A recite mi jel ko od vas narucivao PC komponente negdje iz inostranstva sa nekog sajta i odakle ?
Meni je cudno zasto meni nisu naplatili otkup tovarnog lista?
A recite mi jel ko od vas narucivao PC komponente negdje iz inostranstva sa nekog sajta i odakle ?
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Moze li mi neko reci sta je potrebno da se uradi da ponovo mogu da koristim Pay Pal... Kartica na Entropay mi je istekla pocetkom ovog mjeseca,pa se automatski obnovila ali samo CVV kod se promijenio.Nakon toga podjem na Pay pal da ukucam taj CVV i kad ga ukucam pojavi mi se obavjestenje : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Pokusao sam i ADD CREDIT CARD i tu ukucao podatke sa Entropay ali opet nece
Adresa na Pay Pal mi je: Podgorica,Montenegro,Croatia
Unaprijed hvala
Last edited by kambodza; 06-07-13 at 15:42.
Budućnost
I bi tako, naredni dan donijeli paket iz Express službe, platio 1e za to...
No izgleda da se tablet držao samo par dana
Ima li ko kakva iskustva sa povraćajom robe na AliExpress? Još uvijek nisam potvrdio da je roba stigla, kao da sam predosjetio da će se desiti neki baksuz... Idem na "Open dispute"?
Prvo cimaj prodavca, izloži mu problem, pošalji sliku ili video u kojem se vidi da je feler. Obično se taj problem može riješit u kontaktu sa njime a ako ne bude moglo, onda open dispute
Na jednom sajtu nema zemlje montenegro, ali ima srbija i placa se pay palom, da li je moguce napisati cg adresu, postanski broj, provinciju montenegro i da li bi onda ta stvar stigla u cg ili bi zalutala nekud?
Ako postar u srb bude raspolozen da proslijedi...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
stavi hrvatska... vece su sanse da je oni proslijede, nego kolege iz srbije
f6
A kako nam onda stizu posiljke iz kine kada sve idu via srb. Probajte nesto manje. U province/state stavi serbia and montenegro. Country izaberi serbia.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
E pa sou, nema mi sto gore kad vidim Srbiju, i probam ono tipa YU- kao Yugoslavia, nedje ima da izbaci, kad ono stoji Yemen a Nase dobre CG nidje.. Sou souuuu!!
zanima me da li se i dalje ne naplacuje pdv i carina do iznosa od 150e? citao sam da ce taj limit sniziti pa me zanima je li to samo prica ili ne....hvala.
Ne naplaćuje se... još uvijek![]()
Sto mislite oce li mi naplatiti tovarni list na paketic 10x15cm, koji dolazi USPSom?
Ne bi trebalo, jer koliko znam to ide obicnom postom, al reko da pitam ipak?
I da li cu izbjeci carinu ako narucim dvije iste stvari u dvije odvojene posiljke (presle bi 150€ vrijednosti kad bi ih zajedno narucio) ?
ima li ko iskustva sa deal extreame sajta?
Koliko dana je potrebno roba stigne na kucnu adresu sa sportsdirect.com i mastersintime.com ?
SD stiglo tek poslije 15 dana "because of labeling issue", pa im DHL vratio i tu se izgubilo par dana. Inace stize za 5-6 dana.
Sve pohvale za AliE, duze vrijeme cekanja ali uredno stize...
ako neko odavde koristi paypal, neka me kontaktira na p.p. da se dogovorimo oko narucivanja.
otačesko blagoutrobije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks