Cetinjani voze krajnje bolesno.
U Brezovik udes. Passat B6 CT table preticao i roknuo Golfa 2 koji je dolazio iz druge trake. Povrijedjen vozac golfa
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Cetinjani voze krajnje bolesno.
TAKUMI
juce na stari, kod rokspeda bio dobar udes... troje kola, na onaj semafor sto ne radi...
a ja sam se vazda cudio kako se ovoliko polovnih kola proda po Cg, nije ni cudo kad se svaki dan škartira po 10 komada.
hehehe slupa ili zapali
nothing comes from violence and nothing ever could
...ili zavrsi na policijski parking.
TAKUMI
na dromiru sletjelo auto.. .ima li ko kakvih detalja?
A stw se nije odavno postovalo ovdje...
Dvije starije osobe su povrijeđene kada je njihov automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sletio sa puta u mjestu Dromira, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije. Osim ove dvije osobe, u automobilu nije bilo više nikoga.
Policijske i ekipe hitne pomoći su na terenu, a povrijeđeni će biti hospitalizovani.
Uviđaj je u toku, a vještaćenje će pokazati šta je uzrok nesreće.
Ima li jos kakav izvjestaj u vezi autobuske nesrece?
TAKUMI
Jutros vidjoh na stari kod rokspedove upravne zgrade skuter obaljen na ulicu i policija radila uvidjaj
Sent from my iPad using Tapatalk
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
e crni djede...
She is only here to annoy herself!
svega ima na ovome svijetu... mene za malo sinoc jedna pijendura ne udari.. ali 2 mm je falilo... preso covek iz cist amira u moju traku...
I sta? trebam da izgubim zivot zbog neke budale ? ***** i zivot
Po noci pijano i nadrogirano, po danju zene nevozaci i po koji kreten... ja nznm sto je za cinje... najbolje odma sedjet
zato ja vazda pratim prednji lijevi kraj vozila koje mi dolazi u susret...
a ovo je u PG, ne znam jeste li postavljali, motociklista stradao...teško je povrijeđen Igor Radunović, piše u tekstu...
http://www.vijesti.me/vijesti/motoci...-clanak-138137
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Cuh od nekih njegovih prijatelja da je bio seceras, pa da je moguce da mu je naglo secer pao/porastao i izgubio kontrolu.
ma asfalt u toj ulici je klizav ka djavo, ko zna koliko su ukrali podloge tu kad su je presvlacili...
Nije auto za svakoga:
http://acidcow.com/video/48124-drivi...one_wrong.html
Hahaaahaahahahhahahahahahahahhqhah kako poce da bije prozor glavom hahahahahahahahahahah
sent from inner peace
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks