Tako je, Mazda 6 je dobila Crnogorskog oskara u oblasti autoindustrije za dizajn
Žiri u sastavu Director, JaffaCakes ________________(dopunite ko se slaže)![]()
Preuvelicavate taj dizajn. e90 je najruzniji BMW ever, i vjeruj mi da njegov lijevi far ima vise individualnosti od kompletne Mazda tamagochi pikachu game.
Pa covjece, automobili su im bili kao kutije za sibice, a sad su prije 4-5 godina izumili trokutaste oblike a neki gay marketinski strucnjak (japanac, zivi u Njemackoj, a ozenjen je za malezijskog kuvara) takozvanu "zum zum filozofiju".
BMW F10 je institucija dizajna, all in one. Spoj svega sto se moze nacrtat danas a sto ide sa jednom limuzinom te klase, ali vama govorit o dizajnu je isto kao kad bih posao u Teheran i objasnjavao kako je fino bacit pokoju svinjsku kozicu u pasulj.
TAKUMI
Fabia ja nigdje nisam pominjao BMW. Što se tiče BMW-a F10, dizajn je zaista lijep, od svih dizjna BMW modela, najviše mi se dopada
Inače, meni, što se tiče dizajna više leži Mazdin, takođe, dizajn Alfe 159 je takođe fenomenalan. Kapa dolje za BMW, ja volim njihova auta.
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...on-u-kvalitetu
Dje su mi "Golfisti"?![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
na dnu liste francuzi i italijani,to smo i mi znali da ne moramo citat...
Pogotovo Italijani.. Kakvo smece od auta! O Boze..
Paaa, onako.. Ipak smatram da su francuzi za korak ispred italijana.. Nego, ovo je Mazdina teritorija.. Raspravu mozemo nastavit na "Automobilizam".
Kada će ova ljepotica da bude predstavljena?
Last edited by Director; 11-03-13 at 18:41.
Nova Mazda 3.... Brutalno dobro izgleda! Najljepši auto u klasi za moj ukus:
http://www.b92.net/automobili/vesti....&nav_id=726577
Očekujem one koji svetkuju Golf 2 i Golf 3 da udare pljuvačinu![]()
Auto je top jos jednom da kazem. Mada po mom ukusu postoji auto koje je ljepse od ovog. Takodje ovaj segment. Mercedes a class. I nocas sam vidio plavu neku uhh. Ali ova mazda je top. Za Golf, Leon, Megane, je prizor. Pa cak i za BMW 1 jer je ova nova preodvratna
Sent from my SMART_HD using Tapatalk 4
Enterijer bi mogao biti bolji.
niujedne mi gace lastike nema
Zbilja postoji nesklad izmedju exterijera i enterijera - spolja izgleda bogato, napucano, mocno, a unutra nekako...suvo
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Mazda...
f6
veselje joj bilo vazda...
Nikako da mi sjedne ovaj novi dizajn...
TAKUMI
Meni je sjeo samo tako![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Mazda opet dominira. Samo cekam CX7 sa ovim dizajnom.
CX5 izgleda dosta jadno sa ovim dizajnom.
Sadasnji CX7 je strava.
TAKUMI
Meni je recimo CX7 vise uzas nego strava
(ne ovaj najnoviji, njega jos nisam vidio)
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
To mi je odmah za oko zapaloAli je baš wannabe, jer je enterijer u jedinicu premoćan
Mene enterijer ovog BMW 1 samo nekako upućuje na mišljenje da su totalno neinovativni. Sve im se vrti na istu foru.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks