Dje kupiti ( i koliko kosta) onaj tocak za trbusne i vijaca.
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Dje kupiti ( i koliko kosta) onaj tocak za trbusne i vijaca.
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Philipsov ovlasceni servis u PG? Dje je? Br. telefona?
roštilj: http://www.okov.me/mn/proizvodi/prik...estaj-za-bastu
a ako mislis na mesoonda u Planu
Paralelna ili koja presijeca, u solitere?
Hvala u svakom slucaju, nadjoh prelijepi za male pare stoseonoveli u Gintash', jos dodje torbica upakuju ti i daju ukrasnu kesu, full treatment :joint:
dje ima da se kupi primer za aluminijum u spreju?
Čula sam da ima neko u blok da pravi obuću, zna li neko možda nešto o tome? i ako da, br tel molim
Alternativno pitanje: postoji li kakav butik đe imaju žensku obuću velikih brojeva? ubih se tražeći najobičnije ravne sandale, niđe broja nemaaa
Imas u blok obucara, odmah pored 'Ko to zna' kafane, ona zgrada dje je optika monokl pa po sredini, gleda na fax.
Đe ću uzet originalne sportske naočare ? Znači standardno moraju imati UV400 i da su polarizovane. Ajde me uputite da ne obijam po ovom kijametu kroz cijeli grad. Fala unaprijed.
Dje da nadjem garazu(radionicu) za izdavanje za kamion(2 boksa) sa kanalima i da je pokrivena da moze da se radi zimi(kisi) u Podgorici ili okolini(10-ak km)? Unaprijed zahvalan
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Zna li ko radi li Bar-Kod u Hercegovačkoj nedeljom i do kad?
Gdje kupiti higrometar/hidrometar/mjerac vlaznosti u vazduhu ?? (Okov i Qauntum su vec iskljuceni).
imam komšinicu koja nosi patike 44 ili 45 tako da znam da sandalice, čizmice i cipelice velikih brojeva, znači od 42 do 45 ima da se kupe u butiku koji se mnalazi u sportskom centru, ali su tu skupe poprilično, mada može i na rate, ali mislim da ispod 150 eura nema papučica, a ona kaže da ima izbora i te kako, i druga solucija, mnogo jeftinija, od 50-100 eura sandale, baletanke, čizme, a papuče i sandalice lce svakodnevne i po 25 eura u Guliver...iz centra u ulicu zlatara uđeš, pa na prvu skreneš lijevo i naći ćeš 4, 5 radnja ti je guliver...nemam pojma koja je to ulica....izlazi tamo na bulevar pod Goricom, na kafić 697 (tako li bEjaše)
Last edited by zvoncica; 12-08-13 at 19:38.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hvala puno na odgovoru
U Guliver sam bila, baš nikakav izbor nemaju, pa ću poći do toga kod sportskog, znam koji je.. Oduvijek sam morala malo više novca izdvojit za obuću, upravo zbog toga što baš teško nalazim broj, tako da sam se navikla![]()
u guliver nekad naleti ponešto lijepo...nemoj ih izbrisati, nego često prošetaj, znam da ova mala ide bukvalno neđeljno i nekad mjesecima ništa a onda dođe sa lijepim cipelama, čizmama...ima bar četvoro čizama od prošle zime
A baletanke kožne u svom bojama i baš su mekane i lijepe
nemate neki izbor, nažalost, ali šta ćeš![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ljudi treba mi tv servis, riknula mi ploča za napajanje na lcd-u, al kod Đečevića hoće da mi uzmu 120E za 15 min posla. Pa znate li koga da radi takve popravke a da ga preporučite?
Darko 067-442-727 Odlican i povoljan tv majstor. Daje ti garanciju na to sto popravlja.
Mogu li se u podgoričkim apotekama naći TwinLab ili Kal vitamini?
Dje ima da se uzme kupaci ali bas velika velicina? Mislim da ispod xxxl nista ne dolazi u obzir..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks