Originally Posted by
John Cena
Oni ovdje pokazuju da je autobus preticao?Odakle sad ta verzija?

Originally Posted by
BiTrAtE
Da, to i ja pomislih kad vidjeh snimak. U pocetku kad sam cuo da je onaj nas djecak povrijedjen, palo mi je na pamet da on nije istrcao a da je kukali vozac krenuo da ga izbjegne.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Ovo samo mogu naši novinari! Prvog dana, 3 sata nakon nesreće pošto su naši novinari, pametni, saznali da je dijete koje je stradalo naše dijete, a ne rumunsko iz autobusa, odah je nekom od mozgova palo nam da je dijete na put jedino moglo bit smetnja, zajedno sa tatom mu, i da su vjerovatno oni bili uzrok nesreće!!!
Naši vrli novinari su tom dječaku i njegovome ocu, ladno, ne trepnuvši, prikačili na savjest 18 mrtvih i 30 ranjenih!!!
Ima li normalnoga stvora koji će u ovakvoj nesreći nagađanja staviti kao vjerodostojne informacije?! Zato se vi sad čudite "okle sad preticanje, to niko niej pominjao?!"
nije, jer naš novinar nije ni pomislio da je rumunski vozač pogriješio, no je naše osmogodišnje dijete krivo! Lijep su mu teret pripremili! PIH na naše novinare, no sreća te imaše Rumuna koji su sat nakon nesreće tim istim nesojima dali intervju i rekli da je autobus JURIO!
E da sam na mjesto tate, svi koji su ovakvu vijest prenijeli bi bili tuženi!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks