sa SD narucuj sve zivo jer je roba odlicna. smao jedna podatak iz dhl-a. momak mi je rekao da su u ponedjeljak imali 90 paketa sa SD![]()
Ljudi ima li sto od ove robe sa sports directa, konkretno me zanimaju Lee Cooper majice kod nas u butike, posao bih da probam prvo da znam koja mi velicina tacno treba.. jer prvi put narucujem sa sajta.
sa SD narucuj sve zivo jer je roba odlicna. smao jedna podatak iz dhl-a. momak mi je rekao da su u ponedjeljak imali 90 paketa sa SD![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kakva je situacija sa DHL ako je odrediste neki drugi grad osim PG? Oslobadjanje se zavrsava na aerodromu ili u lokalnoj carinskoj ispostavi? Da li mora licno ili moze uz kopiju licne?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Odakle naruciti goPro i da li se isplati razlika u cijeni s obzirom sa shipping+ carinu?
f6
Najbolje ti je po meni uzeti u Zagreb go pro 3 tamo je najjeftinija i uzmes pdv povracaj
Podgorica Podgoricanima!
Pozdrav ljudi,
Zanima me koliko bi me izasla carina i ostale rabote, porucio bih zvucnu karticu koja kosta nekih 420eura sa sajta https://www.thomann.de, mislim da salju preko UPS-a ???
Jel to sve ukupno ili samo carina?
(cijena+postarina)*1.19*1.05 = sve obaveze
Zna li neko razlog ovolikog kasnjenja posiljki iz Hong Konga? Narucih jedan tablet i nesto za telefon,posebno,napustili paketi Hong Kong 11.06 i do danas ni traga ni glasa od njih.Ovo mi se prvi put desava sa HK postom da ovoliko kasni...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ista stvar, paket koji je 22og izaša danas je stiga ovamo a paket od 19tog jok.
Da nije ko upucen, cula sam da od danas krece ono placanje carine... Cekam nesto preko UPS, manje je od 150e, nadam se iskreno da necu platiti nista :ghost:
Rekli mi u UPS prosli put kad sam bila, tako da jesam cula :butterfly: Samo su oni izgleda pogresno culi
Odlicno, sve price rekla-kazala. Dok ne bude, ja cu pokupovati zimske garderobe :tears_of_joy:. Hvalaaa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks