raznio je cigu kombi![]()
Mozda nije njegov.
Sent from my blackass iPhone 5 using Tapatalk
TAKUMI
raznio je cigu kombi![]()
Steta velika.
veceras neka djevojka (drogirana vjerovatno) udari coeka ovamo blizu mene i pobjegne i ista ona kod sat kule slupa dvoje auta...
She is only here to annoy herself!
Pih,treba tu djevojku ufatit i dobro odrat od ku*ca,da se opameti.
bio sam par minuta prije nego je bio udes i vracao se par minuta posto je bio. je li ona vozila onoga megana? meni nista nije jasno sto se desilo onamo...
the World's leading dance event
Sensation
jes...
Ja prođoh na Cvijetin brijeg malo poslije udesa, i malo su neprirodni položaji vozila jer je kombi na ćošak raskrsnice a ovaj sa BMW je valjda išao iz pravca nekadašnjeg stadiona i škole pa ili je htio driftovanjem da udje u krivinu ili se poklizao đavo će ga znat. Jes neka muka bila.
Uglavnom, kombi ima malo iskrivljen branik, a od ovog BMW-a sprijeda nije ostalo niša. Blatobrani kao da ih nikad nije bilo. Kokpit mu je čitav i šoferšajbna ali ostatak ispred pregrdno izgleda.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sad tek vidim fotografiju. Ovo nijesam vidio kad sam prolazio pored od okupljenog naroda.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
klizavo je onamo pofino
Ja bi rekla da je cigo skretao lijevo, BMW je mislio da ce proci pa ga je zakacio u zadnji tocak i ovako bacio. BMW isao od grada.
Aj sa srecom,ima li jos koji udes?nikako da se ovaj narod opameti...
Ovaj BMW se moze sredit polirkom.
TAKUMI
nothing comes from violence and nothing ever could
Nefukizam.
TAKUMI
Last edited by cvxcomputers; 05-07-13 at 09:59.
Prije nego što izađem u vijesti, moram ti reć da je "Bulevar" naziv za privatnu pistu u Gornjoj Gorici.
Preksinoc je neki strucnjak sa sivom Kijom, valjda Sportage izasao poprecke iz kruznog toka kod stadiona, pa ga je malo bacilo put hitne, pa je on iskontrirao na drugu stranu na kojoj je bio parkiran bijeli opel, pa ga je zalijepio to sto moze, popeo ga na trotoar, iskrivio cijelog, vratio se malo u rikverc i pobjegao sa lica mjesta, ostavivsi za sobom prednju tablicu
Duga mi je ova recenica, mislio sam bice kraca.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
evo kod splendida zastoj, sudarili se skuter, cini mi se beverly i ooel astra..ne znam kako je prosao vozac motora...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks