to sam i uradio ali mi nadje samo 63 kanala.
udji na instaliciju, odaberi automatsko trazenje kanala, odaberi bbm kao satelit i nemas potrebe za manuelnim podesavanjem satelita. poz
to sam i uradio ali mi nadje samo 63 kanala.
069 306 504
u stvari aj da budem precizan,imam film paket, valjda se tako zove i imao sam oko 80 kanala, poslije ove nezgode uslijed nestanka struje, resiver je izgubio sve kanale. pokušao sam sve prije pomenute načine i kako nije ništa uspjelo, uradio sam skeniranje što je dalo rezultat od 53 nadjena kanala. bbm satelit, auto search.dalja opcija mi je bila da dodam frekvenciju u dijelu za podešavanje satelita i frekvencija. Dodavši 12188 mhz brzinu 28000 H dobio sam još deset kanala.zato pitam ako je neko raspoložen da postavi screen shoot frekvencija da uporedim koje nedostaju ili ih prepiše...jer operateri ne rade... sajt bbm-a još manje...a i na sajtu sumnjam da ih ima...
069 306 504
hvala ljudi!!
069 306 504
umjesto Elmaga ukljucen je Golf klub
vrh!![]()
valjalo bi ubaciti ovaj kanal, mada mislim da je fora kao pink film
http://www.facebook.com/klasiktv
vec 2 dana nema signala, bruka...
...
19860, zovi call centar
evo zovemo da je sto bolje, 2 dana cio grad nema signala, sprdnja jbt:mad:
meni sve funcionise, blok 5, evo sada nevrijeme i sve radi kako treba.
Zaboravih rec, nk je u pitanju
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
cim je malo magle ili jace kise sramota..jbm im mater a znaju poslat "izmirite svoj dug" i po 100 puta iskace da te izludi a ne umiju rijesti problem sa signalom..i kvalitet slike je na nivou nokije 3310..
Prodajem crni bbm resiver topfield tf 5030pvr sa hdmi i hdd(snimanje,premotavanje)
Obavještavamo Vas da će kanali CBS Drama, CBS Reality i ESPN, biti zamijenjeni kanalima: Entertainment, IQS.Life i FOX!
Bolje poradite na popravljanju slike, dobavljanju novih, boljih risivera na koje nećete zarađivat 300% nego što mičite i ubacujete kanale a ima dosta onih koji su se ugasili a zemjene nema
Jesu li dzabe barem ti kanali? :mrgreen:
da li ce FOXbiti umjesto ESPN?
upravo tako, fox bi trebao sjutra, ps, animal planet ubacen je u osnovni paket.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks