Page 524 of 1606 FirstFirst ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... LastLast
Results 13,076 to 13,100 of 40130

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    4 pucanja je bilo.
    5 pucanja.
    Ham,Mas, Ver, Per zadnja lijeva i Gutierezu prednja lijeva iako se na prenosu to nije vidjelo (tako su barem prenijeli na SKY Italia).
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

da...na sky it su rekli prednja kod gutiereza....

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    391 Posts

Rekli su i na SK, ocigledno su to sceli da skriju. Naravno da Pireli moze napraviti bolje pneumatike, umjesto da bolidi i vozaci odlucuju trke to gume rade, sve je planski uradjeno da bi bilo zanimljivo. Sad ce najebati samo Pireli, a najmanje su krivi, mogli bi lagano da naprave gumu koja bi trajala cijelu trku.
    Bilo je 6 pucanja, jedno juce na trecem treningu cini mi se.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

cinimi se da je perez imao problema na treningu ako se ne varam?

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

pohvalio bih reakciju ferarija kod zamjenje guma prije izlaska SC-a.
    zalosno je to sto su takve njihove reakcije postala prijatna iznenadjenja, a ne rutina kao nekad dok su tu bili tod i braun.
    nikad zaboravit necu situaciju kad su poslali mehanicare da se spreme za zamjenu guma na nekoliko krugova do kraja (pocela neka sitna kisica).
    meklaren koji je imao ja mislim dva vozaca ispred bze bolje pozove vozace u pit, mehanicari ferarija se vrate u boks a barikelo samo nastavi da vozi i pobijedi na kraju...
    kakva su to vremena bila...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    5 pucanja.
    Ham,Mas, Ver, Per zadnja lijeva i Gutierezu prednja lijeva iako se na prenosu to nije vidjelo (tako su barem prenijeli na SKY Italia).

Racunam samo lijevu zadnju.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Komentar na B92

pirotski Tigar-majka!
    (Floro Flores, 30. jun 2013 15:55)

If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Komentar na B92

pirotski Tigar-majka!
    (Floro Flores, 30. jun 2013 15:55)

hahahahhahahhahhahahhahhahhah e majka kunem ti se
    ...divlje kose, tamna oka dva
    cvijet bez korjena
    ples je sve sto zna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali nisu gume krive. Ja mislim da su krivi majstori koji su napravili takve bordure.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Vele na eurosport da je rozberg pod istragom zbog ignorisanja zutih zastava...
    edit: "no further action."
    Last edited by nickname; 30-06-13 at 18:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by raso_pg///m3_power View Post
    Hahahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi jasno kritikovanje Lewisa nakon danasnje trke. Covjek je imao veliki maler poslije kojeg se izvanredno vratio i dosao na manje od sekunde od podijuma. Kod onog zadnjeg sprinta kad su Alonso, Webber, Massa i Rosberg iskoristili SC i promjenili gume, Lewis nije, i uspio je cak sa ne bas novim gumama priprijeti Alonso.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Nije mi jasno kritikovanje Lewisa nakon danasnje trke. Covjek je imao veliki maler poslije kojeg se izvanredno vratio i dosao na manje od sekunde od podijuma. Kod onog zadnjeg sprinta kad su Alonso, Webber, Massa i Rosberg iskoristili SC i promjenili gume, Lewis nije, i uspio je cak sa ne bas novim gumama priprijeti Alonso.
    Dje vidje da je neko ovdje sad pominjao nesto protih hamiltona?Mene je odusevio kako se povratio sa 14tog mjesta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

18-i je bio posle stopa.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Dje vidje da je neko ovdje sad pominjao nesto protih hamiltona?Mene je odusevio kako se povratio sa 14tog mjesta
    Teze je razumjet kako ti ne vidje, eto na prethodnoj stranici i to u vishe postova. Chovjek ladno pricha neke nestvarne stvari. Da nije cheljade upoznato sa konceptom trollovanja/navijanja, da se zamisli, zaboga gledasmo li istu trku/e?!

Neka shto se svi, bez iznimke, komentatori Sky-a, (99% sve bivshi F1 vozachi) slozishe da je ne samo na ovoj trci bio fenomenalan, nego dodadoshe, da je trenutno najbrzi vozach, naj talenat, itd. Shto je naravno tachno.

Nego, kakvo vas je pljuvanje pirelija snashlo?! Pa oni su samo dali gume kakve im je Br 1 trazio! (I to Broj 1 iz Alan Forda, lol)
    Last edited by NexusVI; 30-06-13 at 22:02.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

18-i je bio posle stopa.
    Bio je zadnji poslije stopa cini mi se. Imao je srece sto su se sa SC prednosti anulirale ali ga je maler doveo do te pozicije.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post

Neka shto se svi, bez iznimke, komentatori Sky-a, (99% sve bivshi F1 vozachi) slozishe da je ne samo na ovoj trci bio fenomenalan, nego dodadoshe, da je trenutno najbrzi vozach, naj talenat, itd. Shto je naravno tachno.
    Frajer je brz, odavno sam rekao da je najbrzi i naj Senna-like vozac danas. Danas je bio kako treba, jucerasnji krug je bio fenomenalan.
    Pukla je guma i cao.

Mada, vidi, oni komentatori su...englezi pa hvale svoga konja. Sa pravom, da se razumijemo.

Pa oni su samo dali gume kakve im je Br 1 trazio! (I to Broj 1 iz Alan Forda, lol)

Fakat, you ask, we deliver.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Mada, vidi, oni komentatori su...englezi pa hvale svoga konja. Sa pravom, da se razumijemo.
    Haha, Vili freaku izadji malo iz provincijskih taraba , zaboga pa drugo rimsko carstvo te je podiglo, koliko li ovi prostori.

Ne navijaju svi i uvjek, lol, ma koliko ti to nestvarno zvuchalo, haha. Iako navijanja ima svuda, ali ima mjesta i okolnosti gdje ga nema. Ljudi od integriteta postoje, (istina toga je kod nas jako malo, ali desi se i to, chak i kod nas).

Englezi jesu teshki ljubitelji sebe i svojih konja, ali te i takve generalizacije su besmislene. E on je njihov, pa ga oni zbog toga hvale.. Pa imamo i mi ochi, ne mogu bash prodavat da-mu za bubrege. Ali ako ih pazljivo pratish, recimo ovu gospodu komentatore, i slushash shta ti ljudi prichaju, bez ikakvog sljepila i zombijevskog pristupa, vidish da, NARAVNO, znaju jako dobro o chemu govore. Uostalom ne bi bili tu gdje jesu, da to nije tako.

Ali to je sve bzvna akademska prdnjava rasprava, shto se mene tiche slazem sa Martinom B. i ostalima, in terms of suvog talenta i brzine, Luis je naj lik na gridu, bez sumnje.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Just compare this:

englezi pa hvale svoga konja. Sa pravom, da se razumijemo.

With this:

Haha, Vili freaku izadji malo iz provincijskih taraba , zaboga pa drugo rimsko carstvo te je podiglo, koliko li ovi prostori.

Ne navijaju svi i uvjek, lol, ma koliko ti to nestvarno zvuchalo, haha. Iako navijanja ima svuda, ali ima mjesta i okolnosti gdje ga nema. Ljudi od integriteta postoje, (istina toga je kod nas jako malo, ali desi se i to, chak i kod nas).

Englezi jesu teshki ljubitelji sebe i svojih konja, ali te i takve generalizacije su besmislene. E on je njihov, pa ga oni zbog toga hvale.. Pa imamo i mi ochi, ne mogu bash prodavat da-mu za bubrege. Ali ako ih pazljivo pratish, recimo ovu gospodu komentatore, i slushash shta ti ljudi prichaju, bez ikakvog sljepila i zombijevskog pristupa, vidish da, NARAVNO, znaju jako dobro o chemu govore. Uostalom ne bi bili tu gdje jesu, da to nije tako.

Ali to je sve bzvna akademska prdnjava rasprava, shto se mene tiche slazem sa Martinom B. i ostalima, in terms of suvog talenta i brzine, Luis je naj lik na gridu, bez sumnje.

Kladim se, da nisam napisao ono boldovano, post bi ti bio duzi od specijalistickog rada.

Ma slusam ja njih, znas, svaki dan, ali malo su mi do*****li (izvini Dusko sto koristim ove rijeci: *****, do*****li, *****, vagina...ti ih bas mrzis)...ono, back to the home of motorsport, our fans are the best.
    Aj reci im da skoknu malo do Monze pa da vise sto su fansi, ne daj Boze da bude kakva dvostruka pobjeda Ferkana...
    Last edited by Fabia_Elegance!; 30-06-13 at 22:56.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Kladim se, da nisam napisao ono boldovano, post bi ti bio duzi od specijalistickog rada.
    Vili jel ti pisanija rada dojadila jes, pa sve preko jedne rechenice je Rat i Mir?! Eh.. lol

Odgovorio sam sa 5 prostoproshirenih rechenica, (koje se mogu i ignorovat, jer je potonja rechenica svela svu prichu)

(S kim si me to zamijenio pa kao meni smetaju "slikoviti izrazi"!? , mora da te neke emancipovane progone )

Ne mijeshaj babe i zabe, kakve veze publika ima!? Ovo je druga pricha. (A ako cemo pravo, naj naj publika je u Brazilu, ali ja to ne bih bash uzeo kao nekakav parametar, makar ne nechega narochito pozitivnog)

(opet precerah s rechenicama, ugh lol )
    Last edited by NexusVI; 30-06-13 at 23:36.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Duško, vidi nešto, najpublika je u Digiziji. Digići su ti naj u tome, samo snimi malo publiku posle Monze i biće ti sve jasno. Ali ti si još nov u F1, imaćeš vremena, nisi prestar (JaffaCakes LOL) i nadam se da ćeš uspjet.

Izvini za danas, malo ti je pulen, Kimuša, bio pripit. Ne puno, malo, mrvu

Ali pazi, sto se tice ovih novinara engleskih, bas su objektivni, kao ja kad je Toyota/Ljekses u pitanju. Ustvari, gori su no ja, ja ponekad znam da budem iskren/realan/objektivan. Npr. vidjoh malo prije, prije 2 sata, kod sportskog, Land Cruiser na slep. Vozac unutra, izgledao je kao pokisla kokoska.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Duško, vidi nešto, najpublika je u Digiziji. Digići su ti naj u tome, samo snimi malo publiku posle Monze i biće ti sve jasno. Ali ti si još nov u F1, imaćeš vremena, nisi prestar (JaffaCakes LOL) i nadam se da ćeš uspjet.

Izvini za danas, malo ti je pulen, Kimuša, bio pripit. Ne puno, malo, mrvu

Ali pazi, sto se tice ovih novinara engleskih, bas su objektivni, kao ja kad je Toyota/Ljekses u pitanju. Ustvari, gori su no ja, ja ponekad znam da budem iskren/realan/objektivan. Npr. vidjoh malo prije, prije 2 sata, kod sportskog, Land Cruiser na slep. Vozac unutra, izgledao je kao pokisla kokoska.

U Brazilu josh uvjek postoji bukvalno Senina religija/e, a i njihova predanost navijanju generalno je neshto shto nadmashuje bilo koje evropsko prdnjavljenje te vrste, za 3 koplja, mogao bih i da ti objasnim zashto je to tako, no da ne spamujemo ovuda.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

FIA zvanicno predefinisala young drivers test u test sa gumama. Sredinom jula ce svi timovi imati priliku da testiraju gume u Silverstonu sa 2013 bolidom i vozacima.
    Jedino Mercedes nece ucestvovat na testovima.
    Release Yourself

Page 524 of 1606 FirstFirst ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)