Утече ти он са питањем...
Сви мисле да је вријеме за аас, чим не напредују за неђељу дана, а притом им је исхрана во имја оца и сина.
Jesi ga koristio do sad? I mislis li da ti ke vrijeme za aas?
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
Утече ти он са питањем...
Сви мисле да је вријеме за аас, чим не напредују за неђељу дана, а притом им је исхрана во имја оца и сина.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Iskreno yrwniram unazad godinama...i svako malo se frapiram kako lako ljudi pocnu sa aas...
Jednostavno kad natural fostignes neki limit onda mozes da kazes da je vrijeme za aas...prva kuta je i najbolja u zibotu...ali kod nas pola grada je na podizacima testosterona deka trib klen...a bez imalo znanja i mozga...tuzno...
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
Знаш како, чини им се да ће тако набачит' килажу итд... 90% људи и не зна ништа о исхрани и тако тим процесима који се дешавају у организму, само знају да је Миленко из Загорича пио метан и да је добио 20 кила мишића и тако те работе...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ne znam đe da pitam ovo pa cu ovdje
Je li dobro raditi sklekove, razboj i vratilo svaki dan, pitam ovo jer sam cuo priče kao da mišići ''pregore'' ili šta već i ne mogu da se razvijaju više?
Ne mozes "pregoret" misice od tih vjezbi ,mada nemoj ni svaki dan trenirat jer misic mora odmorit malo .Najbolje radi 3-2 (3 dana trening ,1dan pauza ,2 dana trening , 1 dan pauza i tako u O )
Nije do mene bez tebe
Pa mozes da radis i dalje te na propadanje samo vidji sto uze da ti ruke stoje da se ceplju grudi , mada razbojom ces bolje grudi uradit nego sa sklekovima (sem ako si tek poceo da treniras)![]()
Nije do mene bez tebe
Što se mučiš, bocni se u knopr.
Ima li koja teretana u okolini delte/city kvart?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Athletic je blizu Delte.Zgrada Benetonka kad kreneš iza Delte prema krivom mostu.
Ђе има да се купи аргинин?
Осим код машинске онамо...
Imaš u spirit sport - Arginin
Да, заборавих да нагласим и осим Спирита јер сам га видио тамо, али је у капсулама, треба ми у праху.
Не него зато што у капсулама добијеш за 15 еура сто капсула са по 0.5, треба да шикнеш колико комада за 5 грама аргинина, а за нпр у спорт арт узмеш https://www.proteini.si/me/celijski-...e-prasak-440g/ и добијеш око 200 грама грама аргинина на 440 грама прашка... Математика чиста... А и више волим прашак од било чега у капсуле
https://www.facebook.com/preparatiza...uformu?fref=ts
ima momak The Nutrition, pa vidi da ti nabavi ovako nesto:
http://www.ogistra-nutrition-shop.co...oduct_id=30316
Знам и њега и Петровићеву огистру, али Драган нема то...
Оћу да пробам више јер са 2 грама могу да узмем ове НО реакторе![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks