Ako je pametan, izaće iz aviona.
Ako je pametan, izaće iz aviona.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sad upravo htjedoh da postavim. On očekuje puno, izgleda. Ni manje ni više nego debi u prvom kolu, mada mi se to čini prećerano. Ugovor na četiri godine znači da računaju na njega jer nikome se ne bacaju pare.
P.S. Nijesam znao ni da postoji Villareal B![]()
Dick Laurent is dead!
Svaki tim u Spaniju ima svoj B tim makar tako mislim, ne znam mene isto logicnije da ce u B tim, a ovaj transfer je odlican radi buducih transfera nasih igraca, da se zaobilaze neke divljine
ako je tacno dobro je pa je do njega poslije da se dokaze..a tako u vecim ligama i ekipama rade sa drugim timom i kad im zatreba ili se neko dokaze onda ga ubace u prvi tim..zavisi do situacije..ponekad je prvi tim nema mjesta pa moze uzeti duze vremena aliipak ovo je dobar pocetak jer ima decko talenat jos kad bude igrao sa boljim igracima oko sebe onda si jos bolji
Ako su ga mislili sa 21 god. u B tim ne vjerujem da bi ga onda uopste dovodili, a nije gori od nekih iz Srbije sto podjose u Primeru pa jos igraju standardno a kese su realno, Obradovic i sl.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Što vam je ljudi, on ide u Viljareal B koji je u sedmu špansku ligu i tamo će dobro da grije klupu i da se dokazuje sve 4 godine.
Pa će mu onda dat' novi ugovor ako se pokaže. Prije 37-e neka se ne nada da igra za prvi tim, Viljareal je prejak, igrali su polufinale LŠ prije osam godina.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
-.-..
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Sutjeska je dovela Nedeljkovića i Đurovića, Riba i Ćuko se vratili.
Treba neki Japanac da dođe na probu, ali nakon kvalfikacija.
To je to od pojačanja, neće ih biti više. Skoro sa istim timom na Šerif...
Не'рно болсесни!
Cepnu ga Luka za Zenit danas protiv Dinama iz Kijeva.
Zavuce ga Djordjevic hladnokrvno.
Dade ga i Kosovic za Vojvodinu protiv Hibernijansa, iako je usao kao zamjena. Kordic brani cijelu utakmicu, napravio penal ali ga je i odbranio. Momak je 95. godiste, za one koji ne znaju.
Ja se iznenadih kad viđeh da je Kordić najavljen jer je prava rjetkost da se pruži šansa golmanu od 18 godina (imamo, inače, nekoliko talentovanih golmana). Za Kosovića ja ne brinem. Siguran sam da iz Vojvodine znaju koliko za njega mogu uzet novca pa nijesu avetni da ga ne isforsiraju. Još kad bi više toga Trajkovića prodali da se otvori mjesto za Vujačića.
Dick Laurent is dead!
I mene zacudi ovo za Kordica i zaista jeste dobra stvar, ali je Vojvodina dovela prije nekoliko dana malo iskusnijeg golmana tako da vjerujem da ce ipak biti projektovan kao drugi golman, sto bi opet bilo sasvim dobro za osamnaestogodisnjaka.
http://www.vijesti.me/sport/spaleti-...-clanak-137603
Odlicne igre Djordjevica u pripremnim utakmicama. Nadam se da ce i poziv za reprezentaciju uslijediti ubrzo.
Deserve's got nothing to do with it.
Juče je imao odličnu šansu odma pošto je ušo, ali mu je golman Šahtjora skinuo ne zna ni on kako.
Već drugi meč kako on uđe s klupe, tako se go da. Jedino je jebada što je onaj terminator umoran od kupa konfederacija pa zato ovaj i igra.
djordjevic produzio ugovor do 2016
marko i nikola ce bit stubovi reprezentacije u narednim godinama
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks