Jedno pitanje za helpdesk
Kako da vas se otarasim prije isteka ugovora.
Moze li preko veze kako![]()
Interesovanje za pomenuti kanal je proslijedjeno nasim kolegama. Zamrzavanje video on demand sadrzaja zavisi od vise faktora... linije, STBa itd...
Sto se tice zamjene rutera, ruter se mjenja prilikom migracije na IMS servis. Radi se planiranim redosledom i kada dodjete na red kontaktirace Vas neko od kolega.
Kako da vas se otarasim prije isteka ugovora.
Moze li preko veze kako![]()
Budućnost
Odgovor na posljednja dva posta: Odlazak u t-poslovnicu, gdje se obracunaju rate do kraja ugovora i moze se raskinuti ugovor prije roka.
Sta je sa DM sat televizijom na poziciji 64? Na njegovom mjestu je RTCG SAT kao da nam nije dovoljan RTCG 1 i 2. Zasto ga jednostavno nijeste stavili na mjesto 3 ( IN televizije) ili na mjesto 41 ( bivseg BBC-ija)?? Sta je sa besplatnim Pinkovim kanalima?? Hoce li biti novih kanala uopste ( na mjesto SUN-a, Srpske, Corone, Budve, MBC-a, Montene) koji su totalno bespotrebni? Sta ce nam HD Myzen, Teuta, TV Mondo?? Dok Total tv uveliko obogacuje svoju ponudu, vi nam ukidate i ovo malo kanala koje imamo u ponudi! Fale vam FOX-ovi kanali, Viasat-ovi kanali, Sport Klub itd.
Molim za odgovor!
Interesovanje za DM i pink između ostalih stvarno i zahtijeva novo registrovanje.
Potpuno se slazem sa tobom, ali..i mi ostali smo pitali istu stvar vec mnogo puta. Sport Klub i Fox nece nikako pustati na ETv-u, sem ako nekim cudom sbb smrdljivi ne ugasi neko, sto je nemoguca misija, jer im ne daju prava za njih, ali evo ostali NEPOTREBNI kanali se ne mijenjaju nikako. Red bi bio da se sadasnja ponuda osvjezi i sredi da to lici na nesto.
Inace, opet ponavljam, kvalitet usluge je odlican...ovo govorim samo u svoje ime, za ostale ne znam da li imaju problema, ali meni od kad su prije dvije god. sredili tel. kabal, ni internet ni tv nikad vise prob. nijesu pravili, za razliku od bbm-a koji urijetko ima signala kad je lose vrijeme i samo zbog toga ETv ne bih mijenjao pa da ce goret' sve.
Ne brini marko dm sat nece nestati iz ponude. Mozda ima problema u prijemu, pa prijavi helpdesku ili na 1500.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A zašto jednostavno ne odgovorite NE MOŽE, već ponavljate taj ucjenjivački i nadasve kretenski odgovor, može ako platiš kao da si ga koristio do kraja ugovora! - To je kao da kažete korisniku ti si magarac ispao kad si potpisao ugovor a sada budi još veći magarac pa raskini ugovor i plaćaj rate do kraja isto kao da imaš kući EXtra-tv.
Nećete još dugo da "iznuđujete", napokon stupa na snagu zakon koji će vam odrezat nokte do pristiju.
Last edited by Tivatech; 23-06-13 at 18:07.
Džabe ti to pričaš njemu. Kao da je on vlasnik pa ga kritikuješ...
Sent from my HTC Two using Tapatalk 2
Sve pise u ugovoru koji si potpisao
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I respect your wrong opinion.
Lukaj
ne srece mievo sad tek vidim
![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
najgora kablovska u univerzumu...
Na aplikaciju etv-a za iOS rtcg1 stalno blokira poslije tacno 20 sekundi gledanja. Ne desava se sa ostalim programima....
Hvala na prijavi, bice ispravljeno.
Evo od jutros na svim kanalima slika potamnjela,koja je muka zna li ko. Nije do TV-a jer je na obicnoj anteni slika normalna.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Budućnost
Pitanje za helpdesk: Ima li sanse da na Extra tv-u ubacite SOS kanal?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks