
6.25 Bila kvota na Mladost
Ta Madjarska liga je toliko jaka da se svaki nas igrac odavde bar godinu dana dobro snasao i ostavio traga... Druga je stvar sto su nasi instantnija verzija Brazilaca. Igraju dok ne skupe sa dobru zuraju.
Bravo za Mladost! Oni nisu kao neke umisljene podgoricke zvijezde!
Sa kim igraju drugo kolo?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030D using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks