da...na sky it su rekli prednja kod gutiereza....
da...na sky it su rekli prednja kod gutiereza....
Rekli su i na SK, ocigledno su to sceli da skriju. Naravno da Pireli moze napraviti bolje pneumatike, umjesto da bolidi i vozaci odlucuju trke to gume rade, sve je planski uradjeno da bi bilo zanimljivo. Sad ce najebati samo Pireli, a najmanje su krivi, mogli bi lagano da naprave gumu koja bi trajala cijelu trku.
Bilo je 6 pucanja, jedno juce na trecem treningu cini mi se.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
cinimi se da je perez imao problema na treningu ako se ne varam?
pohvalio bih reakciju ferarija kod zamjenje guma prije izlaska SC-a.
zalosno je to sto su takve njihove reakcije postala prijatna iznenadjenja, a ne rutina kao nekad dok su tu bili tod i braun.
nikad zaboravit necu situaciju kad su poslali mehanicare da se spreme za zamjenu guma na nekoliko krugova do kraja (pocela neka sitna kisica).
meklaren koji je imao ja mislim dva vozaca ispred bze bolje pozove vozace u pit, mehanicari ferarija se vrate u boks a barikelo samo nastavi da vozi i pobijedi na kraju...
kakva su to vremena bila...
Komentar na B92
pirotski Tigar-majka!
(Floro Flores, 30. jun 2013 15:55)
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ali nisu gume krive. Ja mislim da su krivi majstori koji su napravili takve bordure.
TAKUMI
Vele na eurosport da je rozberg pod istragom zbog ignorisanja zutih zastava...
edit: "no further action."
Last edited by nickname; 30-06-13 at 18:12.
Nije mi jasno kritikovanje Lewisa nakon danasnje trke. Covjek je imao veliki maler poslije kojeg se izvanredno vratio i dosao na manje od sekunde od podijuma. Kod onog zadnjeg sprinta kad su Alonso, Webber, Massa i Rosberg iskoristili SC i promjenili gume, Lewis nije, i uspio je cak sa ne bas novim gumama priprijeti Alonso.
Release Yourself
18-i je bio posle stopa.
TAKUMI
Teze je razumjet kako ti ne vidje, eto na prethodnoj stranici i to u vishe postova. Chovjek ladno pricha neke nestvarne stvari. Da nije cheljade upoznato sa konceptom trollovanja/navijanja, da se zamisli, zaboga gledasmo li istu trku/e?!
Neka shto se svi, bez iznimke, komentatori Sky-a, (99% sve bivshi F1 vozachi) slozishe da je ne samo na ovoj trci bio fenomenalan, nego dodadoshe, da je trenutno najbrzi vozach, naj talenat, itd. Shto je naravno tachno.
Nego, kakvo vas je pljuvanje pirelija snashlo?! Pa oni su samo dali gume kakve im je Br 1 trazio! (I to Broj 1 iz Alan Forda, lol)
Last edited by NexusVI; 30-06-13 at 22:02.
><
Frajer je brz, odavno sam rekao da je najbrzi i naj Senna-like vozac danas. Danas je bio kako treba, jucerasnji krug je bio fenomenalan.
Pukla je guma i cao.
Mada, vidi, oni komentatori su...englezi pa hvale svoga konja. Sa pravom, da se razumijemo.
Fakat, you ask, we deliver.
TAKUMI
Haha, Vili freaku izadji malo iz provincijskih taraba, zaboga pa drugo rimsko carstvo te je podiglo, koliko li ovi prostori.
Ne navijaju svi i uvjek, lol, ma koliko ti to nestvarno zvuchalo, haha. Iako navijanja ima svuda, ali ima mjesta i okolnosti gdje ga nema. Ljudi od integriteta postoje, (istina toga je kod nas jako malo, ali desi se i to, chak i kod nas).
Englezi jesu teshki ljubitelji sebe i svojih konja, ali te i takve generalizacije su besmislene. E on je njihov, pa ga oni zbog toga hvale.. Pa imamo i mi ochi, ne mogu bash prodavat da-mu za bubrege. Ali ako ih pazljivo pratish, recimo ovu gospodu komentatore, i slushash shta ti ljudi prichaju, bez ikakvog sljepila i zombijevskog pristupa, vidish da, NARAVNO, znaju jako dobro o chemu govore. Uostalom ne bi bili tu gdje jesu, da to nije tako.
Ali to je sve bzvna akademska prdnjava rasprava, shto se mene tiche slazem sa Martinom B. i ostalima, in terms of suvog talenta i brzine, Luis je naj lik na gridu, bez sumnje.
><
Just compare this:
With this:
Kladim se, da nisam napisao ono boldovano, post bi ti bio duzi od specijalistickog rada.
Ma slusam ja njih, znas, svaki dan, ali malo su mi do*****li (izvini Dusko sto koristim ove rijeci: *****, do*****li, *****, vagina...ti ih bas mrzis)...ono, back to the home of motorsport, our fans are the best.
Aj reci im da skoknu malo do Monze pa da vise sto su fansi, ne daj Boze da bude kakva dvostruka pobjeda Ferkana...
Last edited by Fabia_Elegance!; 30-06-13 at 22:56.
TAKUMI
Vili jel ti pisanija rada dojadila jes, pa sve preko jedne rechenice je Rat i Mir?!Eh.. lol
Odgovorio sam sa 5 prostoproshirenih rechenica, (koje se mogu i ignorovat, jer je potonja rechenica svela svu prichu)
(S kim si me to zamijenio pa kao meni smetaju "slikoviti izrazi"!?, mora da te neke emancipovane progone
)
Ne mijeshaj babe i zabe, kakve veze publika ima!? Ovo je druga pricha. (A ako cemo pravo, naj naj publika je u Brazilu, ali ja to ne bih bash uzeo kao nekakav parametar, makar ne nechega narochito pozitivnog)
(opet precerah s rechenicama,ugh lol )
Last edited by NexusVI; 30-06-13 at 23:36.
><
Duško, vidi nešto, najpublika je u Digiziji. Digići su ti naj u tome, samo snimi malo publiku posle Monze i biće ti sve jasno. Ali ti si još nov u F1, imaćeš vremena, nisi prestar (JaffaCakes LOL) i nadam se da ćeš uspjet.
Izvini za danas, malo ti je pulen, Kimuša, bio pripit. Ne puno, malo, mrvu
Ali pazi, sto se tice ovih novinara engleskih, bas su objektivni, kao ja kad je Toyota/Ljekses u pitanju. Ustvari, gori su no ja, ja ponekad znam da budem iskren/realan/objektivan. Npr. vidjoh malo prije, prije 2 sata, kod sportskog, Land Cruiser na slep. Vozac unutra, izgledao je kao pokisla kokoska.
TAKUMI
FIA zvanicno predefinisala young drivers test u test sa gumama. Sredinom jula ce svi timovi imati priliku da testiraju gume u Silverstonu sa 2013 bolidom i vozacima.
Jedino Mercedes nece ucestvovat na testovima.
Release Yourself
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks