Sprdnja...koja razlika u klasi...
Ali dje je on dogurao da boksuje, svaka mu cast.
Sprdnja...koja razlika u klasi...
Pokazalo se da nije ovaj nivo.Nije mu bilo lako,vidjeste li publiku,cijelo vrijeme u transu.Svakako,treba da mu imponije dje je veceras boksovao.S obzirom na ovakvu organizaciju,sigurann sam da je uzeo finu paru.Milo mi je zbog njega....
kojoj klasi?radosevic je dosad neporazen,ovaj je zadnja dva meca izgubio mislim,iako ga je razbio nocas u sve 4 runde vjerujem da bi ga radosevic porazio u moracu...mislim da ga je atmosfera dosta poremetila
ado sine ja mislim da trolujes ili si na necemu
2004.-e je Sturm boksovao protiv Oscara De La Hoye 12 rundi.Izgubio je kontroverznom odlukom sudija.Sva trojica su dali pobjedu 115-113.Sturm je zadao 234 udarca od 541 pokusaja,a De La Hoya 188 od 792 pokusaja.Cak je i De La Hoya kasnije rekao da je Sturm dobio taj mec,ali da nije on kriv sto su sudije glasale tako.Znaci da Sturm ima klasu.Imao je pojas WBA.Pretezak je zadatak Radosevic imao nocas.
Nesto cuh,ali ne uvatih dobro,poslije meca je Radosevic rekao da je imao povredu rebra i da je nije sanirao???
Kome se gleda: De La Hoya vs Sturm highlights
Da rekao je da se na pripremama povrijedio i da je zato predao, jer mu je konstantno udarao to mjesto!
Ah taj bezobrazni Sturm hehe.Osjetio ga je.
Ali kako izgleda mladoliko, i drzi govor pola sata to me je odusevilo.
Anderson Silva vs. Chris Weidman - UFC 162 -od jutros
Silva 38 godina i radi ovakve stvari...c,c,c...
http://www.mma-core.com/videos/fight...art_2/10054924
http://www.mma-core.com/videos/fight...art_3/10054925
A momce Silva umislio da je ka Muhamed Ali pa da moze da plese i bez garda sa protivnicima da se igra, prosto nevjerovatno kakva dalabu i na kakav nacin pojjas da izgubi...
A vrijeme je bilo da mu se uzme pojas.
ne trolujem,bio sam ozbiljan a nisam ni na cemu ako te bas zanima...sto sam rekao pogresno?nije sporan kvalitet sturma,opet kazem bio je mnogo bolji od pedje sinoc,mada radosevic nije ni licio na sebe,dal zbog one publike ili ga je neka povreda sprijecila da se pokaze u najboljem svijetlu,sve u svemu ostajem pri tome da bi ga dobio da je revans u moracu![]()
UFC - mirise mi na namjestaljku odavno. Silva je uzeo pare, 100% sam ubjedjen. Pratio sam intervjue, dje je na neki nacin nagovjestavao poraz i sve mi je bilo cudno, jer nikad nije imao takav stav uoci neke borbe...
Ko je citao prevedeni tekst njemackog novinara u vezi sa Radosevicem, znao je kakav ce biti ishod borbe. Samo je potvrdjeno ono sto pravi poznavaoci borilackih sportova odje godinama znaju.
Radosevic je drugorazredni bokser, kao i ostali nasi profesionalci, izuzev Sjekloce, koji je uvijek imao kvalitet, ali ne i dovoljno volje da trenira. U svakom slucaju, NEKA Radosevica BUDE SRAMOTA STO SPOMINJE NEKE POVREDE I NESTO. CIGANSKA PRICA.
Last edited by Sandor Kolar; 07-07-13 at 12:21.
Uvijek sam navijao za domace borce i navijacu ali Radosevic nema kapacitet za velike domete. Sturm ga je razbio sinoc i nerealno je rec da bi ga Pedja pobjedio u revansu pred domacom publikom. Svaka cast sto je uopste stigao da boksuje protiv borca kao sto je Sturm, ovo mu je mec karijere.
^Ti si samo jedan mali jebeni iskompleksirani Podgoricanin.
oh,kakve se nebuloze ovdje pricaju...
She is only here to annoy herself!
Da, da , sigurno odje nijesam bio prvi isprovociran ( IZA MONITORA ) pa je cudno sto ovako reagujem. Batali. Ako me dje vidis , molim te , reaguj.
And noooooow, moment we all have been waiting for!!!!
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iit's tiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmeeeeeeeeeeee!!!!
Fightiiing out of the blue corner, this man is a wrestler and kick-boxer, holding professional record of 1 win and no loses, fighting out of Albuquerque, Sandoooooooooor Kolaaaaaaaarrrrrrrr!!!!!!
And now introducing his opponent!
Fightiiing out of the red corner, this man is a wrestler and boxer, holding professional record of 2 win and no loses, fighting out of Zabjelo, NNNNNNNNNSSSSSSSSSSXXXXXXXXX!!!!!!!
Touch gloves to make it official![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks