A vjerovatno oću, e sad kakva je razlika između "pojačanog" i običnog zna li neko?
Mislim, jel marketing u pitanju ili ima nešto?
uzmi banner u Castelanu neces se pokajati...
the World's leading dance event
Sensation
A vjerovatno oću, e sad kakva je razlika između "pojačanog" i običnog zna li neko?
Mislim, jel marketing u pitanju ili ima nešto?
Uzeh Baner. 43eura i ostavi im se stari. U DG je taj od 55Ah cijelih 65eura, sitna razlika![]()
koliko kosta da se izvadi punomocje za upravljanje vozilom?to se u amscg radi?oce li mi to neko preko veze zavrsit?i ako moze od lepe brene "luda za tobom".hvala:abnormal:
Last edited by pfcpfc; 26-06-13 at 07:22.
zna li neko br. tel opelovih otpada?
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto je ova frka jutros, pun telefon poruka, svi pitaju za neke Opelove otpade.
Gdje god vidis Opela, tu ti je otpad.
TAKUMI
a to ti je da svako ponese dio na sahranu.
pardon, na groblje.
Kod notara, 4, 5 eura nije vise
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
hvala vam.moze li se s tim papirom preko granice?
taj papir kosta 25e. da mozes da upravljas tudjim vozilom van zemlje, treba bi broj licne i ime i prezime toga cije je auto i saobracajna.
i da vadi se u amscgbbbbbbbb
U AMSCG. 25 eura. Ides sa pasosem od vlasnika i saobracajnom.
TAKUMI
Ja znam za slucaj gdje je covjek isao u BiH sa ovlascenjem uzetim od notara. Prosle godine, konkretno.
treba da trgujem gume za 4x4 vozilo. sta preporucujete? koje uzeti a koje izbjhegavati u sirokom luku?
Uzmi all season. Bridge, Toyo, Yokohama, Talke...
Sent from my blackass iPhone 5
using Tapatalk
TAKUMI
koja je razlika u motorima{A4B5} 1.8 20v i 1.8 T 20v
Ako smijem pitat dje si isao sa tim ovlascenjem?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
postoji li kakav uredjaj pojacivac wifi signala? imam t-com pirelli ruter, kroz extra-trio, u kuci je super signal i brzina, ali u kuci pored, tj. iza, do koje samo jedan zid dijeli, hvata samo na balkonu okrenutom ka ovoj kuci, a u unutrasnjosti nema nista. ima li kakvo rjesenje, navodno pojacivac signala, ili da se zamijeni antenica.. zna li ko sto o tome? pokusavao sam da podignem ruter na vecu visinu, ali opet isto.
zalijepi ga na retrovizor i radiće kako treba.
Za Srbiju nam ne treba ni zeleni karton, ni pasos, ni medjunarodna vozacka.... I to je na zvanicnom nivou ne rekla kazala... Probaj sa tim ovlascenjem da udhes u HR ili Slo
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks