Page 290 of 825 FirstFirst ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... LastLast
Results 7,226 to 7,250 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Stari, ne kuzis njihovu poentu.

Sent from my blackass iPhone 5 using Tapatalk
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by useruseruser View Post
    Kad vozim, malo ne pijem zbog policije, puno zbog sebe. Sad mi je djevojka polozila, tako da sad moze i da se opusti

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
    Blago tebe, ma ako ja popijem bolje da i ja vozim jer će ova moja sigurno popit a kakve su žene vozači ne znam koliko je to isplativo .
    Mada, prošlog ljeta sam ja znao kvalitetno da se olešim na Lake fest ali oko 11 prestajem da pijem i do 2 se otrijeznim i ćao, nije mene to problem nikad bio. Tu sam makar disciplinovan.

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Pogresno si ga shvatio .
    ah znam na sta je mislio da ce se dogovoriti ali vecina pjanih zena tj cura se ne pali na policajce
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

A najbolje bi bilo da auto ostavim kuci a na svadbu neku podjem taksijem ka seljak. Ovako auto jebacko pa ga parkiram na ulaz, prvo mi retrovizor poljube pa tek onda mladu i mladozenju... A kuma gleda i lozi se
    f6

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Pa tako kazi! E ako je u drugom gradu onda treba sto vise da se popije i svi svojim autima da idu. Usput moraju da se trkaju. Takav je zakon.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
    Ne prijatelju, niko ne govori ovdje o trkanju po ulicama, obično se pijani ljudi ne trkaju po ulicama već oni nadrogirani ili oni kojima mama i tata "mogu da završe". Pijeni koliko ja vidim idu po ćoškovan i voze sporednim uličicama, nategnutih živaca ima li đe policije, gledajući lijevo desno a nikako pravo i timse su veoma potencionalni izazivači sudara (potencionalno je veći pijani vozač koji se provlači skraćenicom pored starog zatvora od autobuske stanice ka Starom aerodormu nego taj isti vzač koji vozi bulevarom sa 2 trake u jednom pravcu). U oba slučaja voziće pažljivo da mu ne bi nalijepili kaznu i uzeli vozačku samo je sigurnije za građane (a i za njega) da vozi pravinom a ne krivinama.

Koliko ja vidim ovdje je problem izuzetno niska granica procenta alkohola u krvi. Države kao USA, Kanada, Meksiko, Novi Zeland, Norveška, Škotska, Singapur... imaju zakon koji dozvoljava granicu od 0,8% dok naš dozvoljava granicu od 0,5% i to je razlika od 50%. Mene zanima jesi li ti duboko uvjeren da je i kod mladih Škota ili Kanađana propisano da "usput moraju da se trkaju".
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sparco_CG View Post
    ah znam na sta je mislio da ce se dogovoriti ali vecina pjanih zena tj cura se ne pali na policajce
    Cus ne pali,cim bih uhvatio da pisem kaznu bio bih joj najzgodni na ovi bijeli svijet

ontopic: Da se pitam,svako ko je samo casicu popio,odma vozacka cao vidimo se.Posto je previse pjanih vozaca,i takve osobe su izuzetno opasne u saobracaj.
    Po njihovoj prici oni cak bolje voze kad su pjani nego trijezni...
    Fino ako ces da pijes fino taxi ili pjeske i kraj.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Slažem se, al daj onda da se svima uzme vozačka koji voze 20 preko ograničenja po bulevarima,koji prođu kroz crveno itd. Takođe, svima koji ga uveče "pod ručnu" okreću, koji ne umiju vozit kroz kružni tok ili ne poštuju prvenstvo prolaza. Svako veče kad krenem iz PG doma moram na zeleno po 5x da se okrećem i gledam oće li kakav divljan prolećet i pokupit me, jer sam za dlaku izbjega nekolika puta udes, što na Zabjelo kod Pasarele, što na CT semafore. I to nijesu bili mamini i tatini sinovi, no avetinjaci sa golfovima i nekakvim pežoima starijim no li su oni sami.
    Sem toga, meni se lično ne daje 15eura za taksi svaki put kad u PG popijem par piva. To što ti recimo ne piješ alkohol kad izađeš u grad ili ti je stan blizu centra je druga priča, a vidio bih te da si na mjestu drugih ljudi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Slažem se, al daj onda da se svima uzme vozačka koji voze 20 preko ograničenja po bulevarima,koji prođu kroz crveno itd. Takođe, svima koji ga uveče "pod ručnu" okreću, koji ne umiju vozit kroz kružni tok ili ne poštuju prvenstvo prolaza. Svako veče kad krenem iz PG doma moram na zeleno po 5x da se okrećem i gledam oće li kakav divljan prolećet i pokupit me, jer sam za dlaku izbjega nekolika puta udes, što na Zabjelo kod Pasarele, što na CT semafore. I to nijesu bili mamini i tatini sinovi, no avetinjaci sa golfovima i nekakvim pežoima starijim no li su oni sami.
    Sem toga, meni se lično ne daje 15eura za taksi svaki put kad u PG popijem par piva. To što ti recimo ne piješ alkohol kad izađeš u grad ili ti je stan blizu centra je druga priča, a vidio bih te da si na mjestu drugih ljudi.
    Sto se tice prvog boldovanog,imam najbezbolnije resenje,svima koji voze golfove i pezoe odma pri kupovini oduzeti vozacku i zabranit im sjedjenje u auto uopste.
    Sto se tice drugog boldovanog, u pravu si ne pijem ali zar treba da bas ja strecam oce li neko koji je zviznuo 2-3 s noga da me pokupi nedje?Fino bate ako ces da pijes snadji se za prevoz,il ne idi u pg da bijes jeli de.E to sto kazes da od 5-6 piva ne moze nista bit,u kolko je sjutra mogu ti dovest kolegu koji posle drugog zidarskog nece znat u koju je drzavu,ili posle 3 loze.Tako da ta prica bas ono ne pije vodu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ooooo, vidim veselo kod vas opet. Dje pomenuh alkohol...

Odoh p'jan da se vrtim na kruzni spoljasnjom trakom kod 13. jula i izacu na drugo skretanje, naidjite za jedno 15 min ako cete...

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

ahahahaha show!
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    Ooooo, vidim veselo kod vas opet. Dje pomenuh alkohol...

Odoh p'jan da se vrtim na kruzni spoljasnjom trakom kod 13. jula i izacu na drugo skretanje, naidjite za jedno 15 min ako cete...
    Siguran sam ja da ces nas ti sacekat i za sat ako prikasnimo ti se vrti kroz kruzni dok ne naletimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vele ako te policajac ne zaustavi sa onom palicom STOP ...ne moras mu stajat hahaha .moze li ova prica?
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mufljuz View Post
    vele ako te policajac ne zaustavi sa onom palicom STOP ...ne moras mu stajat hahaha .moze li ova prica?
    Ko jos staje policiji?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Ko jos staje policiji?
    kako ide to kad pobjegnes policiji,a ona ti zapamti tablice? kako postavljam debilna pitanja,ali eto vi ste stari trkaci i mafijasi pa mi recite,interesuje me
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ne prijatelju, niko ne govori ovdje o trkanju po ulicama, obično se pijani ljudi ne trkaju po ulicama već oni nadrogirani ili oni kojima mama i tata "mogu da završe". Pijeni koliko ja vidim idu po ćoškovan i voze sporednim uličicama, nategnutih živaca ima li đe policije, gledajući lijevo desno a nikako pravo i timse su veoma potencionalni izazivači sudara (potencionalno je veći pijani vozač koji se provlači skraćenicom pored starog zatvora od autobuske stanice ka Starom aerodormu nego taj isti vzač koji vozi bulevarom sa 2 trake u jednom pravcu). U oba slučaja voziće pažljivo da mu ne bi nalijepili kaznu i uzeli vozačku samo je sigurnije za građane (a i za njega) da vozi pravinom a ne krivinama.

Koliko ja vidim ovdje je problem izuzetno niska granica procenta alkohola u krvi. Države kao USA, Kanada, Meksiko, Novi Zeland, Norveška, Škotska, Singapur... imaju zakon koji dozvoljava granicu od 0,8% dok naš dozvoljava granicu od 0,5% i to je razlika od 50%. Mene zanima jesi li ti duboko uvjeren da je i kod mladih Škota ili Kanađana propisano da "usput moraju da se trkaju".
    Imao sam prilika da idem u druge gradove na svadbe. Taksi do primorja kosta 20-30 eur. Ako vas ide 2-3, to je po 20-30 eur za taksi u oba pravca. Mozes da uzmes i prenociste. Ako ides svojim autom, moras makar goriva usut, tako da taj taksi nije cist trosak.

Kao da ste maticari pa dva puta nedjeljno idete na svadbe i gledate koliko cete ustedjeti.

Za merak ces kupit novi Note2, ali neces dat tih 20 eur vise da se oletvis i ne razmisljas koliko si popio i oces li koju famili rasplakat.

Smijesni su mi razlozi koje navodite, pa samo nastavite jer smijeh zivot produzava.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    5,117
    Thanks Thanks Received 
    9,231
    Thanked in
    4,468 Posts

može li da se vozi na polisu? i zna li neko jesu li stigle tablice?

hvala.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    može li da se vozi na polisu? i zna li neko jesu li stigle tablice?

hvala.
    moze da se vozi tih 7,8 dana dok ti ne stigne saobracajna,preko ne ja vidjeh u novine da su stigle tabljice
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ne znam ko ne pije za rođenja đece...
    I šta kao je to u nekom drugom gradu? Pa ne dešava se sve u PG.
    Ako trijezan ovako razmisljas, mogu mislit posle par piva kakav si intelektualac
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Moze ako nadjes clan zakona koji to definise... logicno

kako ide to kad pobjegnes policiji,a ona ti zapamti tablice?:grin: kako postavljam debilna pitanja,ali eto vi ste stari trkaci i mafijasi pa mi recite,interesuje me
    Pretpostavljam da ima kazna za nezaustavljanje na naredbu policajca, ako ima a vjerujem da ima, moze ti se pisat kazna, pa ce ti doci na kucnu adresu kao meni za to sto je pauk slikao nepropisno parkiranje.

Znaci moze ti se pisat kazna za nezaustavljanje + ako si vozio preko ogranicenja, sve se moze nakacit na prekrsajni... nepotrebno ti je to, zaustavi se ako mozes, osim ako ugrozavas saobracaj na to mjesto, onda nemoj no produzi pa stani negdje ispred, nek gospoda dodju do tebe, moraju te zaustavit na dio gdje ne ometas druge, i na dio gdje nije zabranjeno zaustavljanje
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Nakon koliko vremena zastarijevaju kazne? I kad pauk digne kola, veze li se kazna za tablice ili za vozaca/osobu koja je pokupila kola?

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Moze ako nadjes clan zakona koji to definise... logicno

Pretpostavljam da ima kazna za nezaustavljanje na naredbu policajca, ako ima a vjerujem da ima, moze ti se pisat kazna, pa ce ti doci na kucnu adresu kao meni za to sto je pauk slikao nepropisno parkiranje.

Znaci moze ti se pisat kazna za nezaustavljanje + ako si vozio preko ogranicenja, sve se moze nakacit na prekrsajni... nepotrebno ti je to, zaustavi se ako mozes, osim ako ugrozavas saobracaj na to mjesto, onda nemoj no produzi pa stani negdje ispred, nek gospoda dodju do tebe, moraju te zaustavit na dio gdje ne ometas druge, i na dio gdje nije zabranjeno zaustavljanje
    Ako je u blizini ekipa momaka u kombinezonima velika je vjerovatnoća da im prijatelj javi kako nisi stanuo, i kud će ti veće kazne od njih

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Ja samo da pofalim nasu Policiju i akciju sa kacigama

Danas podjoh i dobih kacigu za motor

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kacige kupljene od naših para, da malo zamažu oči kako su fini i misle o nama. U usta im se pokakim.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Nakon koliko vremena zastarijevaju kazne? I kad pauk digne kola, veze li se kazna za tablice ili za vozaca/osobu koja je pokupila kola?
    Svako ko misli da će mu zastarjet kazna od dizanja pauka grdno se vara. Ko Mugija i Opštinu zajebe tome treba spomenik dignut pored Marka Miljanova onamo ispred opštine. Ja juče viđoh žali mi se koleginica, 125 eura je platila kao i mnogi koje znam za kaznu dizanja kola i raznih troškova...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ako je u blizini ekipa momaka u kombinezonima velika je vjerovatnoća da im prijatelj javi kako nisi stanuo, i kud će ti veće kazne od njih

Zasto su oni toliko strasni? Da nece da biju jer neko nije stao? I oni su ljudi od krvi i mesa i oni se necega boje kad skinu uniformu, a danas ne znas ko je ko. Najlakse je izbit' nekoga u uniformu, ali treba posle kad je skines da setas gradom.
    A ljepseg osjecaja nema nego kad setas ulicom i ne moras da se okreces iza. Takodje, goreg i ruznijeg nema nego kad moras da gledas iza sebe.

Page 290 of 825 FirstFirst ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)